Mijn leven

Verlanglijst Verjaardag + Cadeautips

bday wishlist

Cadeautips voor Vaderdag? Nee hoor! Ik heb ongegeneerd collages zitten maken met producten die ik wel voor mijn verjaardag (die over iets langer dan een week is) wil hebben. Zelf zou ik met al deze producten erg blij zijn, dus heb ik ze meteen als cadeautips voor zussen, vriendinnen of mama’s bestempeld! 

De Bijenkorf


Bijenkorf verlanglijst

De Bijenkorf is erg prijzig. Het notitieboekje zou ik daarom wat (véél) te duur vinden, maar het schept wel een idee van wat ik mooi vind! Naar die geurtjes van Rituals ben ik erg benieuwd en ik vind die mok van Blond geweldig. Ik sta erom bekend dat ik verslaafd ben aan pepermunt :)

The Body Shop

Bodyshop verlanglijst

 

Laatst heb ik na lange tijd (tien jaar, kuch kuch!) weer aankoopjes gedaan bij The Body Shop. Zonder te overdrijven: we hebben drie kwartier in de winkel rondgelopen. Ik kon gewoon niet kiezen! Helaas is ook de Body Shop aan de dure kant, dus zal ik wanneer ik jarig ben (en een bon vraag/cadeau krijg) weer moeten kiezen!

 

HEMA

Hema wishlist
Naar die agenda ga ik op zoek “Just to have one sunflower would make me very happy.”
Afgelopen jaar was ik agenda-loos en ik moet zeggen dat dat niet bepaald handig was, haha. Verder wil ik in de zomer mijn kamer gaan verven. Ik word niet zo blij meer van die grijs/witte zebra strepen, dus vind ik het ook tijd voor een nieuw dekbedovertrek! Een fris mintgroen kleurtje.

Overig

wishlist
Even voor de goede orde: ik verwacht dus echt niet dat ik alles krijg, haha! Ik weet bijvoorbeeld niet eens hoe dat geurtje van Marc Jacobs ruikt, maar ik vond het flesje zo mooi! Daarnaast kreeg ik de smaak van collages maken te pakken, dus heb ik me lekker uitgeleefd!

Eigenlijk staat er maar één cadeautje vast en dat is de hoepel! Dat lijkt mijn moeder namelijk ook wel een goede work-out: twee vliegen in één klap :)

Wat staat op jullie wishlist? (Want hé, mijn collage kan altijd nog uitgebreider!)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

29 Comments

 • Reply Ysanne

  Leuke dingetjes! Aan mac lipstiften hebben we nooit genoeg :) ik vraag vaak iets van Lush omdat ik dat dus best duur vind en daarbij niet echt snel iets voor mezelf koop daar. De keus is zoveeeeel, laat ik liever aan iemand anders over haha

  10 juni 2015 at 09:04
  • Reply Kim

   Lush had ik er ook opstaan! Heb daar nog niks van, maar die collage was mislukt hahah

   10 juni 2015 at 09:07
 • Reply Femke

  Wat een heerlijk verlanglijstje!! Dat geurtje van Marc Jacobs ken ik eigenlijk helemaal niet, moet ik eens een keertje gaan ruiken :-)!

  10 juni 2015 at 09:10
 • Reply Wildcard

  Leuke items wel :-)
  Hopelijk krijg je er een paar voor je verjaardag ;-)

  10 juni 2015 at 09:13
 • Reply Dina

  Mint your own business, die vind ik leuk!

  10 juni 2015 at 09:35
 • Reply Nesrin

  Jij hebt smaak! Wat een mooie spullen.

  Nu hopen op in ieder geval de hoepel!

  10 juni 2015 at 09:47
 • Reply Inge

  Dat notitieboekje is mooooi maar wel prijzig inderdaad! En een hoepel, daar ben ik ook naar opzoek! Mooie collage’s hoor! Chique!

  10 juni 2015 at 10:17
 • Reply Northflix

  Leuk! Mooie en vrolijke dingen!
  En wel slim om dit hier te delen, want zo krijg je vast wel een aantal van je gewenste items ;-)

  10 juni 2015 at 10:50
 • Reply Emily Lotus

  Ooh, de rituals heeft ZULKE lekkere geurtjes! Ik ben er zelf echt verknocht aan. Ik heb zelf White Patchouli & Cedar Wood. Aanrader.

  10 juni 2015 at 12:17
  • Reply Kim

   Oeh nu ben ik nog meer benieuwd :) Ik ga binnenkort eens rondsnuffelen bij Rituals!

   10 juni 2015 at 17:16
 • Reply Nathalie

  Hele mooie wishlist!!

  10 juni 2015 at 14:22
 • Reply Nicole

  Wat een prachtige items op je wishlist zeg!

  10 juni 2015 at 17:15
 • Reply Kim | dansenindestorm

  Wat een toffe collages! :)
  En hele leuke dingen heb je op je wishlist staan. Ik hoop dat veel van je wishes uit zullen komen :)
  Liefs

  10 juni 2015 at 17:35
 • Reply Kirsty

  Leuke wishlist! Ik zou dat palette van Zoeva ook nog wel graag willen hebben en MAC lipsticks zijn altijd welkom haha! Mijn vriend is volgende week ook jarig, dus ik heb mijn eigen wishlist maar even op standby gezet zodat ik voor hem wat leuks kan kopen :)

  10 juni 2015 at 18:08
 • Reply Angelique

  De flacon van het Marc Jacobs parfum vind ik zo mooi! The Body Shop producten vind ik ook erg fijn.

  10 juni 2015 at 18:54
 • Reply Els

  Wat een mooie producten heb je uitgezocht voor jezelf ;-). Hopelijk lezen de mensen die op je verjaardag komen je blog, want dit is natuurlijk super handig. Ik weet vaak niet echt iets voor mijn verjaardag.

  10 juni 2015 at 19:28
 • Reply Kaylee Roxanne

  Wat een leuke collages zeg! Ik was van plan om binnenkort ook een wishlist in elkaar te zetten, ik heb namelijk nog wat cadeaubonnen en ik wil goed doordachte aankopen doen! Een hoepel staat zeker weten ook op mijn list, ik heb er dan wel geen cadeaubon voor maar hé, laten we het een investering noemen ;)

  10 juni 2015 at 19:58
 • Reply Sanne

  prachtige collages en die portemonnee is leuk seg. wanneer ben je jarig? Je kan nooit te vroeg beginnen met zo een wish lijst.

  10 juni 2015 at 20:02
  • Reply Kim

   Dankje :) 19 juni! Nog een week, maar de tijd gaat zo snel!

   11 juni 2015 at 20:08
 • Reply Myrthe

  Hoe oud je ook bent/wordt, verjaardagsverlanglijstjes maken blijft leuk!
  Gelukkig zijn deze collages een stuk mooier en overzichtelijker dan de eindeloos lange verlanglijstjes van vroeger toen je nog in je vingers knipte wanneer je een barbiepop uit een Bart Smit folder knipte.
  Ik vind die parfum zoooo mooi! Ik heb het vorige model van Marc Jacobs en die rook in ieder geval heel erg lekker! Alvast gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van! xx

  10 juni 2015 at 22:05
  • Reply Kim

   Oooh ja! Wij hadden altijd Intertoys boekjes. En dan alles wat je wilde omcirkelen. Wauw dat was ik alweer helemaal vergeten, haha!
   Dankjewel :)

   11 juni 2015 at 20:09
 • Reply kelly

  Mooie collage. Dat veren notitieboekje en en die mok Mint your own business! Geweldig!!

  11 juni 2015 at 07:06
 • Reply Daniëlle Springer

  Leuke wishlist! Dat Zoeva palette en een hoepel wil ik ook nog steeds heel erg graag!

  11 juni 2015 at 10:01
 • Reply Sas

  Leuke wishlist! Ik vind (uiteraard) vooral die leuke mok van Blond leuk<3

  11 juni 2015 at 10:16
 • Reply Eline

  Leuke items! Die mok is echt schattig en oooh ik wil Daisy Dream ook!

  11 juni 2015 at 20:37
 • Reply Claudia

  Leuke wishlist! Zelf vraag ik eigenlijk altijd boeken of DVD’s (dat is het makkelijkst om mijn moeder aan te wijzen :P ) Dat notitieboek van de Bijenkorf is inderdaad wel schitterend, maar dat mag ook wel voor bijna 17 euro…

  11 juni 2015 at 21:10
 • Reply Carlijn

  Ik vind die mok echt geweldig! En die dingetjes van de hema zijn ook altijd goed

  14 juni 2015 at 16:04
 • Reply Er is er een jarig - Kim Donz

  […] mijn verjaardagsverlanglijst op mijn blog heb ik uiteindelijk niet zoveel gevraagd. Mijn vriend vroeg wat ik voor mijn […]

  19 juni 2015 at 07:58
 • Reply Er is er een jarig – KimdonzKimdonz

  […] mijn verjaardagsverlanglijst op mijn blog heb ik uiteindelijk niet zoveel gevraagd. Mijn vriend vroeg wat ik voor mijn […]

  26 augustus 2015 at 21:39
 • Leave a Reply