Op zoek naar een vitaliteitsprogramma voor bedrijven?

Iboya Training

Zoek jij een vitaliteitsprogramma voor bedrijven? Het zorgen voor je medewerkers wordt nog steeds veel te weinig gedaan door bedrijfseigenaren. De vitaliteit van jouw medewerkers is heel belangrijk. Als je ervoor zorgt dat jouw medewerkers goed in hun vel zitten en goed kunnen eten zorg je er ook voor dat ze meer werk doen in 1 dag. Ook is het zo dat de mensen in je bedrijf vrolijker op het werk komen en meer concentratie hebben doordat ze 3 keer per week sporten. 

Iboya Training biedt een vitaliteitsprogramma aan voor bedrijven

Vitaliteit

Vitaliteit ofwel levenskracht zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit en je goed voelt gedurende de hele dag. Ook zorgt een goede vitaliteit ervoor dat je meer energie hebt gedurende de dag. Zo kun je meer werk gedaan krijgen en ook nog ‘s avonds lekker rustig doorbrengen met de mensen waar je van houdt zonder constant te gapen. Om te zorgen dat je deze vitaliteit bereikt kun je samen met Iboya aan de slag om dit te bereiken. Iboya gaat eerst samen met jou aan de slag om de basis goed te krijgen. Zo zorgt ze ervoor dat je spieren die kort zijn geworden doordat je de hele dag in je stoel zit weer normaal worden en andersom.

Traject

Als je 3 dagen per week gaat sporten met Iboya ga je in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk doen om te zorgen dat je meer dan genoeg tijd hebt om je dagelijkse dingen te doen. Ze werkt zo efficiënt mogelijk en zorgt ervoor dat je na een klein uurtje lekker hebt gesport en dit ook voelt.