Mijn leven

Prikkel je zintuigen!

DSC_0169 (2)

Bereid je voor op een blogje vol woorden als ‘fijn’, ‘heerlijk’ en ‘blij’! Sytse heeft deze mooie TAG bedacht en Dalinka heeft hem aan mij doorgegeven :) Het was wel even lastig om antwoorden te bedenken en ik dacht dat het een hele tijd zou duren voordat ik hem zou plaatsen, maar de vragen bleven maar door mijn hoofd spoken, dus ik ben er meteen mee aan de slag gegaan!


Prikkel je zintuigen

1. Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
Wat ik héél lekker vind ruiken, is mannenparfum. Mijn vriend heb ik een keer Bleu van Chanel cadeau gedaan en dat is bij ons een groot favoriet. Ook zijn geurtje van Annayake vind ik heerlijk!

Wat ik verder erg lekker vind ruiken, is pas gewassen beddengoed en een open haard! Met kerst gaan we elk jaar naar mijn familie in Duitsland en dan vind ik het zo fijn om bij de open haard te zitten.

geurtjes mannen

2. Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?

Zo hé wat een moeilijke vraag… Een fijn geluid? Hmm.. Wat ik een heel fijn geluid vond was deze zomer in de tuin van mijn oom (in Duitsland). Ik zat met mijn vriend in zijn enorme tuin in een strandstoeltje en het enige wat we hoorden waren de vogeltjes die floten. Zelf woon ik zo een vijf minuten van Schiphol, dus hier is het nooit écht stil.

En Otis Redding natuurlijk.

3. Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?

Het duurde even voordat ik hier een antwoord op kon geven. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik hierop moet zeggen. Al snel denk je aan vakantie’s of spectaculaire dingen die je hebt gezien en die anderen wellicht niet hebben gezien. Toch kies ik voor andere momenten. Zoals momenten wanneer je familie en/of vrienden blij zijn, lachen en gelukkig zijn. Dat je iemand verrast en diegene erg dankbaar is. Daar kan ik heel erg van genieten en vind ik mooie beelden. Wat ik trouwens ook een mooi beeld vind, is mijn vriend in Duitsland! Hij kan zo goed opschieten met iedereen. Vooral mijn neefje is helemaal gek op hem, haha.

4. Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?
Oh no, wat gaan jullie van mij denken als ik zeg een shoarmapizza van New York Pizza? Ik vind dat zó lekker, en dan vooral met een dikke laag knoflooksaus. Waar ik verder erg blij van word is Surinaams eten, pasteitjes en stokbrood met kruidenboter! Sowieso kan ik heeel blij worden van panini’s, bagels en dergelijke. Yum!

IMG-20150427-WA0066-3

5. Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit hebt mogen voelen?

Dit klinkt voor veel mensen denk ik raar, of in ieder geval onbekend. Maar wat mij veel plezier doet, is wanneer ik iets ‘engs’ doe en geen last heb van paniek. Voor mij was het een tijd niet mogelijk om te studeren en daarom geniet ik er extra van als ik op mijn uni ben en mij goed voel. Op zo een moment heb ik echt het gevoel dat ik de hele wereld aankan – dat voelt fijn!


 Zo! Ik heb nog redelijk zinnige antwoorden op deze mooie vragen kunnen verzinnen, haha!

Ik tag Anne-Sterre, Sanne en Renske. Voor iedereen: voel je vrij om de TAG wel, óf niet in te vullen!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

29 Comments

 • Reply Simone

  Oeh, wat leuk om dit te lezen! Met kerst voor de open haard zitten, de warmte voelen en die geur ruiken, is voor mij echt de ultieme kerstfeeling, heerlijk.

  24 november 2015 at 08:02
 • Reply suzan

  Wat leuk om te lezen zeg! ik hou echt van het knetterende gehoor de openbaar en het getik op de ramen en het schuine dak bij lichte regen!

  24 november 2015 at 08:47
 • Reply Charelle

  Ooh een winter lay-out! :D Super leuk! En wat omschrijf je dat mooi, iets ‘engs’ doen zonder paniek te voelen. Ik vind het moeilijk me dat het gevoel in te beelden, maar ik kan me er denk ik wel iets bij voorstellen ja. (:

  24 november 2015 at 08:54
 • Reply Jenn

  Mooie tag en leuk om je antwoorden te lezen.

  24 november 2015 at 09:47
 • Reply Ilse

  Wat een leuke tag om te lezen! Ik ben ook erg dol op de geur van openhaarden die aanstaan, vooral als ik in de avond naar huis fiets, geeft me altijd zo’n fijn gevoel. :)

  24 november 2015 at 09:52
 • Reply Anne-Sterre

  Veel herkenbare dingetjes. Leuk dat je mij hebt getagd trouwens :) binnenkort maar eens kijken of ik er wat mee kan haha

  24 november 2015 at 09:53
 • Reply Nina Simplynspecial

  Haha shoarmapizza! Lekker toch :) Ik vind dit wel een leuke tag, eentje waarbij je echt even moet nadenken ook! Mijn fijnste gevoel is denk ik toch liefde. Of is dat een suf antwoord haha.

  24 november 2015 at 10:47
 • Reply Sanne

  Ahh wat een leuke tag! En fijn om je antwoorden te lezen. Ook dankjewel dat je me hebt getagged, ik zal er zo dadelijk werk van maken. Maar weet nog niet wanneer ‘ie online komt (:

  24 november 2015 at 11:13
 • Reply Chantalle

  Hele leuke tag! Je hebt het heel leuk ingevuld.

  24 november 2015 at 11:46
 • Reply Ysanne

  Aah pizza, heerlijk, dat mis ik echt nu ik geen brood meer eet. Wat is je layout mooi geworden trouwens!

  24 november 2015 at 13:30
 • Reply Marushi

  Leuke tag! Deze kende ik nog niet. -x-

  24 november 2015 at 13:46
 • Reply Renske

  Ik vind dit zo’n leuke tag! :) Het zien genieten van een geliefde vind ik ook een heel mooi en intens moment. Bedankt voor het doorgeven! Ik ga hem zeker een keer invullen! (Als ik het niet vergeet, haha)

  24 november 2015 at 13:55
 • Reply Karlien

  Hele leuk tag, leuk om op deze manier meer over jezelf te delen!

  24 november 2015 at 14:08
 • Reply Margo

  Hmm Chanel Bleu, heerlijk is die. Hey en je bent een brood/deeg lover, same here! :D

  24 november 2015 at 14:33
 • Reply Angelique

  Jaa open haard, love it! Wat een leuke tag

  24 november 2015 at 15:50
 • Reply Nathalie

  Wat een leuke en mooie tag!
  Liefs

  24 november 2015 at 17:10
 • Reply Saar

  De laatste…. ZO herkenbaar!

  24 november 2015 at 17:53
 • Reply Jolet

  Oh ja, pizza’s ruiken inderdaad altijd heerlijk! Eigenlijk zouden ze daar een parfum van moeten maken, haha!

  24 november 2015 at 19:47
 • Reply Kimberly

  Jee wat een leuk artikel! Ik ga m overnemen :D

  24 november 2015 at 20:08
 • Reply Dalinka

  Mooie antwoorden Kim! Wat leuk dat je de tag toch zo snel hebt overgenomen! Bij mij bleven de vragen ook steeds in mijn hoofd zitten, dus heb ik het ook maar zo snel mogelijk gedaan haha.
  De geur van pas gewassen beddengoed is inderdaad heerlijk en ik kan me voorstellen dat stilte heerlijk is als je zo dichtbij Schiphol woont. Je raakt misschien wel aan al die vliegtuigen gewend, maar als je opeens op een plek komt waar het helemaal stil is, merk je dat verschil opeens heel erg.

  24 november 2015 at 22:56
 • Reply Lieke

  Wat een mooie antwoorden heb je gegeven op deze vragen.
  Vooral dat het mooiste beeld het geluk van anderen is, vind ik echt een prachtantwoord. :)

  24 november 2015 at 22:59
 • Reply sammie

  Leuk om je antwoorden te lezen, zie de tag steeds vaker :) Oh ja, pas gewassen beddengoed :) Bij ons ruikt het boven dan heerlijk naar wasverzachter :)

  25 november 2015 at 13:09
 • Reply Nesrin

  Heel leuk ingevuld Kim. Really pizza shoarma? ;-)

  25 november 2015 at 13:49
 • Reply Noortje Wijckmans

  Super leuk, hihi die pizza! Ik kan ook echt zo genieten van eten, maar voor mij doet sushi het vooral. Zo heerlijk

  25 november 2015 at 18:14
 • Reply Eva

  Wat leuk om deze TAG te lezen! Ik vond het grappig om te lezen dat jij het plezierig vindt om iets “engs” te doen!
  Liefs, Eva

  25 november 2015 at 20:55
 • Reply Els

  Leuk ingevuld! Pizza’s zijn ook heel lekker, al deel ik je mening dan niet over Shoarma ;-). Doe mij maar een 4 kazenpizza :-).

  25 november 2015 at 21:55
 • Reply debby

  Wat mooi ingevuld Kim, vooral wat je het mooiste vind om te zien en je antwoord op je fijnste gevoel

  26 november 2015 at 07:31
 • Reply Bianca

  Wat een leuke antwoorden. De geur van net gewassen beddengoed is heel herkenbaar. Zeker wanneer het buiten gedroogd is!

  27 november 2015 at 13:41
 • Reply ricardo

  Bleu de Chanel heb ik ook! Zo’n lekkere geur!

  3 december 2015 at 13:13
 • Leave a Reply