Rijles in Nijmegen voor scooter rijbewijs

Scooter

Voor het behalen van mijn scooter rijbewijs volgde ik rijles in Nijmegen. Omdat ik in Berg en Dal woon en in Nijmegen op school zit, moet ik steeds heuvel op en heuvel af. Op de fiets is dit erg zwaar en zeker s avonds of s ochtends vroeg is dat geen prettige route. Mijn ouders vonden het daarom een goed idee om een scooter te kopen zodat ik niet meer op de fiets hoef. Om scooter te mogen rijden moest ik natuurlijk wel eerst mijn scooter rijbewijs halen.

Rijles in Nijmegen

Rijles in Nijmegen: voor diverse vervoersmiddelen

Ik volgde rijles in Nijmegen bij Verkeersschool Wesseldijk. Dit is een hele grote rijschool waar je niet alleen terecht kunt voor je rijbewijs voor scooter maar ook voor auto, motor en aanhanger. Bovendien hebben ze diverse beroepsopleidingen zoals voor bus en vrachtwagen. Zelfs je tractor of vaarbewijs kun je daar halen. Dat hoef ik allemaal niet maar ik vond het wel fijn dat ze dus heel veel ervaring hebben. Ik vond de rijlessen heel erg leuk. De instructeur was aardig en zorgde er voor dat ik niet zenuwachtig was. Dit was erg prettig want ik vond het afrijden erg spannend. Ik hou sowieso niet van examens maar zo’n praktijkexamen is ook weer heel anders dan gewoon een proefwerk op school.

Rijbewijs

Na scooter rijbewijs ook door voor auto rijbewijs

Gelukkig heb ik mijn scooter rijbewijs in een keer gehaald. Ik was echt supertrots! De scooter kreeg ik van mijn ouders als ik in een keer zou slagen dus dat was ook helemaal super. Ik ben echt zo blij dat ik nu met de scooter naar school kan in plaats van op de fiets. Mijn ervaringen met Verkeersschool Wesseldijk waren ook erg goed. Zodra ik mag, ga ik bij deze rijschool ook rijlessen volgen voor mijn auto rijbewijs.