Mijn leven

Opgemaakte producten april

Opgemaakte producten

Het is voor mij een gewoonte geworden om nieuwe producten te kopen, terwijl de oude nog niet op zijn. Een niet al te beste gewoonte, al zeg ik het zelf!

In april heb ik daarom mijn best gedaan om de producten als het ware uit te lepelen. Pas wanneer de bodem in zicht was, mocht ik wat nieuws gebruiken. Lees (en vooral kijk) je mee naar mijn opgemaakte producten?

Rituals Happy Buddha
Oké ik ga het toegeven: ik heb nog nooit Rituals producten voor mezelf gekocht. De meeste producten vind ik heerlijk ruiken en ik lees er altijd positieve verhalen over, maar ik vind ze te duur. Voor mezelf.

Deze twee miniatuurflesjes kreeg ik bij het kopen van gift sets voor mijn vader en broer. De Fortune Oil vond ik heerlijk! Een warme geur (voor in de winter). Happy Buddha viel me tegen. Niet gek, want ik houd niet zo van de geur van mandarijn.

Deodorant

Vooral deodorants koop ik snel nieuw, terwijl de oude nog niet op zijn. Daar heb ik vorige maand verandering in gebracht! Op dit moment heb ik nog twee bijna lege flesjes staan en een nieuwe. Eerst zijn dus de aangebroken flesjes aan de beurt!

L'oreal mascara

De L’Oreal Extra Volume Collagene Waterproof Mascara is mijn favoriet! Af en toe probeer ik een andere uit, maar ik blijf bij deze terugkomen.

Nivea make-up remover waterproof

Bij een waterproof mascara, hoort een waterproof make-up remover. Dit flesje vind ik vrij prijzig, dus ik ben nog op zoek naar een alternatief. Helaas ben ik nog niks tegen gekomen dat hieraan kan tippen.

Bourjois Healthy mix

Nog een favoriet! Momenteel heb ik nog een halfvolle fles.Wanneer Bourjois in de aanbieding is, ga ik weer een flesje scoren!

Clinique lotion
Vijf jaar lang heb ik braaf het Clinique drie stappenplan gebruikt. Mijn huid werd er een stuk rustiger door en durfde daarom geen andere producten te gebruiken. Nu ik wat meer op de centjes moet letten en geen puberhuid meer heb, probeer ik over te stappen op wat goedkopere alternatieven.

La Roche Posay

Dit was mijn eerste Clinique vervanging en het beviel me goed. Zelfs nog beter dan mijn vertrouwde Clinique dagcrème. Ik heb een erg vette huid en deze crème heeft een ietwat matterend effect. Toch hoop ik stiekem dat er nog een betaalbare dagcrème is die mijn huid helemaal matte maakt. Ach, a girl can dream.

 

Heb jij deze producten weleens gebruikt?

En doe je al mee met mijn winactie?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

33 Comments

 • Reply Renske

  Ik ben gek op Rituals! Zelf vind ik Happy Buddha ook niet zo lekker. Ik vind de rode serie heerlijk! Afgelopen kerst heb ik een groot deel van die serie van mijn vriend gekregen. Super lief!

  11 mei 2015 at 09:06
  • Reply Kim

   Ahh lief zeg! De rode serie ken ik nog niet. Ik geef af en toe die ‘mannen’ serie aan mijn vader, die vind ik ook zo lekker! Daar heb ik vaker last van, haha. Dat ik mannengeuren lekkerder vind dan vrouwengeuren.

   11 mei 2015 at 10:35
 • Reply Nicole

  Wat een leuke producten! Ik heb heel lang de La Roche-Posay Effeclar Duo gebruikt, ook voor de vette huid en die beviel me eigenlijk heel goed, maar de Effeclar Mat lijkt me ook erg fijn! Momenteel gebruik ik er eentje van Balea (die was maar 2 euro) en die bevalt me echt heel goed. Als je een keer in Duitsland komt moet je die zeker proberen!

  11 mei 2015 at 09:09
  • Reply Kim

   Ah fijne tip! Ik kom een paar keer per jaar in Duitsland, vanwege familie. Ik ga er naar zoeken :)

   11 mei 2015 at 10:35
 • Reply Kim

  Ik vind het altijd heerlijk om een product op te maken, haha. (Behalve natuurlijk als het een favoriet is en het niet meer verkrijgbaar is…)

  11 mei 2015 at 10:07
 • Reply Northflix

  Ik heb dezelfde gewoonte: Nieuwe dingen kopen voor iets op is.
  En nog slechter: Ik maak het dan gelijk open en maak het oude niet op.
  Ik ben daar nu bewuster op aan het letten.
  LRP en Clinique gebruik ik ook graag producten van!

  11 mei 2015 at 10:19
  • Reply Kim

   Ai daar ben ik ook wel goed in. Vooral handcrème of bodylotion. Ik vind het maar lastig om dat allemaal op te krijgen!

   11 mei 2015 at 18:34
 • Reply Angèlique

  Ik vind Rituals ook heerlijk, maar te duur om voor mezelf te kopen. Ik ben de laatste tijd ook flink wat aan het opmaken, ik kreeg een steeds grotere verzameling!

  11 mei 2015 at 10:22
 • Reply Indian2day

  Wat een leuke producten heb je opgemaakt. Ik ben ook dol op de Rituals, maar voor me zelf kopen doe ik niet zo snel.

  11 mei 2015 at 10:42
 • Reply Ysanne

  Ik vind Rituals ook altijd té duur eigenlijk, maar toen ik het laatst kreeg (ook als kadootje oid) dacht ik wow, dit is echt chill haha. Nu is het op en mis ik het :'(

  11 mei 2015 at 11:00
 • Reply Esther

  Ik vind Rituals vaak ook te duur voor mezelf. Ik heb een paar dingen gekregen in mijn kerstpakket en een handcrème zat in de deauty box. Ik heb zelf een bodylotion gekocht en die vind ik heerlijk. Verder heb ik alleen de rexona deo ook (altijd ik wil niet meer anders) en de rest van de producten nog nooit gebruikt. Oepsie! Liefs

  11 mei 2015 at 11:01
  • Reply Kim

   Ja ik heb ook een nieuwe Rexona deo gekocht, vond die toch het fijnst! Maar moet wel eerst de restanten van andere flesjes opmaken, haha..

   11 mei 2015 at 18:32
 • Reply Nesrin

  Ik ben dol op Rituals ;-) maar heb Happy Buddha nooit geprobeerd.

  Wat betreft deo’s ik koop altijd een voorraad en kom er vaak te laat achter als de laatste fles op is ik niks meer in huis heb.

  11 mei 2015 at 13:34
 • Reply Delphine

  Nog nooit eens Rituals zelf gekocht? Dat is pas een biecht! Shame on you! :D Die twee producten die je opgemaakt hebt zijn wel héérlijk.
  Je hebt leuke productjes opgemaakt Kim. Voelt fijn hé, alles opgebruiken.

  11 mei 2015 at 14:14
  • Reply Kim

   Erg he! In de zomer ga ik wel een keer rondsnuffelen! De laatste tijd koop ik sowieso liever verzorgingsproducten dan kleding (daar heb ik al genoeg van)!

   11 mei 2015 at 18:33
 • Reply Inge

  Ik heb ook nog nooit iets van Rituals gekocht geloof ik, maar ik vind dan ook niet alles even lekker ruiken.
  Ik koop tegenwoordig alleen nog dierproefvrij (na een aantal jaren laks te zijn geweest) dus de meeste producten zou ik daarom niet gebruiken. :)

  11 mei 2015 at 17:36
 • Reply Els

  Rituels is zo fijn. Ik heb nu douchegel van de HEMA, van die foam. Helemaal prima, maar die van de Rituals is fijner.

  11 mei 2015 at 20:04
 • Reply Nathalie

  Lijken me fijne producten die je hebt opgemaakt!
  Liefs Nathalie

  11 mei 2015 at 20:35
 • Reply kelly

  Ik gebruik geen 1 van de producten. Heb ook een zeer gevoelige huid, dus bij mij is eigenlijk alles saai en parfumloos.

  12 mei 2015 at 07:54
 • Reply Saskia

  De foundation van bourjois heb ik ook lange tijd gebruikt, erg fijn spul.

  12 mei 2015 at 07:57
 • Reply Bente

  Jaa ik hou van de Rituals! Zo zo lekker (en af en toe verwen ik mezelf er eens mee! :)).

  Ik gebruikte trouwens altijd van die 2fase oog make up reiniger, maar sinds een half jaar gebruik ik de Garnier micellar water, bij mij gaat alle make up er af, het prikt niet, en je ogen worden er ook niet vet van. Ik ben fan! Misschien is dat het proberen waard?

  12 mei 2015 at 09:43
  • Reply Kim

   Oja daar heb ik al het een en ander over gelezen! Ik twijfelde alleen of het zou werken bij waterproof mascara, maar het is het proberen waard!

   12 mei 2015 at 11:07
 • Reply Marleen

  Wauw, je hebt veel opgemaakt! Die Dove-deo heb ik ook, hij ruikt heeeeerlijk!

  12 mei 2015 at 13:26
 • Reply Kiss & Make-up

  Lekker veel heb je opgemaakt. Je gebruikt mooie producten zo te zien. Ik ben nog volop bezig met mijn Happy Buddha lijn :-)

  12 mei 2015 at 13:30
 • Reply Lisa

  Die deodorant van Dove is één van de eerste deo’s die ik had. Dat weet ik nog haha :)

  12 mei 2015 at 15:39
 • Reply Evelijn

  Je hebt echt een mooi blog! Ik ben best nieuwsgierig naar die Rituals, maar da’s toch wel een beetje te duur…
  Liefs, Evelijn

  12 mei 2015 at 15:59
 • Reply Marion

  Rituals! Ik word al blij als ik de verpakkingen zie. Ik vind het ook vrij duur. Daarom koop ik het echt maar héél zelden of vraag het voor mijn verjaardag of zo. Therme vind ik dan wel een goede middenweg. Zeker als het 1+1 is.

  12 mei 2015 at 16:25
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Ik ben nu ook helemaal gek van die bourjois-foundation! De kleurkeuze is zoooo groot en accuraat!

  12 mei 2015 at 17:50
 • Reply De Dotties

  De mascara ziet er me inderdaad wel goed uit!

  12 mei 2015 at 18:54
 • Reply Natiza

  Ik ben echt helemaal gek op Rituals! Heerlijk merk <3

  12 mei 2015 at 19:07
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik heb er nog geen gebruikt van bovenstaande! Maar ze zien er fijn uit, je hebt een hoop opgemaakt ;) Ik ‘probeer’ ook meer op te maken ipv alleen maar nieuw kopen, gaat best goed!

  12 mei 2015 at 19:19
 • Reply Merel

  Precies die 3 deo’s heb ik altijd haha. De producten van Rituals zijn zo fijn!

  14 mei 2015 at 21:41
 • Reply EminasLifestyle

  Ik vind de foundation van Bourjois ook zo fijn! Hij is helaas in nr.52 telkens uitverkocht bij Etos. Zit in de La-Roche ook spf? Het lijkt me een fijne creme.

  15 mei 2015 at 23:25
 • Leave a Reply