Mijn leven

Update| Ziek, deadlines en winactie

DSC_1965

Het is weer eens tijd voor een update blogje dacht ik zo! De afgelopen week ging het helaas wat minder. Ik heb last van een zware verkoudheid en tegelijkertijd veel deadlines voor mijn studie, gezellig hè? 


Aangezien ik sinds vrijdagavond voornamelijk in bed heb gelegen, had ik niet echt een passende foto voor dit blogje. Tim kwam een paar weken geleden met het idee om niet alleen foto’s te maken van mooie herfsttaferelen, maar ook van wat minder mooie taferelen. “Voor als je je een keer niet zo goed voelt, of niet zo blij bent.” Vandaar dus een foto van donkere wolken, haha!

Hoi verkoudheid

Hoewel ik vaak last heb van kwaaltjes (angsten, hoofdpijn, misselijk, moe) ben ik eigenlijk nooit echt ziek. De laatste keer dat ik verkouden was, was denk ik zo een twee jaar geleden. En ja, als je het dan weer eens krijgt, krijg je het ook zwaar te pakken! Op dit moment heb ik gewoon erge spierpijn. Vooral in mijn buik van het niezen en snuiten, dus wie weet houd ik er nog een sixpack aan over :-P

Maandag probeerde ik weer even naar buiten te gaan – boodschappen te halen – en beneden bij mijn vader te zitten, aangezien hij jarig was. Helaas werd dat me niet in dank afgenomen. In de avond voelde ik me nog beroerder dan voorheen, dus ben meteen weer in bed gaan liggen. Gelukkig vieren we zijn verjaardag pas in het weekend! En er zit dus niets anders op dan rustig aan te doen. Waar ik overigens erg slecht in ben. Ik ben al een paar keer naar bed gestuurd. Zo leek het mij bijvoorbeeld een goed idee om met mijn vercrackte hoofd de badkamer schoon te maken, maar daar was mijn vriend het niet mee eens!

Studie deadlines

Vorige week heb ik meerdere interviews afgenomen voor het vak Knowledge Management. We gaan onderzoeken hoe het in een bedrijf is gesteld met ‘Learning & Unlearning.’ Erg interessant, want ik denk al te weten dat ik de Human Resource Management kant op wil gaan. Dit sluit mooi aan. De interviews hebben we gelukkig net voordat ik ziek werd kunnen afronden, dus we lopen nog op schema!

Helaas heb ik wel besloten een vak te laten vallen. Ik houd het deze periode op 12 studiepunten. Mijn herkansing ga ik volgend jaar doen! Nu ik een week bijna niks heb kunnen doen, gaan die 18 studiepunten echt niet lukken. Een domper, maar aan de andere kant was het wel te verwachten! De studieadviseur raadde het al niet aan, maar hé ik ben koppig, haha.

Winactie Reminder

Tot en met morgen kun je nog meedoen aan de winactie. En ik verklap alvast: snel daarna komt er weer een winactie online!


Zo, vandaag heb ik een verplicht college, dus ik hoop dat ik mezelf daarheen kan slepen! Ik vind het jammer dat ik de afgelopen week niet zoveel blogs heb kunnen bezoeken, maar dat komt snel weer :)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

25 Comments

 • Reply debby

  Ah beterschap en heel veel succes lieve Kim. Ik ben zelf ook vrij weinig ziek, veel veel pijn waardoor ik misselijk ben.

  18 november 2015 at 07:30
 • Reply Sandra

  Beterschap Kim! <3
  Nog gefeliciteerd met je vader! Gelukkig heb je de interviews vorige week nog kunnen afronden. Dat lijkt me een opluchting voor je dat dat lekker af is! Succes vandaag bij de hoorcollege. Niet over je grenzen gaan hè! Let op jezelf en snel beter worden hoor. :)

  18 november 2015 at 07:35
 • Reply Sanne

  Hopelijk word je snel beter, Kim! (: En veel succes vandaag!

  18 november 2015 at 07:39
 • Reply Susan

  Beterschap Kimmie! En succes met je deadlines

  18 november 2015 at 08:27
 • Reply Renske

  Niet te veel van jezelf vragen hè, Kimmie! :-) Beterschap nog en ontzettend veel succes vandaag!

  18 november 2015 at 09:14
 • Reply Anne-Sterre

  Beterschap! Lekker uitzieken komende week en dan de verjaardag van je vader vieren, gefeliciteerd nog.

  18 november 2015 at 11:33
 • Reply Charelle

  Veel beterschap Kim! En best wel een goed idee van Tim, die donkere wolken, haha!
  Liefs,
  Charelle

  18 november 2015 at 11:40
 • Reply Joycerdt

  Aii nee, dat is heel erg balen zelfs.
  Koppig zijn is niet erg haha, maar knap dat je deze keuze hebt gemaakt.

  Beterschap.
  Lfs.x

  18 november 2015 at 11:41
 • Reply sammie

  Oehh balen! Beterschap! Komen die foto’s van Tim en zijn idee nu toch mooi van pas :)

  18 november 2015 at 13:08
 • Reply Inge

  Heel veel beterschap lieve Kim! Succes vandaag met je verplichte college! :)

  18 november 2015 at 13:59
 • Reply Lizzy

  Wat vervelend dat je ziek bent! Beterschap! Snel beter worden! Jammer dat je een vak hebt laten vallen, maar als je het niet kunt halen zit er niks anders op. Het is heel begrijpelijk dat je niet zoveel blogs hebt kunnen bezoeken! Neem de tijd!

  18 november 2015 at 14:42
 • Reply Wendy

  Ik ben ook niet vaak echt ziek, maar als ik ziek ben dan wel gelijk goed. :( Beterschap!

  18 november 2015 at 15:27
 • Reply NESRIN

  Get well soon! Succes met je studie.

  18 november 2015 at 16:17
 • Reply Desiree

  Beterschap meid! Voor jezelf niet de lat te hoog leggen hè! You can do it! <3

  18 november 2015 at 18:56
 • Reply Els

  Heel veel beterschap. Hopelijk ben je gauw weer de oude :-). Succes met je studie :-).

  18 november 2015 at 19:18
 • Reply Nathalie

  Vervelend dat je verkouden bent.. Ik heb zelf steeds het gevoel dat ik ook verkouden word maar het zet niet echt door tot nu toe… hopelijk blijft dat zo:D hopelijk knap je snel op..
  Liefs Nathalie

  18 november 2015 at 19:53
 • Reply Sax and the Pretty

  Beterschap! Ik wacht met smart op de eerste lentedag……zucht. x

  18 november 2015 at 21:41
 • Reply Nina Simplynspecial

  Bleh, ziek zijn hangt een beetje in de lucht. Hopelijk knap je snel op meis. Ik moest trouwens wel lachen; vercrackte hoofd haha, geniaal. Beterschapjes!

  18 november 2015 at 22:23
 • Reply Jenn

  Beterschap!

  19 november 2015 at 12:27
 • Reply Esmée

  Beterschap!

  19 november 2015 at 14:58
 • Reply Lieke

  Het lijkt wel of het ziekzijntijd is.
  Beterschap meis!
  En succes met je studie!

  19 november 2015 at 15:38
 • Reply Hanna @ eenbezigbijtje.nl

  Succes met je studie en sterkte met je verkoudheid, hopelijk gaat het snel over.

  19 november 2015 at 20:06
 • Reply Jeanine

  Heel veel beterschap, hahaha een sixpack van het hoesten en niezen, ik zal het eens tegen mijn man vertellen die hoest ook al de hele week.

  19 november 2015 at 20:17
 • Reply Anna

  Ah, wel passend ja die donkere wolken :(. Naar om zo verkouden te zijn, bleh. Echt zo’n periode van ziekte is het nu, nooit leuk! Ah, geeft toch niets dat je een vak hebt laten vallen. Teveel is teveel, dan kun je maar beter op tijd iets loslaten :)!

  19 november 2015 at 21:36
 • Reply Noortje Wijckmans

  Heel veel beterschap zeg! Bah, verkoudheid is echt zo vervelend. Leuke winactie, was helaas net te laat om mee te doen :(
  http://www.project-nw.com/

  25 november 2015 at 12:01
 • Leave a Reply