Favorieten Reviews

Nieuwe favoriete Lucardi oorbellen

Lucardi gouden oorbellen

’s Ochtends neem ik niet altijd de tijd om sieraden uit te zoeken, maar wanneer ik ze eenmaal in- of om heb, merk ik echt wel dat ze wat toevoegen. Ze functioneren niet alleen als goede afleiding (wanneer ik mij verveel frunnik altijd aan ringen en kettingen!), maar zien er ook nog eens mooi uit! Toen ik een mailtje van Lucardi kreeg met de vraag of ik wat wilde uitzoeken, hoefde ik daarom niet lang na te denken.

Oorbellen van Lucardi

Zoals ik al zei ben ik wat sieraden betreft best makkelijk. Ik heb een paar items die overal bij staan, waardoor ik al snel geneigd ben daar naar te grijpen. Zilveren oorbellen, een zilveren ketting en een zilveren ring – allemaal van mijn vriend gekregen. Zilver. Daar ging ik altijd voor. Toch merk ik dat ik de afgelopen tijd steeds meer naar goud neig. Hoort dat bij het ouder worden? Het viel mij op dat meer mensen in mijn omgeving dat hebben!

Gouden Lucardi oorbellen

Nu ik een goudkleurig horloge heb, leek het mij helemaal leuk om daar wat bijpassende sieraden bij te kopen. Ik ging snuffelen op de website van Lucardi en zag een paar producten die ik leuk vond. Aangezien een van hun winkels een paar minuten van mijn huis vandaan is, ben ik ook even langsgegaan. Gouden oorbellen it was! Het uitzoeken zelf was nog wel even een dingetje hoor. Als je zoveel mooie oorbellen ziet, word je nogal hebberig. Maar goed, ik heb een keuze kunnen maken en ben daar errúg blij mee. Ik heb ze zelfs bestempeld tot mijn nieuwe lievelingsoorbellen!

Lucardi oorbellen goud

Deze Lucardi oorbellen zijn gemaakt van 14 karaats goud en waren afgeprijsd van €94,99 naar €75,99. Wat ik zelf wel leuk vind, is dat de ‘diamantjes’ ervoor zorgen dat ze ook goed bij zilveren of stalen sieraden passen. Lekker multifunctioneel!

Lucardi oorbellen goud

Naast sieraden verkopen ze bij Lucardi ook andere accessoires – zoals horloges. Wanneer je nog op zoek bent naar horloges onder de 100 euro, zijn Pulsar horloges zeker een goede optie!

Dit artikel betreft een samenwerking

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

14 Comments

 • Reply Charelle

  Oh ze zijn echt heel mooi Kim! Ik draag zelf eigenlijk ook altijd dezelfde sieraden, maar eigenlijk wil ik wel weer een keertje nieuwe oorbellen. (: De horloges van Pulsar zijn inderdaad ook altijd leuk! Daar heb ik vroeger weleens horloges van gedragen.

  4 september 2016 at 08:09
 • Reply Femke

  Ja, mooi! Heel subtiel.. precies waar ik ook van hou :-).

  4 september 2016 at 08:16
 • Reply Melike

  Heel fijn dat ze goud en betaalbaar zijn want mijn oren bijvoorbeeld kunnen tegen niks anders dan goud. Als ik zilver in doe zijn ze zo ontstoken…. Ze zijn ook nog mooi minimaal en klein, dat is heel fijn!

  4 september 2016 at 08:47
 • Reply Sandra

  Heel leuk dat je iets mocht uitzoeken Kim! Ze staan je erg mooi ook. Nice ook dat ze zo klein zijn! :) Ik vind goud de laatste tijd ook wel wat mooier worden, al neig ik nog steeds wel meer naar zilver omdat ik dit mooier bij mij vind staan.

  4 september 2016 at 10:29
 • Reply Desiree

  Oeh hele leuke oorbellen Kim! Ondanks dat ik ‘ouder’ word, blijf ik toch nog altijd gaan voor zilver.. Wellicht gaat dat ooit nog veranderen ;-)

  4 september 2016 at 10:33
 • Reply Mariska

  Lucardi heeft mooie spulletjes en regelmatig goede deals :) vind het echt schattige mooie oorbelletjes!

  4 september 2016 at 10:45
 • Reply Nina Simplynspecial

  Heel mooi en subtiel, daar ga ik zelf ook meestal voor. En ik herken ook dat je steeds meer naar goud neigt. Dat geldt voor mij ook ;)

  4 september 2016 at 11:09
 • Reply Kimberly

  Wauw, heel erg mooi! Echt prachtig!

  4 september 2016 at 16:24
 • Reply Nicole

  Oeh ik vind deze oorbellen echt heel erg mooi!

  4 september 2016 at 19:57
 • Reply Melike

  Ze zijn echt prachtig! Ik was al super benieuwd naar je oorbellen;) Wat gaaf dat ze van goud zijn ook! Ik kan me voorstellen dat je ze nu heel vaak draagt. Ik heb mijn Guess armband ook niet meer af gedaan hihi

  4 september 2016 at 20:10
 • Reply Liset

  Goud is ook helemaal mijn kleur! Ik vind deze mooi subtiel, maar wel met een leuk glittertje erin.

  5 september 2016 at 07:17
 • Reply Dalinka

  Ja, ik vraag me ook af of het bij volwassen worden hoort. Ik hoor ook regelmatig dat mensen overstappen van zilver naar goud (inclusief mezelf:-p). De oorbellen zijn supermooi!

  5 september 2016 at 16:31
 • Reply Els

  Ze staan je echt heel mooi :-).

  10 september 2016 at 09:51
 • Reply Margo

  Wat een lieve oorbelletjes en ze staan je heel mooi :) subtiele shine!

  12 september 2016 at 15:46
 • Leave a Reply