Reviews

Pixum telefoonhoesje maken

mobile case pink

Vorig jaar heb ik meerdere fijne samenwerkingen gehad met Pixum. Daarom hoefde ik ook niet lang na te denken, toen er gevraagd werd of ik een Pixum telefoonhoesje wilde reviewen. Geen standaard hoesje dat meerdere mensen hebben. Nee, ik mocht hem helemaal zelf ontwerpen! 

Blog voordelen

Dit keer was mijn moeder aan de beurt, haha. Door mijn blog voorzie ik alle gezinsleden (die een mobiel hebben, want papa wil er nog steeds geen, ja, echt. Hoe dan.) van leuke hoesjes! Mijn moeder had een tijd geleden een hoesje besteld via Ebay. Ze vond hem erg leuk, maar de kwaliteit was helaas wat minder. Het embleem was eraf gevallen, waardoor er een gat in zat. Niet mooi, én niet professioneel op het werk.

Mama heeft een iPhone 6, waar je overal wel mooie cases van kunt kopen. Toch is het eigenlijk veel leuker om zelf een ontwerp samen te stellen. Met zijn tweeën hebben we naar leuke plaatjes gezocht op internet – wat nog wel even duurde, want we wilden allebei blij zijn met het resultaat. Uiteindelijk kwamen we op het plaatje van een schildpad. In april had ze op Curaçao met schilpadden gezwommen en dat vond zij een geweldige ervaring. Daarnaast wilde zij graag een warme kleur voor het hoesje. We hebben hem wat aangepast qua kleur en toen was hij goed!

pixum telefoonhoesje

Pixum telefoonhoesje ontwerpen

Het samenstellen van een Pixum telefoonhoesje is erg eenvoudig. Je begint natuurlijk met het aanvinken van jouw type mobiel. Er zijn meer dan 250 type modellen beschikbaar, dus de kans is erg groot dat jouw toestel erbij zit! Daarna selecteer je het hoesje dat jij graag wilt. Je kunt kiezen uit een premium, side flip, hardcase, siliconen, downflip en toughcase hoesje. Aangezien mijn moeder een iPhone heeft, leek het ons het verstandigst voor het side flip hoesje te gaan (ha-ha)!

pixum telefoonhoesje

Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat ik mij erbij moest voorstellen. Je kunt van tevoren natuurlijk niet zien hoe het eruit gaat zien en was daarom ook een beetje huiverig. Gelukkig geeft Pixum wel aan of de kwaliteit van de foto goed genoeg is voor een mooi resultaat. Op een gegeven moment had ik de afbeelding zodanig ingezoomd dat er een waarschuwing kwam, dat het resultaat zo minder zou zijn. Hartstikke fijn!

Een unieke telefoonhoes

Bij het zien van het hoesje werd ik meteen blij! Ja, het ziet er én goed uit én het voelt goed aan! Je merkt gewoon meteen dat het van goede kwaliteit is. Het hoesje sluit perfect aan en mijn moeder is er zeer tevreden mee. Ook zo een gek idee dat er niemand in de wereld is die preciés dezelfde telefoonhoes heeft! Wat wel een beetje gek was, was dat het flapje van de hoes zwart is. Bij het bestellen werd aangegeven dat de basis van het hoesje wit was en dit kon je niet veranderen naar zwart. De binnenkant is nu ook wit, maar het flapje dus niet. Dit was trouwens geen teleurstelling, want zwart vonden wij ook veel mooier bij de afbeelding staan.

pixum telefoonhoesje

Dit Pixum telefoonhoesje kostte 32,95 euro en dat vind ik eigenlijk wel een goede prijs. Zelf heb ik een aantal jaar geleden een keer een officiële Samsung hoes gekocht en daar 25 euro voor betaald. Die kwaliteit was echter een stuk minder en daarbij was het een massaproduct dat je niet kon customizen. Vind je het iets teveel geld? Dan kun je ook voor een hardcase of siliconen bescherming gaan. Hier betaal je 19,99 euro voor en kun je ook zelf ontwerpen.

Heb jij weleens je eigen telefoonhoes ontworpen?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

17 Comments

 • Reply Daniëlle

  Ziet er erg leuk uit! Ik ga er denk ik ook één voor mijn moeder ontwerpen.

  29 mei 2016 at 06:58
 • Reply Darina

  Ziet er heel leuk uit! En leuk om te doen! Je hebt iets origineels op deze manier.

  29 mei 2016 at 08:30
 • Reply Nina Simplynspecial

  Het resultaat mag er zijn. En wat lief dat je je moeder van een leuk hoesje hebt voorzien :) Ik heb al een keer een case ontworpen, super leuk om zoiets unieks te hebben.

  29 mei 2016 at 08:34
 • Reply Shannon Sheila

  Leuk dat je mams een plaatje heeft gekozen van een fijne herinnering! Heel mooi! Op een zeker dag, als ik niet weer met uitstelgedrag bezig ben, ga ik er ook eentje maken.

  29 mei 2016 at 11:16
 • Reply Anne

  Wauw, die ziet er echt leuk uit. Ik vind het mooi om te lezen dat er ook echt een gedachte achter zit. Dan heeft het toch iets speciaals…

  29 mei 2016 at 11:30
 • Reply Joanne

  Altijd leuk om zelf een hoesje te ontwerpen! :)

  29 mei 2016 at 12:27
 • Reply Dalinka

  Het hoesje ziet er goed uit! Voorheen was ik nooit zo van de hoesjes en vond ik een standaard hoesje wel prima, maar nu vind ik het wel leuk als ze wat unieker zijn. Misschien ga ik er zelf ook eens een ontwerpen. Dan weet je inderdaad zeker dat ‘ie echt uniek is.

  29 mei 2016 at 12:52
  • Reply kim

   Ik wilde eerst ook nooit een hoesje, maar dat kwam ook omdat mijn Samsung overal tegen kon. Nu ik een Huawei heb, weet ik nog niet precies hoeveel die kan hebben, haha!

   29 mei 2016 at 16:02
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Wauw, die is echt heel erg mooi geworden.

  29 mei 2016 at 18:24
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Oh wat geweldig is dit. Ik dacht eerst: “oh neen, wéér een review over telefoonhoesjes” – ik ben ze te vaak tegen gekomen.
  Maar als je zelf kan ontwerpen, dan is het een totaal ander verhaal!
  Wat deed je dat trouwens goed, dat eigen ontwerp!

  29 mei 2016 at 18:55
  • Reply kim

   Haha begrijp ik! Zelf ben ik ook een beetje telefoonhoesjes-moe. Maar dit was echt leuk om te doen :)

   30 mei 2016 at 22:31
 • Reply Eva

  Wow, wat een leuk product. Eerlijk gezegd heb ik nu gewoon een leren hoesje maar volgend jaar mag ik weer een nieuwe telefoon en dan houd ik dit zeker in gedachten. Heel leuk om juist iets bijzonders te maken!

  29 mei 2016 at 19:34
  • Reply kim

   Ja! Je kunt er ook gewoon alle kanten mee op :) Ik ben nu wel een inimini-tikkeltje-kleinbeetje jaloers op mijn moeders hoesje, haha!

   30 mei 2016 at 22:32
 • Reply Anne-Sterre

  Ik moest eerst goed kijken, maar nu ik weet dat het een schildpadje is, zie ik het eigenlijk ook wel. Erg leuk en origineel!

  29 mei 2016 at 19:52
 • Reply Marion

  Leuk om zo’n uniek hoesje te hebben! De prijs van de cases vind ik ook wel goed :)

  30 mei 2016 at 08:58
 • Reply Melike

  Wat super leuk en persoonlijk om zo’n hoesje te hebben. Lijkt me ook echt super leuk om te doen! Ik vind het resultaat ook echt heel erg mooi. Leuk dat er ook een verhaal achter zit!

  30 mei 2016 at 19:59
 • Reply Wendy

  Heel erg leuk geworden. Mooie kleuren hebben jullie gekozen.

  31 mei 2016 at 12:52
 • Leave a Reply