Opblaasbare partytent in verschillende stijlen: 4 voorbeelden op een rij

verjaardagsfeestje

Heb jij binnenkort wat te vieren, een verjaardagsfeestje bijvoorbeeld, en wil je dat op een speciale manier doen? Een feestje in de tuin is altijd een goed idee. Met de juiste ingrediënten kun je hier ook in de winter een groot succes van maken. De basis voor het succes is een opblaasbare partytent, waarin jij en je gasten warm en droog blijven. Er bestaan opblaasbare partytenten in verschillende soorten en stijlen, zodat je jouw themafeestje helemaal af kunt maken. In dit artikel geven we 4 voorbeelden van een buitenfeestje in stijl met een opblaasbare partytent.

1. Après-ski in je achtertuin

Misschien moet die langverwachte skivakantie dit jaar worden uitgesteld. Des te leuker om je eigen achtertuin om te toveren tot een wintersportoord! Nodig al je ski- en snowboardvrienden uit voor een heus après-ski feestje in wintersportsferen. Met een opblaasbare skihut is het net alsof jullie je in een winters ski-oord in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk bevinden. Vraag je gasten om gehuld in wintersportoutfit naar het feest te komen. Zo komen die skipakken en skibrillen toch nog van pas dit jaar.

2. Zomerse sferen in de winter

Zomer in de winter? Waarom niet! Tover je tuin deze winter om in een tropisch paradijs voor je feestje. Je kunt bijvoorbeeld een opblaasbare partytent huren in de stijl van een exotische beach bar. Of wat dacht je van een kleurrijke Tropicana tent, versierd met palmbomen en watermeloenen? Bij zo’n tropisch winterfeestje horen zomerse beats en lekkere cocktails. Serveer je gasten mojito’s of strawberry daiquiris in je eigen opblaasbare strandtent. Waar was die winter nou ook alweer gebleven?

3. Het wilde westen

Howdy cowboy! Zet je strohoed op en stof je lasso af voor een echte wild west party. Met een opblaasbare partytent in de stijl van een saloon maak je je themafeest helemaal af. Kleed het interieur van je saloon aan met cactussen en cowboylaarzen. Met een workshop linedance of live countrymuziek wordt je party nog specialer.

4. Sfeervol winterfeest met sterrendome

Wil je een sfeervol en romantisch feest organiseren? Een koepel versierd met sterren is de perfecte oplossing voor een knus feestje in de tuin. Zet een aantal statafels in deze sterrenhemel, zodat je gasten ontspannen kunnen bijkletsen met een hapje en een drankje. Door lampjessnoeren op te hangen kun je de feestelijke set-up nog sprookjesachtiger maken. Voor extra warmte kun je in de buurt van de sterrenhemel een vuurkorf neerzetten, waar je gasten hun handen aan kunnen warmen. Dit wordt het ultieme knusse winterfeestje!

We hopen je zo genoeg inspiratie te hebben gegeven voor een knallend tuinfeest. Met een opblaasbare partytent wordt is jouw feestje in ieder geval weer- en winterproof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *