Reviews Win

Review telefoonhoesje + winactie

telefoonhoesje

Dat ik nu een Iphone 6 Plus hoesje review, betekent niet dat ik genoeg heb van mijn Huawei hoor. Ik blijf het een prachttelefoon vinden! Nee, het was mijn vriend die wel een nieuw hoesje kon gebruiken. Wil je daar meer over weten en/of meedoen met de telefoonhoesjes winactie? Lees dan verder!


Een andere weg inslaan

Rond dezelfde tijd dat ik mijn Huawei uitzocht, kocht mijn vriend een iPhone 6 Plus. Het voelt wel een beetje gek hoor. In 2010 kochten we allebei een BlackBerry, in 2012 een Samsung en in 2014 allebei weer een Samsung. Dat we anno 2016 niet meer dezelfde telefoon hebben, is dus even wennen (haha).

Zelf zeg ik nooit iPhone te willen, want: kluns-die-telefoon-wekelijks-laat-vallen. Maar Tim dacht dat dat wel mee zou vallen. De iPhones van nu hebben betere schermen, zei hij. Bovendien had hij pantserglas eroverheen geplakt. Een hoesje wilde hij niet, koppig als hij was. Misschien zien jullie het al aankomen, maar na maar liefst twee weken had hij zijn telefoon op zo een manier laten vallen, dat het nét op dat kleine stukje scherm viel waar geen bescherming overheen zat. BOEM. Meteen een barst in zijn scherm.

Toch maar een hoesje

Nu vond ik dat super naar (en stiekem ook een beetje grappig), maar dit overtuigde hem er wel van dat een hoesje misschien nog zo een slecht idee niet is. Mijn moeder had nog een reserve hoesje liggen (zij had een hoesje besteld voor haar iPhone 6 op Ebay en niet goed opgelet. Bleek het een iPhone 6 Plus hoesje te zijn). Met twijfel heeft mijn vriend het hoesje een paar maanden gebruikt – want: rood en “niet mannelijk”.

Maar goed, als lieve vriendin heb ik dus een hoesje voor mijn vriend uitgekozen! Nou ja, hij heeft hem uitgekozen. Als het aan mij had gelegen, werd het een hoesje met konijnenoren, of M&M-uiterlijk, maar daarover straks meer.

telefon hoesje iphone

Tim heeft gekozen voor het koffiekleurige retro booktype hoesje. Hij wilde graag een neutrale kleur en een hoesje dat ook de randjes van de telefoon goed beschermt. Dit model is dus perfect! Wat bovendien fijn is, is dat de bookcase met een magneet sluit. Geen vervelende drukknop! Hij past precies en vriendlief vond het jammer dat hij hem niet meteen mee kon nemen (iets met bloggers en productfoto’s maken).

Uitgebreid aanbod

Voordat je denkt dat ze bij Telefoonhoesjestore alleen maar hoesjes voor bekende toestellen als iPhones en Huawei (kuch kuch, weinig vriendinnen kennen dat merk) verkopen. Nee! Ze hebben dus een heel groot aanbod. Super handig, want ik weet hoe vervelend het is om in een winkel naar een hoesje te zoeken en jouw toestel daar dan niet bij hangt! Ook voor bijvoorbeeld HTC One m9 hoesjes  en een Sony Xperia Z5 hoesje kun je hier terecht.

Vind je de keuze van mijn vriend wat saai? Kijk eens wat voor leuke opties ze nog meer hebben:

smartphone hoesjes

Winactie

Ha, ik neem het je niet kwalijk als je het hele stuk hierboven hebt overgeslagen en meteen naar de winactie scrolde. Van Telefoonhoesjestore mag ik 25 euro aan shoptegoed weggeven aan één van jullie. Een leuk bedrag, want daar kan je zelfs (bijna) twee hoesjes van kopen! Bovendien zijn er géén verzendkosten.

Wil jij kans maken op shoptegoed? Dan hoef je niet veel te doen:

 • Volg mij op Bloglovin
 • En laat een berichtje (met een geldig emailadres) achter waarin je aangeeft dat je meedoet.

That’s it! :) De winactie loopt tot en met 4 april!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

26 Comments

 • Reply Nynke B

  Wat leuk zeg. Ik vind zelf een flipcoverhoesje fijn. Heb ik toch het idee dat mijn telefoon minder snel kapot gaat.

  22 maart 2016 at 07:05
  • Reply kim

   Ja ik ook! Op dit moment heb ik ook een flipcover. Alleen bij mijn Samsung durfde ik het aan een hardcase hoesje te nemen. Dat ding was onverwoestbaar, haha.

   22 maart 2016 at 07:13
 • Reply Elles

  Super leuk hoesje! Natuurlijk doe ik mee met de winactie voor het shoptegoed. Morgen krijg ik een nieuwe Iphone 5c en daaf heb ik nog geen hoesjes voor, dus het komt goed uit ;).
  Liefs,
  Elles

  22 maart 2016 at 07:10
  • Reply kim

   Ah ja, dat komt goed uit :) Leuk dat je meedoet en veel plezier alvast met je iPhone!

   22 maart 2016 at 07:14
 • Reply Ilsiee

  Helemaal superleuk dat je dit mag organiseren voor de lezers van je blog! Ik doe graag mee om dat fijne shoptegoed te mogen winnen. Mijn hoesje is wel eens toe aan vervanging! ;-)
  Een leuke met bloemetjes, *lentemood* hihihi.
  Groetje ilsiee

  22 maart 2016 at 08:40
 • Reply Sandra

  Ahhh wat zonde dat het scherm kapot was gevallen! Gelukkig wilde hij nu toch wel een hoesje er omheen doen. Het hiesje ziet er trouwens wel mooi uit! :)
  Ik heb zelf een perfect hoesje voor mijn telefoon dus ik doe niet mee. Wel tof dat je iets weg mag geven, yay!

  22 maart 2016 at 08:55
 • Reply Mit

  Ik doe graag mee :) Volgde je al op Bloglovin!

  22 maart 2016 at 10:49
 • Reply Edith Sofia

  Wat een mooi hoesje & leuke winactie, I’m in!

  22 maart 2016 at 10:55
 • Reply Irma

  Haha ik vond je verhaaltje juist wel leuk om te lezen! Maar ooh wat is het hoesje rechts onderin leuk hé! :)

  22 maart 2016 at 11:32
 • Reply Marushi

  Wat een leuke hoesjes verkopen hun zeg! -x-

  22 maart 2016 at 13:20
 • Reply Benthe

  Ik doe meee, hihi!

  22 maart 2016 at 13:21
 • Reply Mariska

  Echt super leuke hoesjes! Ik doe graag mee!

  22 maart 2016 at 13:24
 • Reply sabrina

  Wat kunnen ze eigenwijs zijn he! Ik doe mee want ik heb laatst een hoesje gekocht op ebay, zo een die je dan ook handig neer kan zetten. Helaas past hij niet optimaal, dus kan wel een nieuwe gebruiken :)

  22 maart 2016 at 15:00
 • Reply Lisa

  Leuk hoor! Natuurlijk doe ik mee! Bij mij loopt nu ook een winactie. Win een Mac product na keuze. Doe je ook mee?

  22 maart 2016 at 16:02
 • Reply VeerlePlume

  Aah leuk! Ik doe mee, zou leuk zijn om matchende hoesjes samen met een vriendin te kopen :). Ik volg je op Bloglovin’!

  22 maart 2016 at 16:58
 • Reply Monica

  Leuke actie. Afwisselen met hoesje is ook altijd wel leuk. Ik doe daarom wel mee ☺

  22 maart 2016 at 19:08
 • Reply Nina Simplynspecial

  Echt een ‘mannen-hoesje’ haha, maar daar is verder niets mis mee hoor ;) Ik vind er wel leuke hoesjes tussen zitten! Ik sla deze winactie over, maar je maakt er vast iemand blij mee!

  22 maart 2016 at 19:11
 • Reply Lisa

  Wat een leuke pagina heb je!
  Ik doe graag mee met de actie :)

  22 maart 2016 at 20:47
 • Reply Sherry

  Leuke review en winactie. Ik wil wel meedoen.

  22 maart 2016 at 23:08
 • Reply Eva

  Leuk zeg zo’n winactie! Ik doe niet mee omdat we allebei al een hoesje hebben maar ik ga de webshop onthouden voor de toekomst!

  23 maart 2016 at 08:47
 • Reply Susan

  Hahah leuk! Ik heb je artikel wel eerst braaf helemaal gelezen hoor ;) Mare ik doe graag mee!

  23 maart 2016 at 20:02
 • Reply Tamara TS

  Toch niet meteen naar de winactie gescrollt ;) , omdat ik meteen eraan dacht hoe mannen shoppen.
  Het moet functioneel zijn en een beetje stoer en dan zijn ze al snel uit gewinkeld.
  Mijn man zou waarschijnlijk precies zo’n hoesje als je vriend hebben gekocht.
  Ik zou uren kunnen zoeken naar een nieuw hoesje met het leukste motiefje etc.
  Ik doe dan ook heel graag mee.

  24 maart 2016 at 02:57
 • Reply Lieke

  Leuke hoesjes ik ben dringend toe aan een nieuw hoesje en ik doe dan ook graag mee aan deze winactie!

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

  24 maart 2016 at 15:52
 • Reply Anna

  Heel leuk! Ik doe mee :)

  24 maart 2016 at 21:28
 • Reply Britt

  Oh wat een leuk hoesje! Mijn mobiel kan nog wel wat extra bescherming hebben, en als dat ook een beetje op een stylishe manier kan, nou graag! Ik doe mee en ik volg je vanaf nu op Bloglovin ;)

  Liefs, Britt

  25 maart 2016 at 09:35
 • Reply Anita te Gussinklo

  Altijd tof zo’n nieuw hoesje.
  Ik doe graag mee

  10 april 2016 at 17:06
 • Leave a Reply