Mijn leven

Vakantie Breda: goed voorbereid, maar niet echt.

DSC_1618

Daar gingen we dan. Tim met slechts één sporttas en ik uiteindelijk met één koffer en vier zware tassen. Een beetje veel bagage misschien, maar in ieder geval goed voorbereid. Zou je zeggen!

Novotel Breda: Goed voorbereid?

Het begon namelijk al goed. Ik had mijn vaders creditcard niet meegenomen! Met een rood hoofd legde ik bij de receptie van het Novotel Breda uit dat ik de creditcard was vergeten. “Geen probleem!”

Wat echter wel een probleem was, was dat ik niet in het systeem stond. “Mevrouw, mag ik misschien uw bevestigingsformulier zien?” Ik gaf mijn mobiel aan de behulpzame jongen en keek mijn vriend vol goede moed aan. Het was zijn traktatie, maar ik had alles geregeld. “Ehm, u heeft een vakantie geboekt van 27 tot en met 29 augustus.”

DE VERKEERDE WEEK. Ik had een vakantie geboekt voor de verkeerde week? Hoe dan!? Het erge is nog dat je dit verhaal dan vertelt, en je als reactie krijg: “Echt iets voor jou!” haha.. Gelukkig was er nog plek en konden we (tegen een vergoeding) alsnog van de 20e tot de 22e in het hotel verblijven.

Donderdag

Mijn vriend kon er gelukkig wel om lachen en na het inchecken gingen we op zoek naar eten. Met de auto reden we de straat uit en kwamen we een leuk restaurantje tegen, Ruitersbosch genaamd. Gelukkig werd het een beetje bewolkt, waardoor we heerlijk buiten konden zitten, zonder het al te heet te hebben.

Na de lunch zijn we nog even de stad in gegaan. Aangezien ik niet zo tegen de warmte kan, zijn we niet lang gebleven. Wél hebben we wat lekkere theetjes bij Dille & Kamille gehaald. Hoe kan het ook anders, haha.

DSC_1614 (2)

DSC_1617 (2)DSC_1619 (2)

In de avond besloten we (oké, vooral ik) om eten te halen bij Domino’s pizza. Met uiteten gaan, heb ik nog best wel last, dus wilde ik ontspannen de pizza in de auto of hotelkamer opeten. Helaas was het niet zo ontspannen als gehoopt. Na een kwartier kregen we te horen dat ze mijn pizza waren kwijtgeraakt (?), dus moesten we nog een kwartier extra wachten. In de tussentijd zaten we buiten met een Brabantse zwerver te praten. Heel gezellig, maar hij stonk naar wijn en sigaretten, waardoor ik nogal misselijk werd, haha. Mijn vriend liet ik bij de zwerver achter (hij vond hem wel interessant hoor!) en ik ging binnen wachten. Na een half uur kreeg ik eindelijk mijn pizza en mijn vriend zijn salade, pasta en kip (vond hij overigens geen aanrader).

Een stressvolle, maar fijne dag! Om 00:00 was ik gesloopt en gingen we slapen!

Vrijdag

Vrijdag begon erg goed met een ontbijtje op bed. Lang leve roomservice! Het was weer heerlijk weer, dus besloten we een dagje aan het zwembad door te brengen. Er is een klein zwembadje, waar je heerlijk in kunt afkoelen. Daarnaast hebben we ook een tijdje getafeltennist! Dat deed ik vroeger altijd met mijn vader in Spanje – zo leuk, om dat nu weer te spelen.

DSC_1621 (2)DSC_1623 (3)DSC_1625 (2)DSC_1626 (2)DSC_1631 (2)

Rond 14:00 klom ik uit het zwembad en schoven we in het restaurantje aan om te lunchen. Een carpaccio salade, yummy! Normaal ben ik niet zo van de salades, maar ik had al een paar dagen keelpijn, waardoor dit me wel een verstandige keuze leek :) Tijdens het eten, hadden we het over Dierenpark Beekse Bergen en dat het ons wel leuk leek daar naartoe te gaan. Helaas, ging Beekse Bergen al om 17:00 sluiten, waardoor we erg zouden moeten haasten.

We besloten daarom weer eventjes het centrum in te gaan, op zoek naar Frezzo (op aanraden van Carlijn!). In het centrum kwamen we niet alleen de ijsjeswinkel tegen, maar ook een paar leuke winkels – hallo Costes!. Het liefst had ik de hele winkel leeg gekocht, maar dat liet mijn budget helaas niet toe. Wel heb ik daar een mooie sjaal gekocht – dat maakt de winter toch wat fijner – en van mijn vriend een mooi zwart jurkje gekregen :). In een ander winkeltje heb ik nog een paar leuke sleehakken gekocht die van €80 naar €15 waren afgeprijsd. Wie weet komt daar binnenkort nog een blogje over online!

DSC_1640 (2) DSC_1642 (2) DSC_1645 (2)breda 2

In de avond aten we weer in het restaurantje en mijn vriend verraste me na het eten – super lief- met een toetje op bed! Ik zat zó vol dat ik niks meer wilde, maar een muntthee en fruitsalade ging er wel in!

DSC_1647 (2)

Zaterdag

De dag begon weer erg goed met een ontbijtje op bed. Het ontbijtje van zaterdag zag er nog beter uit dan dat van vrijdag! Om 12:00 moesten we uit de kamer zijn en gingen op weg naar een dorp(je) redelijk dichtbij Breda om Carlijn op te zoeken! Daar hebben we nog een uurtje thee gedronken en toen werd het echt tijd om naar huis te gaan!

DSC_1650 (2)

Een heerlijke mini-vakantie, waar ik wel eventjes van moest bijkomen!

Volg je me al op Bloglovin‘?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

38 Comments

 • Reply Femke

  Jammer dat de pizza tegenviel en de zwerver stonk haha! Wel fijn dat je even lekker weg bent geweest!

  25 augustus 2015 at 08:04
  • Reply Kim

   Haha, ja! Maar aan de andere kant vermaakt de zwerver ons ook weer een lange tijd :)

   25 augustus 2015 at 10:06
 • Reply Nikita

  Lijkt me zo’n mooie stad! En dat ijsje ziet er heerlijk uit (:

  25 augustus 2015 at 08:39
  • Reply Kim

   Het is ook een mooie stad :) Het voelt voor mij bijna dorps aan – maar dat komt misschien omdat ik amsterdam gewend ben, haha!

   25 augustus 2015 at 10:19
 • Reply Marion

  Hahahahaahaa daar moest ik wel even om lachen! Hihihi, geweldig. Gelukkig konden jullie toch terecht. De foto’s zien er mooi uit!

  25 augustus 2015 at 08:43
  • Reply Kim

   hahaha de volgende keer zit mijn vriend erbij als ik op boeken klik! :P

   25 augustus 2015 at 10:08
 • Reply Vlijtig Liesje

  Phew, wat een geluk dat er wel plek was nog. Dat zou echt heel vervelend zijn geweest anders. Als ik de foto’s zo eens bekijk was het superleuk!

  25 augustus 2015 at 09:43
  • Reply Kim

   Ja! Mijn vriend begon al over: “we kunnen ook wel naar een ander hotel”, maar dat wilden ze absoluut niet, haha.

   25 augustus 2015 at 10:10
 • Reply Kim

  Haha, oei, wat een verhaal – het eerste stuk! Nou ja, dat heb je ook maar weer overleefd hè? :-)
  Alle foto’s zien er wel heel mooi uit en vooral ook heel erg leuk. Ziet er uit als een fijne vakantie!
  Liefs

  25 augustus 2015 at 09:51
  • Reply Kim

   Haha ja! Zelfs bij zulke blunders, komt het wel goed :)
   Ik vond het ook erg mooi daar! Met 5 minuten in de auto zat je in het centrum, terwijl wij echt een rustgevende omgeving hadden! Voor herhaling vatbaar :)

   25 augustus 2015 at 10:11
 • Reply Kaylee Roxanne

  Wat een heerlijke dagen heb je gehad zeg. Hahaha gereserveerd voor de verkeerde week, dat is best grappig achteraf toch ;). Die ontbijtjes zien er heerlijk uit, hotel ontbijtjes zijn altijd mijn favoriet.

  25 augustus 2015 at 09:54
  • Reply Kim

   Haha ja! Ik ging ook al stuk toen ik daar was. Al was dat bijbetalen wat minder!
   Het ontbijt was erg duur, daarom namen we het er maar van! Het was inderdaad erg lekker :)

   25 augustus 2015 at 10:12
 • Reply Silke

  Ziet me er erg leuk uit, gelukkig konden jullie nog blijven in het hotel!

  25 augustus 2015 at 10:18
 • Reply Sanne

  Leuk artikel, ik moest toch even lachen met de vergissing. Mooie foto’s trouwens en het zag er toch een fijn en gezellig weekend uit.

  25 augustus 2015 at 11:16
 • Reply kelly

  oo…zal ook echt wat voor mij zijn, verkeerde data en creditcard vergeten. Breda is erg leuk. Ik kom er nu veel minder, maar vroeger zeker elke week! Ziet er , ondanks wat stressmomenten, uit als een heerlijke vakantie!

  25 augustus 2015 at 11:32
 • Reply Annelies

  Haha, ik vind je zo grappig! Al denk ik niet dat je het op het moment zelf zo grappig vond dat je, je creditcard vergeten was en óók nog eens de verkeerde data had. Volgens mij heb je echt een super vakantie gehad. Wat is Breda mooi, nooit geweten.

  25 augustus 2015 at 11:47
  • Reply Kim

   We hoorden gelukkig al snel dat er nog kamers over waren! We hadden ook écht geen zin om weer helemaal terug te rijden, haha!

   25 augustus 2015 at 17:44
 • Reply Esther

  Wat ziet Breda er mooi uit! Vanuit ons is het relatief dichtbij, dus ik zal er binnenkort eens naar toe gaan! Het ziet er allemaal erg gezellig uit en ach die blunders overkomt iedereen wel eens. Achteraf kunnen jullie er vast om lachen :) Liefs

  25 augustus 2015 at 12:26
  • Reply Kim

   Dan vind ik het echt een aanrader! :) Voor ons was het iets meer dan een uurtje rijden, dat viel me ook reuze mee!

   25 augustus 2015 at 17:45
 • Reply Nina Simplynspecial

  Wat gezellig, en heerlijk zeg. Roomservice <3 Dat heeft die vriend van jou wel goed gefixt! Verkeerde datum boeken zou ook echt voor ons zijn. Ik zou het wel ff heet krijgen denk ik. Kom maar op met die sleehakken-post ;)

  25 augustus 2015 at 14:02
 • Reply Tiffany

  Klinkt als een leuke mini-vakantie. Wat moet dat schrikken zijn geweest bij het inchecken. zou mij ook echt kunnen gebeuren.

  25 augustus 2015 at 14:13
 • Reply Sandra

  Hahaha, de verkeerde dagen geboekt. Even lachen hoor! Gelukkig kon het opgelost worden. Wat een heerlijk eten komt er allemaal voorbij. Zo te lezen én te zien heb je een heerlijk weekendje achter de rug. :)

  25 augustus 2015 at 14:50
 • Reply Nadine

  Haha wauw het zit ook niet mee zeg! Eerst de creditcard en dan de verkeerde datum.. De stad ziet er wel echt super gezellig uit en wat een lekkere hapjes op bed. :)

  25 augustus 2015 at 14:59
 • Reply De Dotties

  Haha dit zou ik ook best nog kunnen voorhebben hoor. Gelukkig dat alles goed is afgelopen en het lijkt alsof je toch een fijne en gezellige vakantie hebt gehad :) Liefs, Laura

  25 augustus 2015 at 16:29
 • Reply Saar

  Breda is heel leuk, moet ik ook echt eens een dagje of nachtje heen!

  25 augustus 2015 at 18:24
 • Reply BySilke

  Ohnee, spijtig dat jullie je vergist hadden van dag! Maar gelukkig dat je niet terug naar huis hoefde en alles kon geregeld worden. Stom ook van die pizza, wel grappig dat je vriend een slaatje nam, dat klinkt gezond haha :D Roomservice, dat wil ik dolgraag ook eens doen, zeker nu ik je foto’s zie van dat eten! Op die foto van vrijdag zie je er trouwens heel leuk uit!

  25 augustus 2015 at 20:43
 • Reply Sas

  Klinkt zeker als een heerlijke mini vakantie. Ik ben er bijna nooit geweest en wil zeker nog eens even erheen. Zo te zien ziet het er super gezellig uit, snel maar eens doen.

  25 augustus 2015 at 20:56
 • Reply debby

  Wat een leuke vakantie hebben jullie gehad zeg. Moest wel een klein beetje lachen om het begin, omdat mij dit ook zo zou kunnen overkomen.

  26 augustus 2015 at 07:29
 • Reply Els

  Wat een heerlijke minivakantie! Je foto’s zijn heel leuk! En ach, iedereen kan zoiets toch overkomen, verkeerde datum?

  26 augustus 2015 at 09:18
 • Reply Logophile

  Heel leuk, en dat zal heus wel eens iedereen gebeuren dat je het verkeerde boekt. Gelukkig was er nog plaats voor jullie. En die sleehakken van 80 euro naar 15 euro, is echt wel een koopje.

  26 augustus 2015 at 09:59
 • Reply Ismay

  Gelukkig konden jullie er achteraf om lachen! :) Ik moest er toch ook best wel om lachen, haha. Gelukkig hebben jullie er toch nog heel erg van genoten. Liefs!

  26 augustus 2015 at 10:03
 • Reply Renske

  Haha, ik moet nog steeds gniffelen om jouw verkeerde boeking. Dat zou mij ook kunnen overkomen, ondanks dat ik 100x check of het goed is. Oeps!

  Wat een mooie foto’s! En dat ijsje van Frezzo ziet er heerlijk uit. :-)

  26 augustus 2015 at 11:23
 • Reply Iris

  Wat een mooie foto’s! :)

  26 augustus 2015 at 14:00
 • Reply Ysanne

  Wat een leuk artikel zo Kim :) toffe foto’s ook erbij. Moest even lachen om je foutje wat betreft de week, idd iets wat mij ook zou kunnen gebeuren hahah.

  27 augustus 2015 at 02:40
 • Reply Bibiane

  Ondanks alles (wat uiteindelijk ook wel een beetje leuk was, of leek het maar zo met lezen?) zit ik echt enorm te kwijlen boven die ontbijtjes!! Oh my…. Breda is een leuke stad. Ik kom er ook regelmatig

  27 augustus 2015 at 14:07
 • Reply Laura

  Fijn dat je even bent weggeweest! Breda is zo’n mooie stad he!

  29 augustus 2015 at 06:35
 • Reply Linda

  Ohh leuk! Ik woon in de buurt van Breda dus herken heel veel plekjes! Blijft een mooie stad!

  29 augustus 2015 at 15:23
 • Reply Shoplog Costes, Superstar en H&M - Kimdonz

  […] mijn mini vakantie in Breda zijn we ook een paar winkels ingegaan. Waaronder Costes (hoi, nieuwe lievelingswinkel!) en een […]

  31 mei 2016 at 14:33
 • Leave a Reply