Bloggen

Spam Je Blog! #1

spam je blog!

De laatste tijd heb ik helaas niet zoveel tijd gehad om nieuwe blogjes te ontdekken. Daarom kom ik eigenlijk voornamelijk op de blogjes van de lezers die op mijn artikelen reageren! Nu mijn studie weer is begonnen, zal het de komende tijd ook niet veel rustiger worden. 

Erg jammer, want ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te bezoeken :)

Na een half jaar bloggen vond ik het dus wel tijd voor een Spam Je Blog artikel. Laat je een berichtje achter met jouw bloglink en waar je voornamelijk over schrijft? Dan kom ik jouw blog een bezoekje brengen!

Voor de bloggers waar ik al regelmatig kom, voel je vrij alsnog te spammen (hihi), wie weet zijn er lezers die jouw blog nog niet kennen!

Daarnaast zou ik het natuurlijk gezellig vinden als je me op bloglovin’ volgt!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

31 Comments

 • Reply Femke

  Altijd leuk een ‘spam je blog’ om zo weer nieuwe blogs te leren kennen! Mijn blog ken je al, maar voor diegene die mijn blog niet kennen zal ik mezelf even voorstellen :-)! Ik ben Femke, ik plaats dagelijks een artikel online over beauty, food en lifestyle. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen, ook vind ik het leuk als je een reactie achterlaat en mij volgt via social media! Tot snel, op http://www.lafemmefem.nl !

  24 september 2015 at 07:52
 • Reply Sandra

  Leuk dat je op deze manier nieuwe blogs wilt gaan ontdekken! Ik hoef mijn blog niet meer aan jou voor te stellen haha. Ben wel erg benieuwd naar de bloggers die hier nog gaan reageren, dus ik ga gewoon regelmatig terug om te kijken! :)

  24 september 2015 at 07:55
 • Reply All About Bertina

  Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Dit kan een review zijn , FOTD of een tag.
  Er zit vast wel iets tussen voor jou.
  Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.
  Hopelijk tot snel op allaboutbertina.blogspot.nl

  24 september 2015 at 08:55
 • Reply Renske

  Lief van je! Ik herken het trouwens wat je zegt: ik kom ook niet heel veel verder dan de blogs van mijn lezers, haha.

  Mijn blog ken je al, maar ik zal mij even voorstellen voor de andere lezers. :) Mijn naam is Renske, 24 lentes jong en sinds maart 2015 blog ik op Montévie (www.montevie.nl). Ik schrijf over allerlei uiteenlopende onderwerpen en daarmee is het een echte lifestyle blog (denk ik?). ;) Er staan een aantal nieuwe rubrieken in de steigers en daarnaast vind je allerlei tips, persoonlijke verhalen, lekkere recepten etc. op mijn blog. Kom dus gezellig een kijkje nemen!

  24 september 2015 at 10:11
 • Reply Rilana

  Leuk een ‘Spam je Blog’ post! Mijn blog ken je je was mijn eerste volger haha! Mijn naam is Rilana en mijn blog LanaDrama (www.lanadrama.nl) gaat over food, beauty, fashion en lifestyle. Ik post over allerlei dingen die ik leuk vind en die ik interessant vind, op mijn blog kun je echt van alles vinden! :-) Neem snel eens een kijkje zou ik zeggen.

  Liefs <3

  24 september 2015 at 10:30
 • Reply Kimberly

  Oeh, dan spam ik mijn blog ook hoor!
  Ik ben Kimberly en ik blog op Kimbahli.com (http://www.kimbahli.com) over alles wat ik leuk vind: voornamelijk travel, lifestyle en persoonlijke stukjes! Je leest er over mijn reizen (Afrika, Caribisch gebied, Europa, Amerika), maar ook over persoonlijke dilemma’s, leuke foto diaries, interessante nieuwe producten, heuse fashion shoots enz!

  24 september 2015 at 10:54
 • Reply Annelies

  Ik ga stiekem met je mee ontdekken want ik ben ik áltijd opzoek naar nieuwe leuke blogs. Ik ben nog maar net nieuws in blogland, dus ik kan wat linkjes op een rijtje gebruiken ;-) Laat ik maar meteen van de gelegenheid gebruik maken en mijn eigen blog spammen. Ik ben Annelies van Ooh la la & blah blah, een persoonlijk blog dat draait om positiviteit, creativiteit en een heleboel andere leuke dingen. ZO! Fijne dag.

  24 september 2015 at 11:52
 • Reply Nienke

  Ah, dit vind ik altijd zo leuk. Kom soms echt bij blogs terecht waarvan ik niet weet hoe het kan dat ik ze niet eerder heb ontdekt (zó, wat een zin is dat).
  Maar goed, mijn blog ken je al, maar ik stel me toch ook maar even voor voor eventuele andere geïnteresseerden. Mijn naam is Nienke, 23 jaar oud (ik blijf nog steeds 22 zeggen) en ik blog op http://www.nienkedeelt.nl. Al een tijdje, maar met veel tussenpozen en vanaf nu ga ik het écht volhouden. Ik heb wat toffe nieuwe ideetjes en ik sta al tot het eind van het jaar volgepland met artikelen dus dat zegt genoeg. Ik upload normaliter om de dag maar af en toe zal er vaker een artikel online komen. Oh ja, ik schrijf vooral persoonlijke artikelen. En ik ben niet echt in een hokje te plaatsen. Alles komt voorbij: muziek, film, lifestyle, recepten (coming soon) en wat al niet meer. Neem even een kijkje want dat vind ik heel leuk! :)

  24 september 2015 at 13:38
  • Reply kim

   Jaa er hebben al hele leuke bloggers gespamd :) Waauw! zoveel al ingepland, wat goed zeg! Leuk dat je het nu wel echt volhoudt, ik ben benieuwd :)

   26 september 2015 at 16:21
 • Reply Leonie

  Leuk, dankjewel!
  Ik blog op http://www.sugarframe.nl over alles wat ik leuk vind in mijn leven met chronische ziektes. In de praktijk komt dat neer op lifestyleartikelen, tips en recepten.
  Ik zou het leuk vinden als jullie eens een kijkje komen nemen!

  24 september 2015 at 14:12
 • Reply gea

  Mijn blog is http://www.glamview.nl en schreef over lifestyle, beauty, fashion en personal. Ook post ik regelmatig een shoplog, favorieten of een heerlijke recept en dit alles met een persoonlijke tint. Neem gerust een kijkje op mijn blog.

  24 september 2015 at 17:17
 • Reply Saar

  Mijn blog is http://www.zosaar.nl. Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over lifestyle, films, boeken, mode, uitjes enz. :)

  24 september 2015 at 18:13
 • Reply Floor

  Nu school weer is begonnen heb ik ook veel minder tijd om nieuwe blogjes te ontdekken, maar dit soort artikelen brengen mij altijd een hoop leesvoer op!
  Anyways, ik ben floor en op mijn kleine stukje internet ( http://floorheid.blogspot.com ) blog ik over alles wat ik leuk vind, en dat varieert nogal, echt van fashion tot food tot hotspots, i hope you enjoy x

  24 september 2015 at 19:16
 • Reply Inge

  Oh nou, hihi, ik wil mijn blog niet per se spammen. Jij kent hem natuurlijk al.
  Maar leuk om zo eens andere mensen te leren kennen inderdaad!

  24 september 2015 at 19:16
 • Reply Els

  Ik hoef mijn blog gelukkig bij je niet te spammen en ik ben ook blij jou blog te kennen :-).

  25 september 2015 at 09:20
 • Reply Anne

  Nou, Uhm, ik lees hier regelmatig mee, maar ik reageer niet zo vaak, dus bij deze toch maar eventjes ;)
  Ik ben Anne, en ik blog op mijn blog ‘Mijmerize’ over vrijwel alle dingen die door mijn hoofd rondspoken.
  Meestal zijn dat: Rare feitjes, uitgesproken meningen, dingen over school, problemen en random ideeën. Iedereen is welkom om eens een kijkje te nemen! :)

  25 september 2015 at 18:21
  • Reply kim

   Wat leuk dat je nu wel een reactie achterlaat :) Ik ga meteen even je blog bezoeken.

   26 september 2015 at 16:18
 • Reply debby

  Wat leuk dat we even mogen spammen en ik maak daar natuurlijk even gebruik van. Ik schrijf op http://www.dehvanhappiness.nl over alles waar ik gelukkig van word. Een behoorlijke persoonlijke blog waar ik over eigenlijk van alles schrijf

  26 september 2015 at 08:34
 • Reply Felicia

  Letters to my roommate is het blog van mij en mijn huisgenootje uit Amsterdam!
  Ik woon nu tijdelijk in Antwerpen dus je leest alles over het leven in deze twee prachtige steden.

  26 september 2015 at 12:16
  • Reply kim

   Ik heb net jullie blog voor het eerst bezocht! Leuk om twee mede Amsterdamse (en tijdelijk Antwerps haha) bloggers te vinden :)

   26 september 2015 at 16:19
 • Reply kim

  Super leuk dat we mogen spammen! Ik blog op hetbeautyarchief.nl, een beautyblog! Ik schrijf reviews, maar ook persoonlijke artikelen! :)

  26 september 2015 at 19:34
 • Reply Sharity

  Haai Kim, wat leuk dat je op mijn blog-post reageerde. Hierdoor kwam ik ook bij jou terecht. Ik ben zelf net nieuw in de blog wereld. Ik vind het super leuk jou blog te hebben ontdekt! Mijn blog is een persoonlijk plekje met een stukje van mijn passie voor fashion en hairstyling. :) liefs Sharity.

  26 september 2015 at 19:36
 • Reply Jessica

  Hi,
  Ik ben Jessica en ik blog op https://jessicasthing.wordpress.com over fashion, lifestyle en alles wat ik leuk vind. Ik blog sinds februari 2014 en heb het al best lang vol gehouden en ben nog lang niet van plan om te stoppen. Mijn blog is een gezellige plek voor iedereen en iedereen mag overal een reactie neer zetten.

  30 september 2015 at 07:14
 • Reply marjolein

  Leuk idee! Om te beginnen ga ik jou eerst even volgen, want ik kom hier zomaar aanwaaien op deze zonnige woensdag en volgens mij heb ik veel uploads van je in te halen! :) Zelf schrijf ik vooral over de dagelijkse dingen die ik mee maak.

  30 september 2015 at 13:50
 • Reply jeapiebel

  https://www.choosebeautiful.nl Ik denk dat je ken me nog niet, Ik ben op je blog voor het eerst omdat ik je profielfoto mooi vind. Hopelijk niet een raar reden. ;-) Je hebt ook een leuke blog om af te struinen. Ik schrijf over beauty, Happy en Healthy, eigenlijk alles waar mijn interesse ligt. Waar ik zin heb om te schrijven om gelukkig te voelen.

  1 oktober 2015 at 11:41
 • Reply Esmeralda

  Mijn blog gaat gewoon over mijzelf. Wat ik leuk vind, wat ik doe en waar ik zin in heb :D http://www.20somethinggirl.com!

  1 oktober 2015 at 13:24
 • Reply Yoni van ekkendonk

  Ik blog over mijn verstandelijke beperking neem je een kijkje?
  http://yonivanekkendonk.blogspot.nl

  1 oktober 2015 at 22:01
 • Reply Casey

  Hoi Kim! Stiekem volg ik je al bijna vanaf het begin van je blog maar ik nog nooit iets gezegd, oeps. Toen je schreef over je angsten en je instortmoment was het bijna alsof ik over mezelf las, dus sindsdien volg ik je :) Sinds kort heb ik zelf ook een blog, en ik denk dat ik daar misschien ook over mijn eigen angsten ga schrijven. Je hebt me geïnspireerd haha! Liefs!

  2 oktober 2015 at 11:28
 • Reply Sanne

  Hey hopelijk heb je de tijd om op mijn persoonlijke (lifestyle) blog te kijken: http://www.monportdattache.wordpress.com! Graag tot gauw! :) Liefs.

  2 oktober 2015 at 21:21
 • Reply Monica

  Wat leuk dat je zelf ook veel bij andere op hun blogs kijkt. Ik hoop dat je ook een kijkje wilt nemen op die van mij. Een persoonlijke blog waarin ik oa recepten, beauty en dagelijks dingen deel. http://Www.littlebyme.nl
  Liefs Monica

  14 november 2015 at 22:14
 • Reply YourFrosting

  Hi dames,

  Wij verkopen leuke sieraden voor weinig. Van armbanden tot halskettingen en horloges, alles zit erbij. Zoek je een leuke accessoires voor bij een outfit? Check onze webshop!

  Nu gratis O.P.I. nagellak bij je bestelling.

  Liefs, Team YourFrosting

  30 november 2015 at 15:11
 • Leave a Reply