Bloggen

Top 5 blogposts

top5 blogs

Na ongeveer 10 maanden bloggen en 150 blogposts wil ik een overzichtje plaatsen met blogjes die het erg goed deden. Vooral het blogje op nummer 1 trekt nog elke dag genoeg bezoekers. Voor het gemak zet ik de winacties er niet tussen. Het is voor jullie denk ik niet erg interessant om over winacties te lezen die niet meer geldig zijn, haha. Benieuwd naar mijn andere meest gelezen blogjes? Lees dan verder!

5. Favoriete blogs #1

Haha! Hier waren jullie waarschijnlijk erg benieuwd naar. Dit blogje stamt uit augustus, maar er is nog geen deel 2 gekomen. Waarom niet? Omdat ik het gewoon héél lastig vind te kiezen. En ik mij gewoon bijna schuldig voel wanneer ik iemand niet in het rijtje noem, ook al betekent dit niet dat diegene niet tot mijn favoriete blogjes behoort, want ik heb veel favoriete blogs.

4. Gezien bij Etos: Sleek Make-up

Dit blogje wordt veel via Google gevonden. Nog steeds ken ik maar één Etos die Sleek verkoopt, en dat is toevallig eentje die erg dichtbij zit! Lucky me :)

3. Issues | “Je bent te dun”

Zo! Dit artikel werd via social media kanalen veel gedeeld en daardoor ook veel bezocht. En jeetje, wat kreeg ik hier een lieve reacties op. Fijn, en vervelend tegelijk dat dit ook voor veel lezeressen herkenbaar was.

2. Opgesloten in je eigen huis

Dit was denk ik een van mijn persoonlijkste blogjes ooit. Nou ja, bijna al mijn blogjes zijn persoonlijk, maar hier was ik wel érg open. Ik liet jullie een paar pagina’s uit mijn agenda zien, toen ik bijna het huis niet meer uit durfde. Een hele heftige periode.

1. Squat Challenge: de resultaten

Dit blogje springt er met kop en schouders bovenuit. Iets waar ik zelf eigenlijk helemaal geen rekening mee had gehouden. Dus, als je veel bezoekers wilt, raad ik jullie aan de squat challenge te doen en daarna wat foto’s van je kont te maken! Want eh, als je dus googlet op “squat challenge resultaten” zie je mijn kont als tweede plaatje. Ik ben er nog niet over uit of ik hier heel blij mee ben. Maar hé, als je wat plaatst op het internet… ;)

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

22 Comments

 • Reply Sanne

  Leuk dat je dit meedeelt! (:

  28 december 2015 at 08:50
 • Reply Maaike

  Ik was sowieso al van plan de squat challenge te doen, maar ik weet nog niet zeker of ik daar een artikel over ga schrijven haha! Super leuk en interessant om te zien wat je populairste blogpost zijn! :)

  28 december 2015 at 10:03
 • Reply Inge

  Wat een leuk overzicht! Ik had de winacties misschien ook weg moeten laten. :’)

  28 december 2015 at 10:34
 • Reply Nina Simplynspecial

  De meeste artikelen heb ik wel gezien. Behalve die met je billen haha. Wat veel squats. Ik weet niet of ik dit volhou haha. Lijkt me wel leuk om resultaten te zien hihi.

  28 december 2015 at 11:07
 • Reply Northflix

  Leuk overzicht! Winacties doen het altijd goed, maar persoonlijke artikelen en artikelen over bloggen scoren ook als een malle op mijn site.

  28 december 2015 at 12:42
 • Reply Dalinka

  Dat je kont nu vereeuwigd is op het internet is risico van het vak he?;-) Maar ik kan me best voorstellen dat het een populair artikel is, want konten doen het nou eenmaal goed haha.
  Ik ken lang niet alle artikelen in jouw top 5, dus heb ik nog wat te doen vandaag;-)

  28 december 2015 at 13:13
 • Reply NESRIN

  Hahaha de squat challenge doet het hier ook nog steeds goed, ik durfde alleen niet mijn ass op het internet te gooien.

  Leuk zo een overzicht.

  28 december 2015 at 13:30
 • Reply Merel

  Haha die squat challenge, het is wel weer duidelijk waar het allemaal om draait in de internetwereld ;). Maar leuk artikel en goed ook dat je af en toe persoonlijk bent, denk ik. Dat maakt een blog toch “echt”. Bovendien heeft iedereen z’n eigen issues en zijn persoonlijke zaken vaak herkenbaar voor mensen die er misschien niet over durven te praten.

  28 december 2015 at 13:57
 • Reply De Hoestende Avonturier

  Prachtig dat de squat challenge het wint hahah! Maar ook fijn dat er een moeilijker, persoonlijk blogje tussen staat. Belangrijk voor mensen om te lezen en de begrijpen, denk ik. En goed van jou dat je het geschreven hebt!
  Het dilemma van de favoriete blogposts snap ik compleet, ik heb daar eerder deze maand voor het eerst over gepost en stelde het weken uit! Misschien moeten we er dan maar juist heel veel van maken, zodat iedereen eens aan de beurt komt ;D

  28 december 2015 at 14:05
 • Reply Sandra

  Haha whoepssss, maar goed, het blijft internet he… Als je er iets op gooit, dan kan er van alles mee gebeuren. :’) Wel grappig dat je er zo veel bezoekers mee hebt getrokken, met de squat challenge. Ik heb trouwens alle artikelen al eens gelezen dus ik ben nog steeds helemaal bij, yay. :D

  28 december 2015 at 14:46
 • Reply Mariska

  Had je zelf verwacht dat de Squat challenge de meeste bezoekers zou trekken? Het zijn ook allemaal goede artikelen!

  28 december 2015 at 16:52
 • Reply Wanda

  Leuk om je overzicht te lezen! Ik lees hier nog niet zo lang mee, dus kon zo mooi even wat bijlezen!

  28 december 2015 at 17:03
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Hahaha, nou ik ga meteen een squat challenge doen. Wil mijn kont toch ook wel erg graag op google! Hahaha!
  Leuk om op deze manier even op je meest gelezen blogs terug te kijken!

  28 december 2015 at 18:56
 • Reply Eva

  Ik volg je nog niet zo lang dus ik kende de blogposts nog niet! Maar ik ga ze nu even lezen!! Leuk!

  28 december 2015 at 19:44
 • Reply Desiree

  Leuk om te lezen! Een aantal artikelen heb ik gemist. Snel nog even lezen! :)

  28 december 2015 at 22:40
 • Reply Charelle

  Oeh, aangezien ik je nog niet zolang volg ken ik de meeste artikelen nog niet, 2, 3 en 5 ga ik meteen lezen!

  29 december 2015 at 07:37
 • Reply Jenn

  Haha, ik heb een paar jaar geleden alweer geschreven over de squat challenge, maar hij wordt bijna niet (meer) gelezen. Misschien omdat ik geen foto van mijn kont heb geplaatst :P Leuk lijstje!

  29 december 2015 at 10:08
 • Reply Sophie

  haha aah het werkt, ik ga meteen even je artikelen bekijken over je squat resultaten want uhh is al die inspanning het wel waard? haha!

  29 december 2015 at 11:54
 • Reply Kirsten

  Vind het mooi dat je ook een hele persoonlijke kant hebt laten zien dit jaar. Weet dat dit niet makkelijk is, zeker niet op het (soms een beetje boze) internet, maar ik ben van mening dat elk persoonlijk verhaal iemand ook maar een beetje kan helpen. Topper!

  En het klinkt vast een beetje cru, maar zo bedoel ik het helemaal niet; ik vind het altijd wel fijn om te lezen dat niemand perfect is. Dat iedereen z’n struggles heeft, iedereen uitdagingen zoekt en iedereen op die manier sterker wordt.

  Dat 2016 een heel mooi (blog)jaar mag gaan worden!

  29 december 2015 at 13:24
 • Reply Ysanne

  Wat interessant om te zien! Grappig dat mensen zo nieuwsgierig zijn naar de squat challenge resultaten haha.

  29 december 2015 at 16:28
 • Reply Miriam

  Oeh, leuk zo’n overzicht! Ik volg je nog niet heel erg lang, dus dit is een leuke manier om weer een beetje op de hoogte te komen. Ik ga er een andere keer eens even goed voor zitten. Fijne jaarwisseling alvast :)

  29 december 2015 at 23:36
 • Reply Natasja

  Leuk om te lezen! Ik ben eeg benieuwd naar de foto van de squatchallenge dus deze ga ik even Googlen hahaha!

  30 december 2015 at 10:09
 • Leave a Reply