Reviews

Nieuw: Tas van Pieces

DSC_2442 (3)

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe tas – en echt waar, het uitzoeken van een tas is voor mij niet eenvoudig! – zien en een collage dat ik gemaakt heb met voornamelijk kleding van Only en Vila. Merken waar ik erg blij van word :) Lees en kijk je mee?

Tas van Pieces

Met het uitzoeken van tassen ben ik best moeilijk. Het moet de goede grootte hebben, maar niet te groot, want dan is het weer zo ‘lomp’. De kleur moet bij mijn jassen passen. En het liefst wil ik zo een hendel waarmee je hem over je heupen kan hangen. Want: kippenkracht! Van Sans-Online mocht ik wat moois uitzoeken en ja hoor, ik zag een tas waar ik blij van werd!

Er waren twee kleuren die mij aanspraken. De lichtgrijze – die ik heb gekozen – en de groen/blauwe. Als het lente was geweest, was ik denk ik voor de laatste gegaan, maar bij mijn winterjassen zou die echt teveel hebben gevloekt. Check! De kleur was dus goed. Tevens heeft de tas een hendel, waarmee ik hem op luie dagen over mijn heupen kan laten bundelen. Heerlijk, vooral wanneer ik allemaal studieboeken moet meenemen.

DSC_2466 (2)DSC_2446 (2)

Daarnaast kan ik die hendel ook gemakkelijk weer in de tas stoppen en hem op de uni weer op mijn ellebogen laten hangen of in de hand nemen (meteen een goede arm-oefening ;)) . Dat vind ik er zelf net wat leuker uitzien. Deze tas van Pieces kost €44,95.

DSC_2447 (2)

Het enige nadeel dat ik kan vinden, is dat de normale hendel wat aan de kleine kant is. Echt om mijn schouder doen, gaat lastig. Maar gelukkig heb ik nog een goed stel ellebogen en handen, haha.

Kleding van Sans-online

Bij Sans-online kun je niet alleen terecht voor accessoires. Ze hebben ook een uitgebreid aanbod aan dames- en herenkleding. Twee merken waar ik zelf altijd veel leuke kleding vind, zijn Only en Vila. Om een indruk te geven van welke producten zij verkopen én ik zelf wel in mijn kledingkast zou willen zien hangen, heb ik twee collages gemaakt!


collage 1

Dit zijn items die je nu al wel ongeveer in mijn kast terugvindt. Een skinny jeans, stoer jasje en een blousetopje.


collage 2

Dit is eerder iets wat ik op een feestdag aan zou doen. Zoals ik al vaker heb geschreven, draag ik niet vaak jurkjes en hakken, maar ik vind het wel erg mooi!


Hoe zou jij jouw kledingstijl omschrijven?

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

41 Comments

 • Reply Nicole

  Wauw wat een mooie tas. Ik vind ‘m echt heel leuk!

  21 oktober 2015 at 08:00
  • Reply kim

   Dankjewel! Ik ben er ook erg blij mee :) Hij lijkt ook helemaal niet op de tassen die ik al heb.

   21 oktober 2015 at 13:04
 • Reply Marion

  Die tas is prachtig! Oeh, mijn kledingstijl? Bijéén geraapt zootje.

  21 oktober 2015 at 08:02
  • Reply kim

   Haha herkenbaar! Ik lijk ook altijd achter alle ‘trends’ aan te lopen :p

   21 oktober 2015 at 13:05
 • Reply Renske

  Supermooie tas! Ik herken de kieskeurigheid. Zelf ben ik ook behoorlijk kieskeurig als het om tassen (en andere accessoires) gaat. ;) Mooie outfits heb je samengesteld!

  21 oktober 2015 at 08:03
  • Reply kim

   Lastig hè! Ik vind het vaak ook zo een grote uitgave, dus dan moet het wel helemaal aan mijn wensen voldoen :)

   21 oktober 2015 at 13:06
 • Reply Femke

  Mooie tas Kim! Ik vind Sans Online een leuke webshop :-)! Ik kan mijn stijl eigenlijk niet echt omschrijven..Ik vind van alles leuk en mooi haha.

  21 oktober 2015 at 08:11
  • Reply kim

   Haha bij mij gaat het ook in fases! Soms is het wat stoerder en dan weer meer chic.

   21 oktober 2015 at 13:04
 • Reply Maaike

  Die schoenen van Tamaris zien er leuk uit <3 En daarbij vind ik ook de tweede outfit het leukst!

  21 oktober 2015 at 08:49
  • Reply kim

   Jaa hè! ik moest me inhouden om die niet ook te bestellen. Alleen heb ik al een paar mooie hakken in mijn kast, die ik niet zo vaak draag. Oeps!

   21 oktober 2015 at 13:06
 • Reply Sharity

  Leuk je tas! Ik ben vrij moeilijk wat tassen betreft. Kan nooit de goede vinden, en loop daardoor al een hele tijd met een oud barrel. Dan heb ik het over de wat grotere formaat tassen. Qua kleine tasjes, heb ik alles van leer en ben ik erg blij met een leuk rond modelletje wat ik een tijdje gelden scoorde voor een mooi prijsje. :)!

  21 oktober 2015 at 09:01
  • Reply kim

   Ah fijn dat je in ieder geval wel een mooi kleiner tasje hebt gevonden, en nog met en voordelige prijs ook :) Tassen vind ik eigenlijk bijna nooit als ik er naar zoek. Vaak loop ik er toevallig tegenaan!

   21 oktober 2015 at 13:08
 • Reply Lonneke

  Mooie tijdloze en klassieke tas. Ik moet ook gauw weer eens voor een nieuwe tas kijken die van mij heeft echt z’n beste tijd gehad!

  21 oktober 2015 at 09:41
 • Reply Annelies

  Wat een mooie tas! Dat zou ook wel wat voor mij zijn! Samen met de bovenste outfit en accessoires. Dat shirtje had ik bij Sans Online besteld, maar was toch niet op voorraad :-( Maar ik heb wel 2 héle mooie andere topjes besteld. Dus zo erg is het niet.

  21 oktober 2015 at 10:15
 • Reply Inge

  Leuke tas is dat, mooi kleurtje ook! Ik heb een mintgroene, van de collectie van een paar jaar geleden denk ik. Ik hou niet zo van tassen, maar ik moet ze wel altijd als schoudertas op mijn heupen kunnen dragen. Een tas hangend in mijn ellebogen vind ik niet bij mijzelf passen. ;-)

  21 oktober 2015 at 11:48
 • Reply Mariëlle

  Super leuke tas ♥

  21 oktober 2015 at 12:50
 • Reply Gita

  Ah ik vind het een erg leuke tas!

  21 oktober 2015 at 13:13
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik vind het ook erg belangrijk dat een tas precies goed is! Absolute voorwaarde voor mij is dat ik hem om de schouder kan dragen.

  21 oktober 2015 at 13:15
 • Reply Kim

  Erg mooie tas! :) Qua tassen ben ik zelf ook vrij kieskeurig, ik vind niet veel ‘mooi’ of ‘handig’, haha. Vooral die combinatie is nog wel eens lastig.

  21 oktober 2015 at 13:19
 • Reply Dina

  Wat een mooie tas! Ik vind het ook erg belangrijk dat de tas gewoon precies goed is. Dat soort tassen zijn er helaas maar weinig, dus als je er een vindt, dan moet je die eigenlijk ook direct aanschaffen. :P

  21 oktober 2015 at 13:51
 • Reply Marushi

  Mooie tas! Niet iets wat ik voor mezelf zou kopen qua kleur of prijs. Maar hij ziet er wel leuk uit :)

  21 oktober 2015 at 14:06
 • Reply Sax and the Pretty

  Mooie tas, ooit had ik er ook zo een in een lichte kleur van Pieces. Pas wel op met donkere jeans en afgevende kledingstukken, want ze zijn behoorlijk vlekgevoelig! x

  21 oktober 2015 at 14:15
 • Reply Lizzy

  Wauw, wat een geweldige tas! :) De kleur en het patroontje wat erin is verwerkt is prachtig! Jammer dat de normale hendel aan de kleine kant is. De kleding van Sans-Online ziet er allemaal mooi uit!

  21 oktober 2015 at 14:45
 • Reply Saar

  Prachtige tas!

  21 oktober 2015 at 14:56
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Wat een mooie tas!

  21 oktober 2015 at 15:04
 • Reply marjolein

  Oeh die tas! (Weinig originele opmerking, merk ik.. Maar hij is écht leuk!)

  21 oktober 2015 at 15:29
 • Reply Carmen Jardin

  Wauw, ik vind die tas echt leuk!

  21 oktober 2015 at 15:58
 • Reply Lieke

  Wat een leuke tas!
  Ik blijf altijd een beetje huiverig om kleding en tassen te kopen via een online webshop. Van sommige sites weet ik dat het goed gaat, maar Sans is voor mij ‘nieuw’. Ze hebben er wel hele leuke dingen. Misschien toch maar eens proberen!

  21 oktober 2015 at 16:16
 • Reply Steffi

  Wauw, ik vind je tas echt super gaaf! Ik kende Sans-online nog helemaal niet, maar ik ga er zeker een kijkje nemen!

  21 oktober 2015 at 17:05
 • Reply NESRIN

  Mooie tas Kim. Ik vind de kleur aan de binnenkant ook erg leuk icm de buitenkant. Veel plezier ermee.

  21 oktober 2015 at 19:24
 • Reply Anne-Sterre

  Mooie tas, ziet er stevig uit. Ik ben nogal huiverig als het aankomt op online shoppen (al heb ik met Sans wel goede ervaringen). Vooral kleding zonder te passen.. Ik shop liever in de winkel.

  21 oktober 2015 at 19:40
 • Reply Lilian

  Ik vind je nieuwe tas echt mega mooi!

  21 oktober 2015 at 19:47
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ja, zoiets zou ik ook wel kiezen. Vind de kleur ook goed combineerbaar. SansOnline is een fijne webshop met veel keuze.

  21 oktober 2015 at 20:35
 • Reply Rachel

  toffe tas hier hou ik wel van de nagellak die je draagt is ook top!

  21 oktober 2015 at 21:15
 • Reply debby

  Wat een leukerd van een tas zeg. Zelf heb ik een wisselend kledingstijl. Stoer en vrouwelijk, maar ik kan er ook weer heel alto uitzien, net waar ik zin in heb

  22 oktober 2015 at 07:26
 • Reply Monique | WritingMonique

  Wat een supermooie tas!

  22 oktober 2015 at 16:14
 • Reply Wildcard

  Leuk die tas :-)

  Ik nomineerde je voor de Liebster Award ;-)

  22 oktober 2015 at 18:45
 • Reply Tessa

  Die tas is inderdaad heel erg leuk!! Die kledingstijl ziet er ook erg goed uit. Vooral dat shirtje en die kleuren zijn helemaal mijn ding :)

  22 oktober 2015 at 19:41
 • Reply Rebecca

  Ah de tas is echt prachtig!
  De kleur alleen al is perfect <3

  23 oktober 2015 at 19:31
 • Reply Felicia

  Je tas is echt leuk! Ga ook zeker is een kijkje nemen op Sans-online

  25 oktober 2015 at 14:00
 • Reply gea

  Echt een prachtige tas :)

  29 oktober 2015 at 12:04
 • Leave a Reply