Reviews

Review Burt’s Bees lip shimmers

burts bees lip shimmers

Ongeveer een jaar geleden maakte ik kennis met de producten van Burt’s Bees. En ik kan jullie vertellen: op slag verliefd! Niet alleen de producten zelf vind ik heel fijn, ook de vormgeving en achterliggende gedachte (natuurlijk en dierproefvrij) van het merk vind ik erg mooi. Vandaag vertel ik meer over mijn favoriete lip shimmers!

Burt’s Bees lip shimmers

Ik moet bekennen dat ik er de laatste tijd graag lipsticks bij pak. Toch blijven de lipshimmers ook een groot favoriet. Vooral wanneer ik last heb van velletjes en droge lippen (wat regelmatig zo is). Ik heb een tijdje Libello gebruikt (wie niet?) en ook diverse soorten Vaseline heb ik verslonden. Toch had ik niet het idee dat deze producten mijn lippen beter maakten. Ze werkten eerder afhankelijkheid in de hand. Daarom stapte ik over op Blistex. Een merk waar ik nog steeds erg tevreden over ben.

Maar hé, dit blogje gaat niet over Blistex, ha! Het gaat over Burt’s Bees, en wat ik zo fijn vind aan de lipbalms van Burt’s Bees is dat ze hetzelfde tintelende gevoel geven als Blistex. Naar mijn mening verzorgt dat dus echt de lippen. Daarnaast geeft het een subtiel kleurtje én blijven mijn lippen langer zacht. Win, win, win!

burts-bees-lipshimmer

Burt’s Bees lip shimmer Fig

Het eerste kleurtje dat ik heb aangeschaft is Fig. Het is met lipbalms altijd maar even afwachten hoeveel kleur ze afgeven, dus ik ging meteen voor de donkerste! Het is een mooi donker rood/bruinig kleurtje waar ik heel erg blij mee ben. Zoals ik het van lipbalms gewend ben, verdwijnt de kleur geleidelijk. Na ongeveer 2 uur moet je weer bijstiften. Tenzij je veel praat (zoals ik), dan kan de kleur wat sneller afnemen.

burts-bees-fig

Burt’s Bees lip shimmer Watermelon

Zoals wel vaker het geval is, ontdekte ik dit merk vrij laat. Ik vertelde een vriendin over “de geweldige lipbalms van Burt’s Bees”, maar die had er al een paar in haar kastje liggen, haha! Eén kleur vond ze niet bij haarzelf passen (ik was het daar overigens niet mee eens) en die mocht ik hebben! Watermelon :) Ik vind het lastig het kleurtje te omschrijven. Het geeft een lichte roze kleur af. Maar dan metallic? (ok volgens mij zeg ik iets heel raars nu, maar het is gewoon mooi!).

burts-bees-watermelon

Van de lip shimmers moet je  niet verwachten dat ze de hele dag blijven zitten. Daar zijn ze ook niet voor gemaakt. Wél worden je lippen gevoed, terwijl je een mooi kleurtje draagt! Ze geven een fijn tintelend gevoel en maken je lippen – zover ik weet – niet afhankelijk van het product. Zelf koop ik Burt’s Bees producten altijd bij de Tuinen, maar je kunt ze ook bijvoorbeeld bij de Etos en Douglas kopen! Ze kosten €8,95.

Kende jij deze lip shimmers van Burt’s Bees al?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

15 Comments

 • Reply Yara

  Ziet er goed uit!
  Liefs,
  Yara

  25 april 2016 at 06:16
 • Reply Elles

  Het wordt maar eens tijd dat ik van dit merk ook maar een product koop. Ik hoor er zo veel goede verhalen van!
  Liefs,
  Elles

  25 april 2016 at 06:48
 • Reply Mariska

  Ze geven ook nog een best wel sterk kleurtje af! Ziet er netjes uit hoor! Is ook een fijn merk :)

  25 april 2016 at 07:15
 • Reply Sanne

  Dat eerste kleurtje is zó mooi! Ik zou er eens een paar moeten gaan kopen, want helaas heb ik dit merk nog nooit uitgeprobeerd.

  25 april 2016 at 07:49
 • Reply Marion

  wauww wat een mooie neutrale kleurtjes! Deze zou ik ook graag in mijn bezit willen hebben :)

  25 april 2016 at 08:16
 • Reply Chantalle

  Wat een prachtige kleurtjes! Ik heb zelf nog nooit een product van dit merk geprobeerd.

  25 april 2016 at 08:48
 • Reply Dalinka

  Burt’s Bees is zeker een fijn merk. Ik vind Watermelon heel mooi. Lekker subtiel maar het ziet er wel mooi verzorgd uit. Naar Fig heb ik weleens staan kijken in de winkel, maar ik draag toch liever een doorzichtige lipbalsem. Lipbalsem wil ik gewoon snel zonder spiegel kunnen smeren:-p

  25 april 2016 at 10:19
 • Reply Sandra

  Ik kende de normale lipbalms wel, maar niet deze die een kleintje afgeven. Ze lijken mij erg fijn! IK ben zó benieuwd naar producten van Burts Bees, maar heb nog steeds niks gekocht van dit merk. Moet ik nu écht eens gaan doen!

  25 april 2016 at 15:00
 • Reply Amélie Cammeaert

  Als grote fan van lippenbalsmens zien deze er heel tof uit!
  De kleuren zijn heel natuurlijk maar geven toch een klein extraatje aan je lippen.

  25 april 2016 at 17:59
 • Reply Jennifer

  Dat is wel fijn dat deze producten je lippen verzorgd. Ook de kleuren vind ik mooi en ook bij jou staan.

  25 april 2016 at 18:56
 • Reply Melike

  Super mooi kleurtjes! Ik heb er ook een paar en ik vind ze ook echt super fijn!

  25 april 2016 at 21:08
 • Reply BySilke

  Jaa, ik ben ook een supergrote fan van Burt’s Bees! Goeie producten. Deze staan je echt goed! Libello klinkt grappig, in België heet een lippenbalsem-merk Labello. Weet niet of ze hetzelfde zijn haha!

  26 april 2016 at 07:16
 • Reply Valerie Michelle

  Ohh Burt’s Bees heb ik jaren geleden ontdekt, maar ben ik weer helemaal vergeten. Ik vond het altijd heel fijn! Met shimmer is ook weer eens wat extra’s.

  26 april 2016 at 08:25
 • Reply Dascha

  Ziet er super mooi uit! :-)

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  27 april 2016 at 16:23
 • Reply heidi

  Wat mooie kleuren zijn het..!!

  27 april 2016 at 18:01
 • Leave a Reply