Personal trainer in Eindhoven, wat zijn de voordelen?

Sporten

Sinds kort sport ik met een personal trainer in Eindhoven. Dit bevalt mij echt heel erg goed dus ik vertel er graag meer over. In het verleden heb ik al heel wat sporten uit geprobeerd. Van teamsporten tot groepslessen en van met vriendinnen naar de sportschool tot in mijn eentje buiten hardlopen. Teamsport was sowieso niks voor mij omdat ik vaak wisselende werktijden heb. De andere sporten vond ik wel leuk maar zodra ik minder motivatie had, ging ik ook niet meer. Mijn grootste valkuil is dus het vasthouden van mijn motivatie. En reële doelen stellen want toen ik begon met hardlopen zag ik mezelf al marathons lopen. Dat werkte dus ook niet echt motiverend.

Personal trainer in Eindhoven

Behaal je doelen met een personal trainer in Eindhoven 

Het voordeel van sporten met een personal trainer in Eindhoven is dan ook dat je echt uitgedaagd wordt om je doelen te behalen. Waar je bij een groepsles nog wel kunt smokkelen als je achteraan staat, is dat bij een personal trainer echt niet mogelijk. En maar goed ook, want uiteindelijk heb je alleen maar jezelf daarmee. Al tijdens het intakegesprek geef je aan waardoor jij getriggerd wordt om je doelen te behalen en wat je struikelpunten zijn. Je personal trainer houdt hier dan rekening mee. Bovendien worden er duidelijke en realistische (sub)doelen opgesteld zodat je uitgedaagd blijft maar het ook geen onhaalbare taak wordt.

2CRE8

Op maat gemaakt trainingsschema

Je trainingsschema wordt op maat gemaakt. Helemaal afgestemd op jouw doelen. Zo ben je echt bezig met jouw doel en doe je dus ook de oefeningen die hier op toegespitst zijn. Iedereen heeft een ander doel. De een wil afvallen, de ander fitter of sterker worden, spieren opbouwen of revalideren. Elk doel vereist zijn eigen aanpak en een personal trainer in Eindhoven kan je helpen om dat doel te behalen.