Tip voor een goede personal trainer in Breda

Logo-bredasc

Ik ging een aantal weken geleden samen met een goede vriendin op het internet op zoek naar personal trainer Breda omdat wij graag samen wilde gaan sporten om fitter te worden en af te vallen. 

Zeer veel websites van verschillende sportscholen bezocht 

Toen we op het internet op zoek gingen naar personal trainer Breda kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Breda Strength & Conditioning ons het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die ons beide erg aansprak. Op de website zijn ook een aantal afbeeldingen te vinden van de sportschool en hoe het sporten in zijn werk gaat. Ook biedt Breda Strength & Condidionting vrouwen programma’s aan waar je als vrouw jezelf op je gemak kunt voelen en jezelf kunt zijn. Dit sprak ons beide erg aan. Daarom besloten we ook om contact met de sportschool op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Zeer tevreden over het sporten bij Breda Strength & Conditioning 

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben wij kennis gemaakt met onze personal trainer. We hebben onze doelen besproken en een voedingsschema gemaakt. Na het gesprek en sloten we om met behulp van een personal trainer van Breda Strength & Conditioning fitter te worden en af te vallen. We sporten hier nu een aantal weken en we hebben allebei al erg veel resultaat geboekt.