Mijn leven

Shoppen in Osdorp

shoppen in osdorp

Hoewel Osdorp niet de mooiste en leukste winkels in Amsterdam heeft, voldoet het wel wanneer je even ‘snel wilt shoppen’. Met andere woorden: winkels bekijken, maar niet teveel geld uit geven. Het Osdorpplein ligt zeven minuten met de auto/fiets/bus van mijn huis en is daarom de ideale plek om mijn shopkriebels onder controle te houden!

Het geen-kleding-kopen gaat best goed, al zeg ik het zelf. De laatste keer dat ik kleding kocht, was in april (mijn Primark shoplog). Wanneer je me dit een jaar geleden had gezegd, of nee, wanneer je dit een jaar geleden tegen mijn vriendinnen had gezegd, hadden ze je uitgelachen! Elke week kwam ik wel met wat nieuws thuis. Nu besteed ik mijn geld liever aan leuke uitjes, verzorgingsproducten en dingetjes voor in mijn kamer.

WE Sieraden

We gingen woensdag als eerst naar de WE. Vorig jaar had ik in de zomervakantie daar drie hele leuke jurkjes gekocht voor maar 10 euro per stuk (waarvan ik er één nog nooit gedragen heb – oeps). Eergisteren zag ik er niks leuks tussen hangen, maar merkte wel al snel dat op alle sieraden 50% korting was! Yay! Een vriendin van me heeft altijd allemaal leuke sieraden van de WE, dus heb ik er flink rondgesnuffeld. Het resultaat? Twee kettingen en een paar ringen!

Ik weet de prijzen niet exact meer, maar voor alles bij elkaar heb ik €15,58 betaald (lang leve mijn ING app).

Kettingen WE

DSC_1055 (2)

De Tuinen thee

Altijd wanneer ik in Osdorp ben, moet ik even langs de Tuinen. Wat een heerlijke winkel! Na heel lang bij de thee afdeling te hebben gestaan, heb ik twee theetjes uitgekozen die ik al kende. De Calming Blend en Groene Thee Jasmijn, mijn twee favorieten!

DSC_1061 (2)

HEMA

Dit keer was het mijn vriend die (op mijn aanraden) naar de HEMA wilde! Hij is gek op nootjes, dus wees ik hem op het HEMA foldertje, waar allemaal lekkere aanbiedingen in stonden. Het vereiste wat overtuigingskracht (hij wil ze altijd vers), maar nadat hij de Tropical Mix zag, was hij toch deels overgehaald. We besloten een compromis te sluiten. We zouden zelf een mix maken met de HEMA Tropical mix en nootjes van de notenwinkel. Dat scheelde wat centjes en het was heerlijk!

Eenmaal in de HEMA moest ik (natuurlijk) ook even langs de schriftjes afdeling. Ja, mijn schriftjes collectie wordt steeds groter!

DSC_1073

Korting bij Hunkemöller

Ten slotte wilde ik langs de Hunkemöller. Ik had nog een Groupon bon liggen en was benieuwd of er leuke aanbiedingen waren. En, ja hoor. Ik zag genoeg leuks! Helaas had ik de bon niet mee, maar stelde mijn lieve vriend voor om even naar huis te rijden om hem op te halen. Het zou echt wat voor mij zijn geweest om in het weekend terug te komen en dat de Sale dan was afgelopen.

Mijn Groupon bon was een korting van 45 euro, bij besteding van 65 euro. Mijn aankoopjes? Drie bh’s en een pyjama broekje – bij elkaar was dat 70 euro. Zelf hoefde ik dus ‘maar’ 25 euro te betalen :-). Bijna alles was uit de Sale!

De laatste tijd koop ik regelmatig ondergoed bij de Primark, alleen zitten daar vaak dikke kussentjes in de bh’s. Bij de Hunkemöller was dat gelukkig niet zo!

DSC_1065 (2)

DSC_1066 DSC_1068

Ik ben erg blij met mijn aankopen en toch wel een inimini beetje trots dat ik geen kleding hebt gekocht (bh’s en pyjama’s zijn geen kleding!).

Doe je al mee met mijn winactie?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

31 Comments

 • Reply kelly

  Ik koop ook eigenlijk altijd mijn lingerie bij de Hunkemoller! Fijne winkel en spullen.

  10 juli 2015 at 08:35
 • Reply Celeste

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Vind die sieraden echt heel mooi, vooral de ringen zijn echt helemaal mijn ding!

  10 juli 2015 at 08:38
  • Reply Kim

   Met die ringen ben ik ook heel blij! Ze geven ook geen verkleuring op de handen, daar was ik eerst bang voor!

   10 juli 2015 at 12:21
 • Reply Mariëlle

  Leuke shoplog, ik vind vooral de ringen super leuk!

  10 juli 2015 at 09:18
 • Reply Femke

  Leuk artikel.. De pyjamabroek lijkt me erg fijn :-)! Thee van de Tuinen ken ik eigenlijk helemaal niet..

  10 juli 2015 at 09:46
  • Reply Kim

   Die pyjamabroek zit heerlijk! Ik wil er nog een paar van :)

   10 juli 2015 at 12:20
 • Reply debby

  Wat een mooie dingen heb je gekocht zeg. Vooral die ringen vind ik erg mooi

  10 juli 2015 at 10:05
 • Reply Lesley

  Leuke dingen kocht je kim! Sale bij hunkemoller is zo fijn he! :D Ze hebben mooie producten maar vind het inderdaad soms ook wel veel geld

  10 juli 2015 at 10:31
 • Reply Ysanne

  Wauw toffe sieraden! En aan thee heb je nooit genoeg :) Ben nog nooit in Osdorp geweest (vrij random ook hah), maar lijkt me leuk!

  10 juli 2015 at 10:39
  • Reply Kim

   Het is ook niet echt een aanrader haha! Ik vind het alleen fijn dat er zo dichtbij een winkelcentrum met H&M, Steps en Superstar is!
   Wat ik wel leuk vind shoppen trouwens is Amstelveen, ligt dichtbij Amsterdam (voor mij dichterbij dan het centrum). Daar hebben ze een winkelcentrum met veel winkels :)

   10 juli 2015 at 12:19
 • Reply Dina

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Ik koop mijn BH’s en ondergoed het liefst bij Hunkemöller, inderdaad ook omdat daar niet zo’n ongelooflijke vulling in de BH’s zit.

  10 juli 2015 at 11:02
 • Reply Kim

  Leuk om te zien! :)
  Ik koop BH’s het liefst bij Hunkemöller, die zitten toch het fijnst.

  10 juli 2015 at 11:39
 • Reply sammie

  Leuke aankopen! En wat knap dat je sinds april al geen nieuwe kleding hebt gekocht, ik heb gisteren nog kleding gekocht.. oeps. hihi

  10 juli 2015 at 11:46
 • Reply Nesrin

  Dit telt inderdaad niet mee als kleding ;-)

  Leuke aankopen. Thee halen bij De Tuinen vind ik altijd leuk.

  10 juli 2015 at 11:49
 • Reply Deisy

  Wat een fijne spulletjes heb je gekocht zeg. Ik werk heel dicht bij Osdorpplein, maar vind het eigenlijk nooit zoveel uitstralen haha. Ze hebben wel ongelooflijk veel winkels (wat wel heel fijn is), maar toch kan ik mij er niet altijd in vinden. Wel leuk artikel heb je er van gemaakt meis. X

  10 juli 2015 at 12:16
  • Reply Kim

   Het ziet er erg armoedig uit vind ik ook! Vooral nu er steeds meer winkels sluiten. Jammer, ben bang dat er over een paar jaar geen winkels meer over zijn…

   10 juli 2015 at 12:17
 • Reply Marion

  Ja, die thee is super! Ik heb echt bergen met thee van De Tuinen. Heerlijk! Vind ik ook. Pyjama en lingerie is geen kleding. Kom zeg!

  10 juli 2015 at 14:00
 • Reply Rianne

  Leuke dingetjes heb je gekocht! Ik ben ook gek op (groene) jasmijn thee! <3

  10 juli 2015 at 14:43
 • Reply lin mommysworld

  Wat een leuke aankopen! De sieraden en ook dat pyjama broekje vind ik echt heel leuk! Wel heel knap hoor dat je zolang niet geshopt hebt!!

  10 juli 2015 at 15:39
 • Reply Mylou

  Klinkt als een geslaagde dag! Wat handig trouwens, die Groupon bon. Moet ik misschien toch maar eens Groupon in de gaten gaan houden ;)

  10 juli 2015 at 19:19
 • Reply Nina Simplynspecial

  Leuke dingen heb je geshopt. De lingerie ziet er mooi uit :) Ik moet ook wat minder shoppen hihi. Is alleen zo lastig. Ps. ik doe al mee aan je winactie ;)

  10 juli 2015 at 19:20
 • Reply Lisal

  Die sieraden vind ik erg tof en die bh’s zijn ook heel mooi.

  10 juli 2015 at 19:40
 • Reply Inge

  Ik moet ook altijd langs de kantoorartikelen. Maakt niet uit welke winkel, niets is fijner dan nieuwe, verse notitieboekjes of schriftjes. Mooie deal trouwens bij de Hunkemoller met je bon! Dat is nog eens mooi meegenomen! :D

  10 juli 2015 at 20:37
 • Reply Monique | WritingMonique

  Wat een prachtige aankopen! De lingerie ziet er prachtig uit en ik vind je sieraden ook enorm gaaf! Mooi gevarieerd ook!

  11 juli 2015 at 09:09
 • Reply Els

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Vooral de BH’s zijn zo echt een koopje! Ik vind ze heel mooi.

  11 juli 2015 at 09:37
 • Reply Laura - Dagelijkse hap

  Hele leuke shoplog :) Als je zo van thee houdt, moet je eens naar een toko gaan. Daar verkopen ze super veel thee soorten voor bijna geen geld :)

  11 juli 2015 at 14:12
  • Reply Kim

   Wat een fijne tip! Ik kom heel vaak bij toko’s, maar heb nog nooit bij de thee gekeken :)

   12 juli 2015 at 10:06
 • Reply Tessa | 52druppels.nl

  Leuke dingen gekocht! Die kettinkjes met die kleine bedeltjes zijn echt schattig!

  11 juli 2015 at 17:45
 • Reply Sas

  Leuke aankoopjes. Fijne theetjes heb je gekocht :-)

  11 juli 2015 at 19:53
 • Reply Sandra

  Wat een leuke dingen! Die kettingen MOET ik ook hebben, wauuuuw. Ik weet wel waar ik snel naar toe moet nu! :O

  12 juli 2015 at 09:39
 • Reply Fijne dingen aan de zomer - Kim Donz

  […] en zwembad, oh wat had ik dat gemist! ◌ Er is eindelijk weer plek om bij de Jumbo te parkeren ◌ SALE (!) ◌ Even niet studeren (grapje, ik heb een herkansing) ◌ Er gezond uitzien: bruin kleurtje en […]

  12 juli 2015 at 09:55
 • Leave a Reply