Favorieten Reviews

Originele cadeaus voor Kerst of Sinterklaas

originele cadeaus-voor-kerst-en-sinterklaas

Het is weer zover – de meest drukke tijd komt eraan! Voor mij althans. Mijn vader was vorige week jarig, en in december zijn mijn moeder en vriend jarig. Én alsof dat nog niet genoeg is, komt Kerst er ook nog eens aan. Daarom leek het mij leuk om vandaag wat originele Kerst (of Sinterklaas) cadeaus met jullie te delen!


Originele cadeaus voor Kerst of Sinterklaas

Cadeaus kopen vind ik soms best stressvol. Nu na 5,5 jaar relatie wordt het steeds lastiger om origineel te blijven qua cadeaus. En dan moet ik zeggen dat mijn vriend nog redelijk makkelijk is om cadeaus voor te kopen. Mijn ouders zijn vervelender, haha. Mijn vader wil nooit wat hebben en mijn moeder vindt dingen minder snel leuk dan mijn vriend. Ik ben daarom stiekem wel een beetje blij dat ik al zo een 18 jaar geen Sinterklaas meer vier.


Originele cadeaus voor vrouwen

Laten we beginnen met cadeautips voor vrouwen. Wat het bij mij altijd goed doet is parfum. Of make-up. Of bad-producten. Toch snap ik dat het niet altijd even leuk is om dit te geven. Daarom zet ik wat leuke cadeaus voor vrouwen op een rij.

originele-cadeaus-voor-vrouwen

Hip Coffee koffiesjablonen | Waah, kijk nou hoe leuk! Als ik nog koffie zou drinken, had ik het wel geweten. Helaas verander ik in een zenuwachtige, tikkende tijdbom na wat cafeïne. dus ga ik de laatste jaren voor thee.

Ecocube planten in houtblokken | Je eigen fruitjes en groenten verbouwen. Bij de AH was dit een regelrechte hit. Maar we hoeven natuurlijk niet op die moestuintjes te wachten. Je kunt ook gewoon deze mooierds in houtblokken kopen!

Donut badhanddoek | Oké, het is nog lang geen zomer, maar wie weet ga jij binnenkort naar een zonnige bestemming? En zo niet is dit een leuke verrassing wanneer je in de zomer tussen je badlakens kijkt!


origineel-cadeau-voor-kerst

Reuzen donut zwemband | Het is dat ik de laatste jaren bijna nooit meer in de zee zwem, maar anders zou ik zo een donut heeeel graag hebben gewild. Ziet er toch wat vrolijker uit dan mijn saaie zwart/witte banden van vroeger.

Eenhoorn sloffen | HAHA hoe leuk zijn deze? Voor mij geldt meestal: hoe gekker de sloffen, hoe beter! Mijn katten zijn er alleen niet altijd blij mee.

DIY projector sterrenhemel | Ah kijk nou hoe mooi! Dit is een projector om zelf te bouwen, en het projecteert een hemelkaart op plafond en muren met duizenden sterren. Dit vind ik overigens een leuk cadeau voor mannen en vrouwen. Lekker romantisch, haha.


Originele cadeaus voor mannen

Poeh, zoals ik al zei heb ik voor mijn vriend door de jaren heen heel veel cadeaus gekocht. Parfum, dingen voor in de auto, laptopstandaard, spelletjes, thee, muismat, lekkere dingen, nog meer parfum. Maar ik vind het dus best lastig elk jaar weer wat nieuws te verzinnen. Hier zitten een paar dingen tussen waarvan ik weet dat hij het leuk zou vinden om te krijgen!

Originele cadeaus voor mannen

Game Of Thrones Monopoly | Op het moment dat ik dit blogje schrijf is het helaas uitverkocht, maar wie weet is hij nu weer op voorraad! Game of Thrones én spelliefhebbers vinden dit vast een leuk spel :)

De koffiemok met het extra shot | Dit vind ik er wel komisch uitzien. Om je koffie nog net wat lekkerder te maken haha! En ook een fijne manier om op te warmen met dit koude weer.

Pizzasnijder in de vorm van een cirkelzaag | Haha oké ik vind dit een beetje vallen onder domme-mannen-cadeaus waar je niet veel aan hebt, maar dat maakt het niet minder leuk. Mannen houden van hun speelgoed, toch?


Originele kerst cadeaus

Yeti ijskrabber | Zoiets heb ik mijn broer heeeel lang geleden cadeau gedaan! Ik geef toe: niet erg mannelijk, maar wel lekker warm! Zou daar zelf eigenlijk ook wel blij van worden.

Slippers from the Shire huisschoeisel | Zie je het al voor je? De vrouwen met eenhoorn sloffen en de mannen met deze mooie behaarde voeten sloffen. Mooie combi toch!

Spa- und Whirlpool-bar (opblaasbaar) | Zon, water en deze opblaasbare bar. Genieten maar!


Oké, ik moet wel een beetje om mezelf lachen omdat ik bij de mannen vooral van die nutteloze grappige dingen heb uitgezocht. Maar goed, ik hoop dat ik jullie wat cadeau inspiratie heb gegeven! Wil je de producten terugvinden? Ga dan naar de cadeau-inspiratie pagina van Radbag. Daar staat alles duidelijk aangegeven!

Ben jij al cadeautjes aan het verzamelen voor de feestdagen?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

19 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Die Yeti ijskrabber heb ik besteld voor mijn vriend haha, die ligt nu nog in een doos te wachten tot kerst ;)

  21 november 2016 at 08:36
  • Reply Kim

   Hahaha wat leuk! Ik zit al ook al cadeautjes te shoppen, maar vind het zo lastig om alles geheim te houden

   28 november 2016 at 12:31
 • Reply Anne

  Ik heb ook een voorraad koffiesjablonen in huis en ik gebruik ze echt nooit (je hebt me weer op een idee gebracht). Vanmiddag koffie met een sjabloontje!

  21 november 2016 at 09:13
 • Reply Inge

  Oh wauw je hebt inderdaad een drukke maand voor de boeg! Ik vind de koffiesjablonen erg leuk! :-) Ecocube planten in houtblokken vind ik ook erg leuk!

  21 november 2016 at 11:10
 • Reply Darina

  Leuke items, vooral de donuthanddoek en de koffiesjablonen!

  21 november 2016 at 11:39
 • Reply Sandra

  Haha, ik vind die pizzasnijder en yeti ijskrabber geniaal. Voor vrouwen vind ik vooral dat koffie sjabloon een super leuk cadeautje! Leuke ideeën. Ik sla ze sowieso even op, want wie weet komt het nog wel van pas. Voor de feestdagen doen wij nooit cadeaus, maar voor een verjaardag zijn dit natuurlijk ook leuke cadeautjes!

  21 november 2016 at 12:38
 • Reply Denise

  Die DIY projector sterrenhemel! Wow! Die zal ik graag willen hebben ;) Wat een leuk ding zeg. Voor de rest top cadeaus om weg te geven (al zou ik sommige dingen toch voor mezelf houden).

  21 november 2016 at 14:39
 • Reply ricardo

  Drukke maand inderdaad. Ik vind dat radbag erg leuke spullen heeft, en ik zou die Unicorn sloffen ook dragen. Boeiend, ze zien er lekker warm uit.

  21 november 2016 at 17:16
  • Reply Kim

   Je hebt groot gelijk Ricardo!

   28 november 2016 at 12:33
 • Reply sammie

  Die pantoffels blijven leuk! :)

  22 november 2016 at 14:43
 • Reply Rowan

  Wat een geweldige cadeautjes! Lekker origineel, vrolijk en een beetje gek! Vooral die donut handdoek vind ik leuk!

  22 november 2016 at 19:52
 • Reply Melike

  Haha wat een gave cadeau’s. Voor mij is ook echt een drukke periode aangebroken, maar wel leuk gelukkig;) Deze webshop ga ik maar eens onthouden!

  23 november 2016 at 21:56
 • Reply Sanne

  Ik vind voor mannen altijd moeilijker dan voor vrouwen. De meeste vrouwen zijn blij met leuke decoratie of beauty producten. Dankjewel voor de inspiratie. :)

  24 november 2016 at 22:05
 • Reply Renske

  Ohhh, die koffiesjablonen (ook al drink ik geen koffie, haha!) en die planten in van die houtblokken zijn leuk!

  Hier moet nog volop worden geshopt voor de kerstcadeaus, haha. Gelukkig vieren wij ook geen Sinterklaas, maar dus wel Kerst. :’)

  27 november 2016 at 09:12
  • Reply Kim

   Haha ja leuk he! Ik drink dus helaas ook geen koffie meer (want dan ga ik stuiteren), maar wie weet met cafeïne vrije koffie! Gelukkig is kerstcadeaus shoppen wel heel leuk :)

   28 november 2016 at 12:34
 • Reply chucky1012

  Leuke tips om mooie kado’s te shoppen!

  Xoxo

  29 november 2016 at 07:21
 • Reply Laura

  Leuke tips! Geweldig dat donut badlaken:)

  29 november 2016 at 17:01
 • Reply Evelien

  Vet toevallig! Die eenhoornsloffen staan op mijn verlanglijst, I kid you not.

  30 november 2016 at 20:24
 • Reply Ester

  Wat een leuke items! Die planten in houtblokken vind ik vooral erg grappig.

  2 december 2016 at 00:24
 • Leave a Reply