Mijn leven

“Kiss, like real people do”

DSC_0160 (2)

Op deze mooie zondagmorgen (jaaa, het zonnetje schijnt, meteen is opstaan zó veel makkelijker) wil ik graag mijn favoriete liedjes van dit moment delen. Mijn muzieksmaak is divers, echt HEEL divers. Waarschijnlijk vindt iedereen wel nummers op mijn iPod die hij/zij leuk vindt. Behalve techno liefhebbers, van techno houd ik totaal niet.

Momenteel luister ik veel naar 3FM, dus dat zal ook zeker invloed hebben gehad op mijn keuzes. Nou hier komen ze!

 • Gold – Gabriel Rios

  Wat een HEERLIJK nummer. Dit is zo een nummer waarbij ik meteen zin krijg om te dansen. Waar gaat het nummer over? Ik heb werkelijk geen flauw idee. Maar die stem, beat en muziekinstrumenten… Heerlijk.
 • Riptide – Vance Joy

  Dit nummer hoorde ik volgens mij voor het eerst bij VT Wonen op sbs6. Dat is hun intronummer, toch? Ik vond het toen wel een aardig vrolijk nummertje, maar begon al snel te vervelen. Totdat ik de clip op tv voorbij zag komen. Die clip zorgde ervoor dat ik naar de tekst ging luisteren, en wauw. Dat maakt het nummer meteen een stuk interessanter. Iedereen heeft zijn eigen mening over wat die tekst betekent. Hoe ik het opvat, is dat diegene vanuit wie het liedje geschreven is, verliefd is op een vrouw, die mishandeld wordt. Niet zo vrolijk dus.
 • Like real people do – Hozier

  Bijna iedereen kent Take Me To Church denk ik wel? Nou dit is een nummer van dezelfde artiest. Alleen dan nóg mooier, vind ik. Ook bij dit nummer moet je eigenlijk luisteren naar de tekst. Volgens mij gaat het nummer over het verleden van twee geliefden, triest en mooi tegelijkertijd!

Wat is jouw favoriete muziek?

Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

6 Comments

 • Reply mit

  Jaaa leuk! Vooral dat album van Hozier is echt mijn muziek! :) Take me to church is ook mooi! Gold is nice (hoewel ik die 100x heb gehoord haha).

  15 februari 2015 at 16:32
  • Reply kim

   Gold blijft leuk, zelfs na 100x luisteren!

   16 februari 2015 at 10:26
 • Reply Dina

  Aaah Hozier… <3

  16 februari 2015 at 11:42
 • Reply hanna020

  Leuke liedjes! Dit is mijn obsessie van het moment: https://www.youtube.com/watch?v=KCxLJhWO8wM Luister hem letterlijk minstens 3x per dag :)

  16 februari 2015 at 21:57
  • Reply kim

   JAA! Die vind ik ook geweldig, alleen luister ik die remix Felix Jaehn Video Edit!

   16 februari 2015 at 22:00
 • Reply Arianne Kleinloog

  Super leuk berichte , en die zon brengt iedereen gelijk in de zomervibe. Een veel betere tijd voor ons haha

  17 februari 2015 at 10:25
 • Leave a Reply