Snackmobiel helpt je graag op weg!

Wees welkom bij Snackmobiel! Hier is het mogelijk om een frietwagen te huren. Het leuke hiervan is dat jij er niks voor hoeft te doen! Er komt namelijk een kok mee die ervoor zal zorgen dat alle snacks en patat perfect wordt bereid! Bovendien zijn de kosten die zij hanteren ook erg aantrekkelijk! Kortom, jouw frietwagen huren doe je dan ook echt bij dit bedrijf.

Een frietwagen huren

Eigenlijk klinkt het zeer interessant. Je kunt voor ieder soort feest een frietwagen huren bij Snackmobiel. Per persoon zal er een prijs worden berekend waarbij je onbeperkt kunt eten. Huur jij in de maand juni of misschien nog in mei een frietwagen bij dit bedrijf? Dan krijg jij er gratis satésaus bij! Heerlijk om jouw snack of patat te dippen in deze saus toch?

Wees welkom bij Snackmobiel

Snackmobiel heet je van harte welkom en zorgt voor het eten.Het enige waar jij voor dient te zorgen is een stopcontact dichtbij. Zo kan de wagen worden gezet en zijn zij gereed om jouw gasten te voorzien van eten. Voor een paar weken terug hebben wij hier ook voor gekozen. Middels een menu die wij op de website hadden gekozen werd alles geregeld. De middag stonden zij netjes bij ons op de stoep om iedereen te voorzien van lekker eten!