Reviews

Tips tegen (overmatig) zweten & Lady Speed Stick!

DSC_2555 (2)

Een tijdje terug kreeg ik van Nesrin een Lady Speed Stick cadeau. En dat kwam als geroepen, want ik was al van plan om een blogje over zweetproblemen (hoe kan je zoiets nou niet vervelend laten klinken!?) te schrijven. Niet het meest charmante onderwerp, maar wel iets waar ik een tijdje last van heb gehad. 

Overmatig zweten

Ik zou graag willen zeggen dat het zweten alleen maar komt door mijn angsten, maar dat is niet waar. Mijn moeder vertelde dat ik als baby al erg veel zweette en ook vóór mijn angstproblemen had ik het snel warm. Overal lijk ik het een paar graden warmer te hebben (moet je nagaan hoe ik mij tijdens een hittegolf voel :’)) en je ziet mij buitenshuis bijna nooit met truien aan. Ik heb geleerd dat laagjes voor mij het beste werken. Het liefst een blouseje of shirtje met korte mouwen en daarover een vest of blazer. Op die manier heb ik altijd de optie om het wat koeler te krijgen.

Waar die warmte vandaan komt, weet ik eigenlijk niet. Misschien is het wel iets wat bij mij hoort. Heel erg is het ook niet, alleen is het wel vervelend wanneer je door de warmte begint te zweten. Gelukkig heb ik daar al sinds ik er last van heb een goede oplossing voor!

therme anti trasparant

Normale deodorants werken voor mij niet voldoende. Nou ja, thuis wel, maar zodra ik iets ‘spannends’ ga doen, niet meer. Gelukkig kwam ik er al op redelijk jonge leeftijd achter dat er ook deodorant sprays zijn. Sprays die zeggen tot 5 dagen te werken. Voor mij is dit de ideale oplossing. Dit gebruik ik nu één keer in de twee weken en daarnaast een reguliere deodorant. In de loop der jaren heb ik verschillende merken uitgeprobeerd en eigenlijk werkten ze allemaal prima. Op dit moment heb ik eentje van Therme. Therme vind ik sowieso een fijn merk en er zijn regelmatig aanbiedingen waarbij je het tweede product gratis kan aanschaffen.

Lady Speed Stick

Oké en nu terug naar de Lady Speed Stick! Dit product heb ik getest in een paar weken tijd dat ik geen behandelspray gebruikte. En ik moet zeggen dat ik nog nooit zo een goede reguliere deodorant heb gehad. Ik gebruik hem in de ochtend na het douchen en in de avond voor het slapen. Zelfs twee weken geleden tijdens een tentamen hield hij het redelijk goed. Echt waar hoor, dat is een prestatie!

DSC_2558 (2)

Op dit moment is dat dus mijn wonderrecept: De Therme spray én Lady Speed Stick!

De Therme behandelspray kost €14,99. Klinkt duur voor een deodorant, maar ik doe er zeker een jaar mee. En de Lady Speed Stick kost €5,99.

Heb jij deze producten weleens uitgeprobeerd?

Volg je me al op Bloglovin‘, Twitter en Instagram?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

23 Comments

 • Reply Marion

  Een deo die 5 dagen werkt! Nog nooit van gehoord. Therme is wel een heel fijn merk ja. Nog nooit een deo van gehad, maar nu mijn favoriete deo uit de schappen is gehaald ga ik er misschien maar eens eentje uitproberen.

  5 november 2015 at 07:12
 • Reply debby

  Ik ben zelf een enorme zweter iets wat ik echt vreselijk vind. De ladyspeedstick en 1 van nivea zijn de enige twee die mij droog houden onder die oksels

  5 november 2015 at 07:30
 • Reply Susan

  Ik gebruik de seneo 5, als ik het goed zeg. Werkt ook voor meerdere dagen en is perfect voor mij. Daarnaast geen andere Deo meer, maar alleen parfum voor de geur.

  5 november 2015 at 08:21
  • Reply kim

   Seneo 5 heb ik ook gebruikt tot het op raakte. Werkte ook heel goed!

   5 november 2015 at 09:30
 • Reply Mariëlle

  Ik transpireer vrij snel helaas, de lady speedsticks zijn top! Maar die spray van therme wil ik nu ook proberen!

  5 november 2015 at 08:44
 • Reply Sandra

  Wat fijn dat deze wondercombinatie voor jou zo goed werkt! Ik wist niet dat er een deo bestaat die 5 dagen werkt. Gelukkig maar, want het lijkt me een uitkomst voor als je sneller zweet. :)

  5 november 2015 at 09:11
 • Reply Leonie

  Ik heb helaas ook vrij veel last van zweten. Een paar jaar terug nog altijd, nu meer in de winter dan in de zomer om een of andere vage reden. Ik heb het ook nooit warm trouwens, heel apart. Maar toen heb ik wel eens deoleen gebruikt, maar dat hielp niet heel geweldig. Die van therme ken ik niet, die kan ik wel eens proberen! Lady speed stick staat al vrij lang op mijn lijstje, maar het houd mij tegen dat je het alleen online kan bestellen. Vind het zo zonde om voor 1 product verzendkosten te moeten betalen

  5 november 2015 at 11:17
  • Reply kim

   Dat herken ik! In de winter heb ik er dus ook meer last van… tenminste, bij mijn oksels. In de zomer zweet mijn rug sneller, maar dat is redelijk makkelijk op te lossen door een zwart hemdje te dragen.
   Als je het vervelend vindt, zou ik zeker eens een spray proberen :)

   6 november 2015 at 09:02
 • Reply Sanne

  Wat vreemd, heb nog nooit van een deodorant gehoord die het vijf dagen weet vol te houden. Maar voor alles is er een eerste keer, zeker? (; Zou waarschijnlijk ook een goede voor mij zijn, aangezien ik ook vrij veel last heb van zweten.

  5 november 2015 at 11:26
 • Reply Nicole

  Heel fijn artikel! De Lady Speed Stick is voor mij zo een uitkomst geweest. Ik heb totaal geen problemen meer met zweten en stinken onder mijn oksels. Love it!

  5 november 2015 at 11:33
 • Reply Judith

  Dit wil ik heel graag uitproberen! Als het werkt, ben ik jou met je gouden tip voor altijd dankbaar. Haha! XO

  p.s. gonna follow you XO

  5 november 2015 at 12:10
 • Reply NESRIN

  De deostick van Therme ken ik niet. Fijn om te weten dat deze goed werkt. Verder ben ik, net als jij haha fan van de Ladyspeed stick.

  5 november 2015 at 13:26
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ondanks dat ik niet overmatig zweet ben ik heel tevreden met de lady speed stick. Ruikt goed en doet zijn werk goed :)

  5 november 2015 at 17:17
 • Reply Inge

  Ik zweet ook zo erg, vreselijk vind ik dat. Die sprays zijn op zich wel handig, maar vaak kan ik er niet goed tegen. Veel jeuk na het spuiten en daarmee krab ik de spray er zo ongeveer weer af. Misschien moet ik nog een fijnere variant proberen. Ben wel benieuwd naar die van Therme!

  5 november 2015 at 18:04
  • Reply kim

   Ah dat is vervelend! Bij mij valt dat jeuken erg mee. Maar ik durf niet te zeggen of dat aan Therme ligt…

   6 november 2015 at 09:04
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  De ladyspeedstick wil ik nog wel eens proberen

  5 november 2015 at 20:05
 • Reply Anne-Sterre

  Lijkt me vervelend, heb er zelf gelukkig geen last van. Gelukkig maar dat er dingen zijn die hier goed tegen werken!

  5 november 2015 at 20:49
 • Reply sistersandsisters

  thanks voor de tip! ik zweet ook best veel ! en ik merk groot verschil met Lady Speed Stick. de andere ken ik nog niet, ik ga terma spray ook maar keer proberen x

  5 november 2015 at 20:57
 • Reply Neelke

  Ik ken deze producten wel (de lady speedstick van MissLipgloss), vervelend dat je ze nodig hebt! (overmatig) zweten lijkt me heel vervelend. Ik ben zelf gezegend met redelijk zweetloze oksels, ik ga pas echt zweten als ik ga sporten. Ik krijg altijd wel een knal rood hoofd als ik het warm heb haha, ook minder charmant. En vlekken in mijn nek..

  6 november 2015 at 09:30
 • Reply Annelies

  Ja, daar blijf ik benieuwd naar. Die Lady Speed Stick. De andere producten ken ik helemaaal niet. Mijn deo is bijna op en ik vind dat het weer eens tijd is voor een nieuwe. Die van Therme lijkt me ook wel heel fijn eigenlijk.

  6 november 2015 at 11:13
 • Reply Leoni

  Ik wil ook nog eens de lady speedstick proberen. Ik heb ook dat ik snel zweet, dat komt bij mij vooral door de medicatie. Ik gebruik nu een stick van rexona, zo’n anti-perspirant. Die werkt gelukkig ook erg goed. :-D

  6 november 2015 at 11:48
 • Reply Ysanne

  Wat goed dat je de perfecte combi hebt gevonden! Voor mij werkt de normale Dove deo goed!

  6 november 2015 at 13:53
 • Reply Shanti

  Ik ben een groot fan van Secret Deo! Lady Speedstick heb ik ook, maar sinds ik Secret heb ontdekt staat die eigenlijk ongebruikt in de kast.

  8 november 2015 at 20:46
 • Leave a Reply