Trekkerrijbewijs halen

vrachtwagenrijbewijs-halen

Wil jij nou graag je trekkerrijbewijs halen? Rijschool Kees de Vaan Opleidingen kan je daar goed bij helpen!

Zij kunnen je erg snel helpen aan je rijbewijs. Zij rijden namelijk met twee trekkers rijden. Het behalen van een trekkerrijbewijs is namelijk verplicht als je met een tractor, land en bosbouwtrekker of een motorvoertuig met een beperkte snelheid wilt rijden. Het bestaat nog niet erg lang, maar in het verleden zijn er veel ongelukken met tractoren en landbouwvoertuigen gebeurd. Daardoor is het nu verplicht geworden dat je een rijbewijs ervoor moet hebben. Kees de Vaan Opleidingen kan je vakkundig ervoor opleiden. Zo kun je op een veilige en gecontroleerde manier rijden met jouw voertuig. De rijschool kunnen je niet alleen met een trekkerrijbewijs helpen, maar ook nog vele andere rijbewijzen.

Trekkerrijbewijs halen

Een ervaring met de rijschool en trekkerrijbewijs halen

Afgelopen jaar wilde ik graag mijn trekkerrijbewijs halen. Aangezien het verplicht werd om er een te hebben als je met een trekker wilt gaan rijden. Wat begrijpelijk is vanwege de vele ongelukken die plaatsvonden. Ik heb mijn rijbewijs bij de rijschool Kees de Vaan Opleidingen gehaald. Dat werd mij aangeraden door een neef van mij. Die had namelijk ook al een trekkerrijbewijs. Hij vertelde namelijk dat ze hem zeker goed hadden geholpen en erg vriendelijk zijn. Dus ben ik ook naar die rijschool gegaan. Zij hebben mij daarentegen ook weer zeker goed geholpen. Het verliep vrij snel en gemakkelijk. Ze hadden mij een hoop geleerd en zorgden ervoor dat ik veilig met een trekker kan rijden. Door hun heb ik nu mijn trekkerrijbewijs, waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben.

Kees de vaan

Wil jezelf nou ook een trekkerrijbewijs? Dan raad ik jou zeker aan om dat te behalen bij de rijschool Kees de Vaan Opleidingen!

Geïnteresseerd? Bekijk voor meer informatie de website.