Strenge winter op komst, blijf warm met thermo ondergoed

Nederland is al geen tropisch land om mee te beginnen. Het is al snel koud in de herfst en wordt alleen maar erger in de winter. Maar hoe kleed je nou op tegen deze vrieskoud? Meerdere lagen kleding is een van de beste opties. Een shirt onder een trui maakt al een groot verschil en houd je lichaamstemperatuur langer vast. En voor de koudere tijden is zelfs thermokleding van belang. Dit is gewoon te dragen onder je dagelijkse kleding, zit lekker en is het beste wat jouw warm kan houden. Hiernaast is deze stof erg dun, maar doet wel de taak die het moet doen. Omdat het zo dun is hoef jij je niet in te pakken met dikke truien en vesten. 

Een zakelijke kleding stijl is dus niet uitgesloten in de wintertijden. Een beeren t-shirt zit strak om het lichaam en is te verkrijgen in wit of zwart. Zo voorkom je doorschijn van jouw nette overhemd of blouse en dan je het koud krijgt op tijdens je werk.

Ook ideaal voor de sporters onder ons. Thermo ondergoed is ook te met alleen een simpel sport T-shirt erboven op. Zo kan jij nog vrij bewegen zonder alle kleding wat jou in de weg kan zitten. 

Hoe werkt thermo kleding?

Hoe kan zo’n dunne stof jou toch warm houden? En ook nog is lekker op de huid zitten? De thermo kleding van Beeren wordt gemaakt fijne stoffen die elastisch zijn zodat het past op elk persoon. Ook voelen de shirt, broeken en het ondergoed van Beeren lekker aan. Dit komt omdat het vocht goed wordt gereguleerd door het materiaal. Zo voorkom je irritaties.

In principe zijn thermo kleding twee lagen op elkaar in een kledingstuk. Als je warm wordt door beweging of andere inspanningen, houd het de warmte vast. Ook voert het de warmte naar buiten af. Op deze manier blijft jouw lichaamstemperatuur hetzelfde. Dit is ook erg voordelig in de zomer of bij binnensport. Verder voert het zweet af naar de tweede laag zoals eerder vermeld. 

Het derde van zo’n kleding stuk is dat dit allemaal kan zonder schuren op de huid. Thermo kleding en thermo ondergoed wordt allemaal gemaakt zonder naden aan de binnen kant. 

Kleding tips

Beeren thermo ondergoed en thermo shirts zijn dus comfortabel te dragen en helpen goed tegen de kou. Maar alsnog ben je niet zeker wat je moet dragen in combinatie hier mee. Het drie lagen systeem is een goede kleding manier. 

Als eerste laag is thermo kleding het best (Voor vrouwen zou dit eerst eventueel een BH kunnen zijn onder het thermo shirt). Dit zorgt voor een droge huid.

Jouw tweede laag is een sportshirt. Dit helpt isoleren en draagt het afgevoerde vocht van de thermo kleding verder af naar buiten

Als laatste is een jas wat helpt tegen de weersomstandig heden aangeraden. Hiermee wordt bedoeld: kou en wind- en regendicht.

Met deze lagen kan je zonder kou te vatten naar buiten een wandeling maken of jouw hobby/sport uit oefenen