Overstappen naar de elektrische sigaret

EVapor

Als je wilt beginnen met een elektrische sigaret kun je het beste kiezen voor een van de vele startsets. Dit is echter lastiger dan je denkt want er zijn ontzettend veel soorten. De keuze is enorm maar er is weinig informatie beschikbaar. Dit komt omdat websites die zich richten op elektronisch roken niet online mogen adviseren. Voor het beste advies kun je dus altijd nog het beste een fysieke winkel op zoeken.

Elektrische sigaret

Elektrische sigaret: strenge regels over advies

Toen ik over wilde stappen naar de elektrische sigaret kwam ik online terecht bij eVapor. Ik had hierover al goede ervaringen gehoord. Online werd ik niet veel wijzer door het enorme aanbod dus ik besloot de winkel in Oosterhout te bezoeken. Ik kom zelf uit Brabant dus dit was voor mij geen probleem. In de winkel heb ik supergoed advies gekregen. De verkoper nam alle tijd om me te informeren over het elektrisch roken en de verschillen met het roken van tabak. Elektrisch roken is natuurlijk een stuk minder slecht maar omdat er ook liquids met nicotine te koop zijn, zijn ze erg voorzichtig met het geval van advies. Het namelijk prima om van de traditionele sigaret over te gaan naar elektrisch roken, maar het is niet de bedoeling dat mensen zo gewend raken aan het roken dat ze uiteindelijk overstappen naar de traditionele sigaret.

Roken

Bezoek de winkel voor het beste advies

Wil jij ook overstappen naar de e sigaret? Dan raad ik je aan om ook een winkel te bezoeken. Op die manier krijg je het beste advies en kun je ook een keuze maken voor een e smoker die echt bij je past. Mocht Oosterhout te ver weg zijn dan kun je ook telefonisch contact opnemen om je te laten adviseren. Je kunt daarna zelf via de webshop een bestelling plaatsen.