Muizen en andere hardware om te gamen

Logitech

Voorheen was een game spelen op de computer niet heel erg handig, maar dat is logisch want de hardware apparatuur was er niet echt op afgestemd. Logitech heeft een speciale lijn die je niet alleen kunt gebruiken voor normaal gebruik, maar ook om een game mee te spelen. Al bijna 40 jaar maken zijn toetsenborden, muizen en headsets voor de echte gamers. Prima gestroomlijnde muizen en toetsenborden om het ultieme gemak te ervaren van een spel spelen.

Logitech

Snel handelen

Wanneer je een bijvoorbeeld een actiespel aan het spelen bent moet je muis en toetsenbord wel snel reageren, je headset mag niet uitvallen om de tactiek te bespreken met je teamleden in een heftige strijd. Logitech heeft uitstekende hardware om mee te doen met een team, altijd snelle actie en een reactie van je muis of toetsenbord. Je hebt de keuze uit een optische of een lasermuis voor nog preciezer en sneller te werk te gaan tijdens het spelen. Bij een actie spel is snelheid en precies kunnen richten een essentieel onderdeel.

Logitech

Vormen

De muizen van Logitech zijn zo gevormd dat deze prettig en fijn in de hand liggen. Unieke combinatie van knoppen om snel te kunnen handelen. Dit geldt ook voor een toetsenbord, deze zijn vaak ergonomisch gemaakt. Maar ook tijdens een race spel kun je de pedalen en het racestuur gebruiken. Samen met Sony zijn deze ontwikkeld, perfect voor de PC en voor de Playstation om te racen. Slijtage is niet meer aan de orde door de stalen kogellagers, racen zoveel je wilt zonder minder reactie van het stuur.