Reviews

Miralash Wimperserum voor volle wimpers?

miralash eyelash enhancer

Wanneer ik naar reclames kijk hè, lijken die wimpers van vrouwen steeds langer en langer te worden. Nu heb ik zelf nog nooit nepwimpers gebruikt, maar tegen natuurlijke lange wimpers zeg ik geen nee. Het was trouwens niet eens mijn eigen idee. Mijn moeder zei dat ze een Miralash wimperserum voor langere wimpers wilde kopen, en of ik er ook één wilde. Eh, ja. Natuurlijk.

Op zich ben ik best tevreden over mijn wimpers hoor. Met een beetje mascara krullen ze wel mooi en ze hebben een redelijke lengte. Toch was ik wel benieuwd of zo een serum zou werken. Een tijd geleden las ik op Nesrins blog over een wimpergroeimiddel waar ze heel tevreden over was, dus ik hoopte dat dit serum net zo goed zou werken.

Hoe werkt het serum?

Het werkt een beetje zoals een eyeliner. Er zit een kwastje in dat je over de wimper rand van je ooglid beweegt. Dit doe je voor het slapen gaan, nadat je je gezicht hebt gereinigd. De behandeling spreekt voor zich en ik had er verder geen moeite mee om het op te brengen. Na twee maanden zou het een mooi resultaat moeten opleveren.

Resultaat Miralash Wimperserum

Oké, laat ik het eerst even over het resultaat hebben. Dat is best goed namelijk. Nee, het is niet zo een overdreven verschil als op de foto’s die op het internet rond circuleren, maar ik ben tevreden. Bovendien hoeven mijn wimpers ook echt niet mijn wenkbrauwen aan te raken. Ze lijken langer en voller. Het is mij zelfs twee keer overkomen dat ik per ongeluk zonder mascara de deur uitging. Dat ik mij volledig had opgemaakt, met oogschaduw en al, maar vergat om mascara op te doen. Wel een goed teken denk ik zo.

Wimpers voor en na

November 2016 / Januari 2017 

Miralash after

Op de eerste foto heb ik alleen wat concealer, wenkbrauwpoeder en blush en op de tweede foto ook mascara.

Helaas is er misschien ook een nadeel. Ik zeg misschien, omdat ik dus niet zeker weet of het door het serum komt. Maar ik vermoed van wel. Het is mij in de twee maanden dat ik het heb getest een paar keer overkomen dat mijn wimperrand rood werd. Niet echt ontstoken, maar het leek er wel een beetje op. Met een beetje make-up zag je er niks van, maar erg prettig was het niet. Bij mijn moeder was het zelfs nog erger. Bij haar is het één keer rood én dik geworden. Die is er daarom ook mee opgehouden.

Al met al ben ik dus matig positief. Het lijkt wel wat te doen, maar om er nou een ontstoken-uitziend oog voor terug te krijgen? Meh. Ik ben van plan om het nog om de dag te gebruiken, om het op te maken, maar misschien dat ik Careprost in de toekomst ga uitproberen. Het serum dat Nesrin gebruikte!

Miralash eyelash enhancer kost €12,19 en kun je bijvoorbeeld bij Bol.com kopen.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

17 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Balen van de ‘bijwerkingen’ :( Dat is óók niet wat je wil. Toch vind ik het resultaat wel mooi, ze lijken echt wat voller en langer. Maar goed, ik snap goed als je hier niet mee door wil gaan.

  22 januari 2017 at 12:12
 • Reply Galina

  Ik zie wel effect inderdaad, maar ontstoken ogen zijn eeeecht niet fijn. Kan me dat nog herinneren van vroeger, dat je dan al je make-up moest vervangen omdat je het anders bleef houden. Ik was destijds ook zo onder de indruk van Careprost, ben benieuwd wat het voor jou zal doen.

  22 januari 2017 at 12:21
 • Reply Irene

  Het resultaat is wel heel mooi en duidelijk zichtbaar vind ik! Alleen jammer dat je er toch iets kan overhouden. En ik heb zo al wel gevoelige ogen helaas. Al kan ik zo’n ding wel gebruiken :p haha. Mijn rechterwimpers zijn met een beetje mascara mooi gekruld en lang maar die aan mijn linkeroog… Ik snap niet waar het misgaat. Haha :p Die blijven altijd recht vooruit staan.

  22 januari 2017 at 16:03
 • Reply Inge

  Oh jeetje wat naar van die dikke wimperranden. Jakkie, daar zit je niet echt op te wachten. Mijn wimpers zijn lang en krullen uit zichzelf al, waardoor mijn mascara altijd stempelt (heel irritant). Een beetje voller zouden ze wel mogen zijn. :-) Je ziet zeker verschil, maar inderdaad, is het de bijwerkingen waard? Lastig!

  22 januari 2017 at 18:39
 • Reply Benthe

  Wauw, je ziet inderdaad best wel duidelijk verschil! Maar wel echt balen van de ontstoken ogen, dat is het inderdaad niet waard.

  22 januari 2017 at 20:30
 • Reply Anna Gerrie

  Ontstoken ogen lijkt mij ook niet helemaal de bedoeling nee. Het resultaat vind ik er nog wel mooi uitzien!

  23 januari 2017 at 09:03
 • Reply sammie

  Ik hou het wel gewoon bij mijn huidige wimpers hihi

  23 januari 2017 at 09:49
 • Reply Silke

  Zo gek dat het effectief werkt! Wel spijtig van die bijwerkingen.. Trouwens, je wimpers blijven zo mooi omhoog gekruld, woow! Welke mascara gebruik je eigenlijk? :) Liefs!

  23 januari 2017 at 13:06
  • Reply Kim

   Sorry voor de late reactie! Lief Silke :) Ik gebruik altijd een waterproof mascara van Catrice. Kost maar 5 euro en werkt bij mij veel beter dan al die duurdere mascara’s!

   31 januari 2017 at 19:09
 • Reply Rachel

  Ik durf dit niet te testen omdat mijn ogen erg gevoelig zijn, je hebt wel een duidelijke review geschreven

  23 januari 2017 at 16:56
 • Reply Denise

  Je wimpers lijken wel heel veel voller te zijn geworden, maar kan niet echt zien dat ze langer zijn geworden. Ik zou het daarom zelf niet kopen, denk ik.

  23 januari 2017 at 19:06
 • Reply Melissa

  Je ziet inderdaad een kleine verschil maar niet overdreven. Maar dat is ook het mooist eraan denk ik ;) Toch wel jammer van de bijwerkingen :(

  24 januari 2017 at 17:06
 • Reply Lisa

  Oh, ik vind het resultaat wel heel mooi natuurlijk! Maar inderdaad, voor een ontstoken oog zou ik dit serum ook laten liggen haha. Dan maar een extra laag mascara aanbrengen… Ben ook wel benieuwd naar dat andere serum die je misschien wil uitproberen. Liefs x

  2 februari 2017 at 08:01
 • Reply Claire

  Oh wat eng! Ik heb een x een wimperserum van Catrice getest maar als je dat in je oog kreeg dan brandde je oog gewoon. Dat spul prikte zo erg dat ik maar bleef tranen. Ik ben benieuwd of Careprost beter werkt.

  2 februari 2017 at 12:36
 • Reply marleen

  Ohhh jammer man. Mijn oog wordt al rood als iemand er naar wijst dus beter laat ik deze maar even voor wat het is hihi!

  6 februari 2017 at 16:37
 • Reply Nesrin

  Jammer van de vervelende bijwerkingen maar het resultaat is wel mooi. Ik was op een gegeven moment een beetje klaar met elke dag (en daarna om de dag) wimperserum aanbrengen. Toevallig ben ik een paar dagen weer begonnen want mijn wimpers zien er nu weer gewoon (in natuurlijke staat) uit.

  1 maart 2017 at 23:32
 • Reply Nesrin

  Oh en very sweet dat je mij noemt ;-) Dank je wel!

  1 maart 2017 at 23:32
 • Leave a Reply