Films en series

Serie klassiekers op Netflix

netflix-klassiekers

Oké, klassiekers is misschien niet het goede woord. Laat ik zeggen: kim-klassiekers. Series die ik keek in de tijd dat er nog geen Netflix was in NL. Toen we nog gewoon elke week moesten wachten op een nieuwe aflevering. En er om de 15 minuten een reclameblok was. Op Netflix heb ik een paar golden oldies gevonden en die deel ik vandaag!


Prison Break – IMDB: 8,5

Dit was vroeger mijn tweede lievelingsserie (na Lost). De eerste twee seizoenen heb ik gezien en volgens mij ook een deel van seizoen drie. Daarna haakte ik af, maar ik heb wel van een vriendin gehoord hoe het eindigde. Beetje gek dat er een nieuw seizoen aan komt, maar ik ben wel benieuwd! Sowieso dat ik ga kijken. En nu zonder die vervelende reclameblokken! (Ik kon geen officiële trailer vinden, gek!).


The Tudors – IMDB: 8,1

Aah dit is zo een serie die ik gewoon nog een keer moet zien. Ik keek altijd losse afleveringen mee met mijn ouders. Maar, ja, toen kwam de periode dat ik veel uitging, en daarom afleveringen miste. Op een gegeven moment was ik helemaal afgehaakt. Het was ook zo een gedoe om afleveringen op te nemen, haha.


Heroes – IMDB: 7,7

Er is sowieso al 1 heeeeele goede reden om dit te kijken, namelijk: Milo Ventimiglia. Verder zit de serie ook goed in elkaar. Veel personages, met allemaal interessante verhalen. Ook als je niet zo van syfy houdt, is het wel het proberen waard! Er is ook een vervolg uitgekomen: Heroes Reborn, dat vond ik helaas wel een grote teleurstelling.


Gilmore Girls – IMDB: 8,1

Deze serie heb ik ondertussen al meerdere keren vanaf het begin gezien. Vroeger wilde ik ook altijd in Stars Hollow wonen. Het leek mij zo een gezellig dorpje. Haha en tijdens mijn eerste keer uitgaan zei een jongen die ik had ontmoet dat ik op Rory leek (waar ik het absoluut niet mee eens was). Maar moet je nagaan hoe lang dat geleden was, en de serie is nog veel ouder. Er komt trouwens na 10 jaar weer een nieuw seizoen hè, zoooooooveel zin in!!


Once upon a Time – IMDB: 7,9

Deze serie volg ik nu 5 jaar, dus dat valt nog wel mee. Seizoen 1 heb ik helemaal op tv gezien. Volgens mij kwamen er altijd twee of drie afleveringen na elkaar. Seizoen 2 kwam helaas niet meer op tv, maar een tijdje later vond ik hem weer terug op Netflix. Leuk! Helemaal een aanrader als je van sprookjes en Disney houdt. Het is echt tof om te zien hoe ze al die figuren in de verhaallijnen integreren!


Dat waren mijn serie klassiekers van Netflix! Heb jij deze series al gezien? Of andere ‘klassiekers’ gespot?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

18 Comments

 • Reply Romy

  Ik ken geen van deze series nog, maar Once Upon a Time staat hoog op mijn lijstje om binnenkort mee te beginnen.

  4 oktober 2016 at 07:48
 • Reply Fleur

  Dat is een leuk lijstje voor de herfst/winter!
  Ik ben, ondanks dat ik er nog lang niet ben, ook heel benieuwd naar het nieuwe seizoen van Prison Break!

  4 oktober 2016 at 08:21
 • Reply sammie

  Gilmore girls vind ik echt een klassieker :D Heerlijke serie! Ga binnenkort maar weer eens vanaf aflevering 1 kijken :)

  4 oktober 2016 at 09:51
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Jaaa, mooi lijstje! Ik vond Heroes echt heel leuk. Ik ben op een gegeven moment wel afgehaakt maar dat komt meer omdat ik van alles door elkaar keek destijds.

  4 oktober 2016 at 11:16
  • Reply Kim

   Ik ook! Laatste seizoen niet gezien. Mijn vriend zei dat dat niet de moeite waard was, en keek inderdaad al zoveel haha.

   4 oktober 2016 at 15:42
 • Reply Merel Teunis

  Jaaaa Gilmore Girls!! Ik ben natuurlijk heerlijk bezig met een dikke marathon elke avond, want moet wel helemaal up to date weer zijn voor het nieuwe seizoen. Krijg jij ook zo’n fijn vertrouwd gevoel bij het horen van het intro muziekje? Blijft een geweldige serie!

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

  4 oktober 2016 at 13:48
  • Reply Kim

   Ja! Ik had eerst een oude trailer in mijn blog gedaan, maar toen toch voor de intro gekozen haha, word er altijd zo vrolijk van :)

   4 oktober 2016 at 15:44
 • Reply Inge

  Jaaaa Heroes! Ik houd absoluut niet van science-fiction en dingen die niet kunnen (alhoewel ik fantasy nog wel kan waarderen) maar Heroes vond ik goed in elkaar zetten wat betreft realisme. Prison Break seizoen 1 heb ik wel gezien, ergens bij seizoen 2 ben ik afgehaakt. Gilmore Girls heb ik wel eens gezien op Net5 maar nooit gevolgd. Denk dat ik Heroes binnenkort opnieuw ga kijken, zin in!

  4 oktober 2016 at 15:22
 • Reply Sandra

  Prison Break is ook een van mijn favo’s hoor! Alhiewel het verhaal steeds slechter werd (ghehe) vond ik het wel een hele toffe serie. Ben ook heel benieuwd naar het vervolg! Alhoewel, volgens mij moet ik nog een paar laatste afleveringen kijken? Even checken zo, haha!

  4 oktober 2016 at 15:24
 • Reply Sestra Nova

  Ik ben verslaafd aan Orphan Black ! Het is misschien geen klassieker, maar wel een aanrader! Ik ben gewoon verdrietig dat ik erdoorheen ben, haha!

  4 oktober 2016 at 15:58
 • Reply Ricardo

  Prison Break ben ik net aan begonnen. Gilmore Girls, geprobeerd, na vijf afleveringen een beetje zat.
  Once Upon A Time, blijft een favoriet en Heroes heb ik al 3x helemaal gekeken. Heroes Reborn viel me ook zwaar tegen.
  The Tudors staat nog op de kijklijst!

  4 oktober 2016 at 16:01
 • Reply Eva

  Prison break hebben wij helemaal gekeken en op een gegeven moment was ik hen wel zat. Ik ben stiekem wel benieuwd naar het vervolg…

  4 oktober 2016 at 16:23
 • Reply Irene

  Once upon a time is bij mij ook echt een klassieker. Heroes zijn mijn vriend en ik beginnen kijken maar we vonden het saai worden na een tijd. Teveel van hetzelfde. De rest heb ik nog niet gezien. Van Gilmore Girls zag ik af en toe op tv een aflevering maar ik werd er ook niet super warm van :) misschien moet ik het nog een kansje geven en eens van in het begin kijken.

  4 oktober 2016 at 17:05
 • Reply Melike

  Ik was the tudors al helemaal vergeten! Thanks voor de reminder, dat was zo’n leuke serie. Ik ga hem denk ik nog een keer kijken nu;)

  4 oktober 2016 at 20:39
 • Reply Sarah

  Yees, Gilmore Girls. In Stars Hollow zou ik anders ook wel willen wonen ;)

  4 oktober 2016 at 20:59
 • Reply Anne-Sterre

  The Tudors ja. Al van een tijdje terug weer, dat het op tv was, maar mijn moeder en ik zaten elke week aan de buis gekluisterd voor die serie.

  4 oktober 2016 at 21:10
 • Reply Nicole

  I love gilmore girls! En heroes is ook top, heb het alleen nooit afgekeken. Binnenkort maar doen dus!

  5 oktober 2016 at 14:40
 • Reply Laura

  Ik ben pas geleden begonnen met Gilmore Girls (voor het eerst!) en ben helemaal verslaafd!

  19 oktober 2016 at 09:26
 • Leave a Reply