Mijn leven

Social Media TAG

social-media-tag

Een paar maanden geleden had ik niet verwacht dat ik een Social Media TAG zou invullen. Maar hé, een paar maanden geleden wist ik ook helemaal niet wat een TAG was. Door Nina ben ik getagd en aangezien ik steeds meer op het web te vinden ben, vul ik hem graag in!

Welke social media kanalen gebruik je?

Het duurt bij mij eventjes voordat ik gebruik maak van nieuwe kanalen. Totaal geen early adapter . Facebook gebruik ik nu vijf jaar en Instagram en Twitter ongeveer twee maanden?

Wat zijn je favoriete social media kanalen?

Twitter, denk ik. Of Instagram. Oeps, ik kan niet zo goed kiezen. Instagram vind ik leuk omdat je aan de hand van één foto kan zien wat iemand aan het doen is (wáuw dat klinkt stalker-ish) en Twitter vind ik gezellig!

instagram 1

Wat is je minst favoriete social media kanaal?

Facebook! Soms kijk ik daar een week niet op. En als ik er op kijk, is het meestal omdat ik samenvattingen of oefententamens uit mijn studiegroepen haal!

Welke kanalen gebruik je eigenlijk te weinig?

Geen? Je gebruikt toch iets wanneer je dat wilt? Niet omdat het moet.

Wat vind je irritant op social media?

Hm, dat vind ik lastig. Eigenlijk irriteer ik me niet zo snel ergens aan. Oja, hé dat neem ik terug! Wat ik wel een keer irritant vond was dat iemand op een gegeven moment alleen nog maar winacties ging retweeten. Maar echt con-ti-nu. Gelukkig heeft Twitter daar twee hele handige knopjes voor, genaamd “Ontvolg” en “Retweets uitschakelen”.

Hoe vaak per dag zit je op social media?

Naar mijn vriends mening té vaak. Misschien heeft hij gelijk, maar wanneer we ergens naartoe gaan, leg ik mijn mobiel bijna altijd weg. Thuis moet het kunnen, vind ik!

instagram 2

Meldingen aan of uit?

Twitter/FB/Blog krijg ik mailtjes. Instagram verschijnt alleen op mijn mobiel, geen rinkeltjes.

Emjoi’s wel of niet?

Wel! Op mijn blog maak ik er niet zoveel gebruik van, maar bij berichtjes vind ik ze leuk. Wanneer ik op mijn laptop op Twitter zit, open ik soms zelfs een pagina met Twitter emoticons. Zodat ik ze kan knippen en plakken, haha.

Hashtags, wel of niet?

Wel. Nu moet ik zeggen dat ik vaak niet eens weet wat voor hashtags ik moet gebruiken. Na vijf hashtags ben ik inspiratieloos. Maar het blijft een mooie manier om accounts over de hele wereld te ontdekken!

instagram 3

Welk social media kanaal denk je dat als eerste verdwijnt?

Facebook. Bij mij in ieder geval. Ik zie daar eigenlijk vooral nog video’s en evenementen voorbijkomen. En dat interesseert me niet zo.

Wat zijn je favoriete accounts om te volgen?

Ik vind persoonlijke accounts leuk. De mensen erachter vind ik interessant, dus de foto’s vaak ook!

Volg jij me al op Instagram en Twitter?

Wat is jouw favoriete social media kanaal?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

29 Comments

 • Reply Femke

  Leuke tag Kim, ik zal deze tag op dit moment ook niet zo snel invullen..maar wie weet in de toekomst haha! Ik volg je al op Instagram en Twitter :-)!

  12 juni 2015 at 07:57
 • Reply Lena

  Ik ben echt dol op Instagram, maar post zelf niet zo heel veel. Zou dat eigenlijk meer moeten doen.. Ik verschiet er trouwens van dat je nog maar twee maanden Instagram hebt!!
  Twitter gebruikte ik vroeger echt heel vaak, nu ook weer veel minder…
  Facebook gebruik ik nog vaak, maar eerder voor m’n blog. Voor de rest post ik bijna nooit meer foto’s of statussen op Facebook.. :)
  Ik denk dat Instagram voor mij dus wint! :)

  12 juni 2015 at 07:58
  • Reply Kim

   Haha! Ik dacht altijd dat Instagram was voor het plaatsen van selfies. Maar ik had het dus goed mis (gelukkig!). Het is een hele mooie toevoeging voor een blog :)

   12 juni 2015 at 18:38
 • Reply Nesrin

  Leuk ingevuld Kim en FB doet mij ook niks. Ik ben een Instagram addict ;-)

  12 juni 2015 at 08:37
 • Reply Sandra

  Instagram blijft toch wel mijn favoriet! Eigenlijk vind ik Twitter niks meer aan en mijn account verwaarloos ik nu best wel heel erg haha. Leuk om eens te lezen wat jouw favorieten zijn en waarom!

  12 juni 2015 at 09:59
 • Reply Ysanne

  Haha stalker-ish. ”Zo fijn want je weet meteen wat iemand aan het doen is” – okeeee. Hahaha, nee ik snap het wel, ik vind instagram daarom ook zo leuk :)

  12 juni 2015 at 10:10
  • Reply Kim

   Erg he! Maar eigenlijk zijn alle social media kanalen stalker-ish :p

   12 juni 2015 at 18:39
 • Reply Dina

  Leuk om te lezen. Facebook is mijn minst favoriete en wat ik heel jammer vind aan social media, is dat sommige mensen alleen maar negatieve berichten de wereld in sturen. Bluh.
  Instagram is mijn favoriet en het leukste om te volgen vind ik inderdaad ook de persoonlijke accounts.

  12 juni 2015 at 10:24
  • Reply Kim

   Klopt! Al vind ik het ook soms fijn om te merken dat niet iedereen een perfect leventje leidt!

   12 juni 2015 at 18:40
 • Reply Lesley Van de Langkruis

  Leuk kim! Ik vind Instagram de leukste :-) Twitter neem ik eigenlijk te weinig tijd voor (slecchtttt) hihi

  12 juni 2015 at 10:41
 • Reply Emily Lotus

  Instagram is mijn favoriet denk ik. Ik weet ’t niet, ik vind het gewoon gezellig. Beetje koekeloeren in de levens van andere mensen, haha. Soms worden er echt mooie foto’s gedeeld en ik volg vooral mensen van ’t bloggen. Fijn om contact te hebben buiten de blog.

  12 juni 2015 at 10:58
  • Reply Kim

   Ik ben met Instagram begonnen door het bloggen! Ik zag dat allemaal blogjes die ik volgde via Instagram contact hadden en dat vond ik er ook wel gezellig uitzien! En de foto’s brengen je soms ook op leuke ideetjes. Zoals laatst, dat ik ‘ineens’ fruit zat te eten (haha).

   12 juni 2015 at 18:42
 • Reply Kaylee Roxanne

  Wat een leuke antwoorden, heb je gelijk even een volgje op je kanalen gegeven!

  12 juni 2015 at 11:31
 • Reply Claudia

  Leuk om te lezen! Zelf zou ik niet kunnen kiezen tussen Twitter en Instagram. Twitter is inderdaad gezellig, Instagram is “makkelijker” omdat je dan bijna alleen maar foto’s hoeft te kijken… Lastige keuze ;)

  12 juni 2015 at 12:37
 • Reply Tamara

  Leuke tag! Ik ben zelf vooral gek op instagram! Twitter heb ik zelf eigenlijk niet zo veel mee

  12 juni 2015 at 13:36
 • Reply Northflix

  Leuk om te lezen! Ik heb zelf het minst met Facebook (gebruik het net voor mijn blog, maar vind er niets aan), maar ben (onverwacht) dol op Instagram.

  12 juni 2015 at 13:52
 • Reply EminasLifestyle

  Leuke Tag!! Ik ben zelf erg actief op Instagram. Facebook vind ik ook niet meer zo…

  12 juni 2015 at 15:26
 • Reply Kimberly

  Oeh, super leuke tag!

  12 juni 2015 at 19:21
 • Reply Nina Simplynspecial

  Leuke tag he, heb ‘m ook ingevuld laatst. Instagram is mijn favoriet op moment. Lekker scrollen door mooie foto’s :) Ik volg jou overal. Dat klinkt een beetje ‘stalkerig’ haha.

  12 juni 2015 at 20:05
 • Reply Sanne

  leuke tag trouwens, ik heb instagram sinds een paar weken en ik vind het super leuk. In één foto zie je inderdaad meer dan veel tekst. Daarom dat ik het zo leuk vind.

  12 juni 2015 at 21:42
 • Reply Angelique

  Leuk ingevuld! Ik kende deze tag nog niet. Ik heb ook niet zoveel met facebook, Instagram daarentegen vind ik erg leuk! Klinkt inderdaad wel erg stalker-ish haha.

  12 juni 2015 at 23:02
 • Reply Els

  Leuk ingevuld. Ik ben helemaal fan van Instagram. Daar zit ik ook te lang op ;-).

  13 juni 2015 at 09:08
 • Reply Nathalie

  Leuke tag… Mijn favoriet is zoiezo Instagram :)
  Liefs Nathalie

  13 juni 2015 at 11:05
 • Reply Renate

  Leuke tag! Mijn favoriet is Instagram! en ik vind toch genoeg dingen irritant op social media haha van die mensen die werkelijk alles delen of mensen die elke dag 100 keer hetzelfde delen en mensen die idd alleen over winacties iets delen. Ik vind social media eerlijk gezegd niet eens zo heel leuk, alleen instagram vind ik wel wat hebben!

  13 juni 2015 at 12:57
 • Reply kim

  Leuke tag! Ik kies liever Instagram dan Twitter.. maar ik doe dan gewoon niet meer zoveel met twitter haha. :)

  13 juni 2015 at 20:16
 • Reply Natascha - Pixel Purrfect

  Leuke tag, wil ik binnenkort ook wel eens invullen :D zelf zou ik voor instagram kiezen (als favoriet kanaal). Facebook gebruik ik tegenwoordig quasi enkel nog voor groepsgesprekken onder vrienden.

  14 juni 2015 at 16:40
 • Reply Marleen

  Hele leuke tag! Ik ben echt dol op Instagram! De rest heb ik wel, gebuik ik wel, maar niet zo intensief als Instagram! Ik vind het heerlijk om een mooie foto te maken en te delen én om die van anderen te bekijken! xx

  14 juni 2015 at 21:17
 • Reply Esmeralda

  Ik ben gek op allerlei social media. Fb, twitter, instagram, pinterest en tumblr (die gebruik ik te weinig) and so on. Heb ook alles hahaha. Behalve LinkedIn, dat heb k niet nodig :)

  14 juni 2015 at 23:42
 • Reply sammie

  Instagram en twitter vind ik ook het leukst. Leuk ingevuld!

  15 juni 2015 at 13:39
 • Leave a Reply