Favorieten Mijn leven

Verlanglijstje + e-reader tip!

wishlist

Woeeeh kerst komt steeds dichterbij, wat betekent dat de verlanglijstjes weer uit de kast mogen worden gehaald. Meer weten over mijn verlanglijstje en hoe je voordelig een e-reader kunt scoren? Lees dan mee!


1) O.P.I. Venice. Geef een product een mooi uiterlijk en je kunt ervan uitgaan dat ik het wil hebben. Zo ook met deze nagellakjes. Hoe schattig zien ze eruit? En die kleuren passen helemaal bij mij!

2) ZOEVA Luxe Cream – Melting Kisses (€8,95). Een diervriendelijke lippenstift, vrij van parabenen. De ZOEVA kwasten vind ik al heel fijn, dus ik ben ook wel benieuwd naar deze lippenstift met een fijn prijsje!

3) HEMA dekbedovertrek (€10). Ik heb een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsdekens. Dat vind ik zelf veel fijner slapen. Helaas zijn dekbedovertrekken al snel erg prijzig, maar deze vond ik wel leuk voor €20 in totaal. Al vloekt het waarschijnlijk wel een beetje bij mijn paarse gordijnen, maar ach.

4) H&M Tricot Pyjama (€19,99). Hallo, hoe toepasselijk is deze tekst? Ik heb deze pyjama al in een andere kleur en met een andere print, want ze hadden van deze mijn maat niet. Maar ik zou hem nog wel willen hebben!

5) H&M Pantoffels van Teddy (€14,99). Oké dit heeft geen verklaring nodig hè? Wat alleen wel een nadeel is, is dat ik maat 39/40 heb. 38/39 is te klein en 40/41 is te groot. Een ergernis bij het kopen van sloffen!

6) Kobo Glo HD (€130). Dit is een cadeautje waarvan ik al weet dat ik hem krijg. YAY. Op dit moment loopt er een aanbieding bij de Vara gids. als je daar een abonnement neemt, krijg je een jaar lang de Varagids + een Kobo Glo HD voor maar 70 euro! Wij hadden al een abonnement op de Varagids, maar hebben het op het huis van mijn vriend besteld!

7) ZARA Gewatteerde schoudertas (€49,95). Ik ben nog op zoek naar een kleine zwarte schoudertas waar wel een notitieboekje en mijn Dopper inpast :)


En jaaa het is mij niet ontgaan dat de helft van de items met een bed te maken heeft. Ik ben nou eenmaal erg gesteld op mijn slaap :) Verder ben ik niet zo moeilijk blij te maken. Ik houd nou eenmaal van schattige, zachte en knusse cadeaus. Daarbij kan je denken aan kaarsjes, huispakken, fluffy sokken, badproducten en dergelijke (HINT).

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

29 Comments

 • Reply Femke

  Goede tip van de Vara Gids, scheelt je mooi 60 euro. Mijn moeder wil die eReader ook graag hebben!

  22 november 2015 at 08:39
 • Reply Nicole

  Wat een super leuke items!

  22 november 2015 at 09:11
 • Reply Renske

  Oooooh, die pyjama en pantoffels! <3 Haha, ondanks dat het veel met een bed en slapen te maken heeft, vind ik het zo'n blijmakende wishlist.

  22 november 2015 at 09:18
 • Reply Bibiane

  I love my Kobo!! Geweldig ding gewoon, helemaal herontdekt :)

  22 november 2015 at 09:31
 • Reply Sanne

  Ahh wat vind ik het leuk om verlanglijstjes te lezen en zelf te maken. Mijn artikel over mijn verlanglijstje staat ook al klaar! En die pyjama; ik ben er verliefd op! (:

  22 november 2015 at 09:56
 • Reply Dionne

  Die sloffen zijn echt te cute!

  22 november 2015 at 09:58
 • Reply Rianne

  Ahh die pyjama is leuk! Helemaal mijn motto haha.

  22 november 2015 at 10:18
 • Reply Dalinka

  Dit verlanglijstje had ook zo de mijne kunnen zijn. Wat een leuke spulletjes! De nagellak kleuren zijn supermooi en dekbedovertrekken vind ik ook altijd zo duur. Ik heb er nu 2 waarmee ik elke keer afwissel, maar af en toe een nieuwe is ook wel leuk. De sloffen zijn ook cute. Een ereader heb ik al en ik zou echt niet meer zonder kunnen. Had ik van te voren niet verwacht, maar het is zó enorm handig. Tof dat je er een krijgt!

  22 november 2015 at 11:03
  • Reply kim

   Ik heb er nu ook twee! Eentje van flanellen, dat is zo lekker in de winter :) Wij kopen beddengoed vaak in Duitsland, daar hebben ze meer tegen lagere prijzen. Haha momenteel heb ik de ereader van mijn moeder in gebruik en ik vind het ook een prachtig ding <3

   22 november 2015 at 20:41
 • Reply suzan

  Leuke ideeen zeg!

  22 november 2015 at 11:04
 • Reply Sandra

  Die pyjama en de pantoffels vind ik echt heel leuk! Je doet me er aan herinneren dat ik echt een nieuwe pyjama moet kopen. De gaten zitten er in, haha. Leuk lijstje en gaaf dat je die e-reader krijgt!!

  22 november 2015 at 12:55
 • Reply NESRIN

  Oeh la la nummer vier is geweldig. Leuke selectie Kim.

  22 november 2015 at 16:32
 • Reply Dina

  Die pantoffels zijn echt super schattig!

  22 november 2015 at 16:55
 • Reply Saar

  Ik ben ook dol op pyjama’s en andere slaaprelateerde dingen ;) Leuke pyjama trouwens!

  22 november 2015 at 18:50
 • Reply Ysanne

  Oeeh goeie tip van de Ereader, ga eens kijken :) Ben altijd van de boeken geweest, maar met zo’n actie is het toch wel heel aantrekkelijk haha. Die pyjama trouwens, hilarisch.

  22 november 2015 at 20:01
 • Reply Nathalie

  Leuke ideetjes!
  Liefs Nathalie

  22 november 2015 at 20:03
 • Reply Anne-Sterre

  Ik vind een dekbedovertrek ook altijd zo duur, wij moeten er natuurlijk dan ook twee kopen. Slim om dit op je lijstje te zetten!

  22 november 2015 at 20:52
 • Reply Carmen Jardin

  Oehh wat een mooi lijstje!

  22 november 2015 at 21:13
 • Reply Charelle

  Haha van die H&M pyama heb ik er ook twee! Vind die broekjes niet zo fijn zitten dus gebruik eigenlijk alleen de truien met een trainingsbroek, maar die zijn echt heel fijn! En deze tekst is inderdaad Super grappig! En die slofjes, Super schattig!

  22 november 2015 at 21:28
  • Reply kim

   Ik heb die rode met een rendier :) Haha en die broek zit bij mij juist goed (alleen niet zo charmant) en de trui heeft wat te korte armpjes.

   23 november 2015 at 16:34
   • Reply Charelle

    Haha ja die truien hebben wel korte armpjes! En krimpen ook enorm in de was, dus niet te heet wassen! :’]

    25 november 2015 at 19:35
 • Reply Eva

  Wat een leuke wishlist! Alle items bij elkaar doen me denken aan de gezellige sfeer tijdens de winter / feestdagen :) Die pantoffels vind ik trouwens heel leuk! En het dekbed, én de pyjama.

  Liefs!

  22 november 2015 at 21:50
 • Reply debby

  Een ereader is ook iets wat hoog op mijn lijst staat. En wat zijn die sloffen leuk Kim!

  23 november 2015 at 07:11
 • Reply Jeanine

  Die pyjama en die pantoffels zijn echt super cute! En dan lekker onder het Hema dekbed kruipen haha.

  23 november 2015 at 10:17
 • Reply Fleur

  Wat een leuk lijstje!
  Ik zit ook te denken aan een E-reader, maar aan de andere kant; het gaat net zo goed op de ipad en een écht boek is ook weer ontzettend fijn!
  En wat betreft dat dekbedovertrekken, ik kan er maar heel slecht keuzes in maken. Het is zo veel en ze zijn inderdaad heel vaak prijzig.. Gelukkig heb jij dat probleem niet zo te zien:).

  23 november 2015 at 10:43
 • Reply Sammie

  ohhh die sloffen zijn cute!!!

  23 november 2015 at 13:34
 • Reply Bente

  Ahh die pyjama is leukkkk! En lijkt me ook heel relaxed zitten ;) Ook niet onbelangrijk

  23 november 2015 at 17:12
 • Reply Simone

  Die pyjama ziet er ideaal uit. Het is heerlijk om te slapen. Irritant joh dat je dat sloffen probleem hebt. Ik heb de ene keer 37 en de andere keer 38. In mijn trouwschoenen heb ik zelfs 36. Je kunt er helemaal niks van zeggen haha. Die e-reader lijkt me ook erg fijn. Ik gebruik mijn tablet veel voor het lezen, maar een e-reader is toch wat anders! volgens mij leest dat een stuk fijner.

  23 november 2015 at 20:53
 • Reply Lore

  Haha, mijn dekbedovertrek vloekt zeer regelmatig met mijn behangpapier! Een e-reader, wat een gerief! Zeer veel boeken en amper gewicht als je ergens naartoe gaat. Al verkies ik wel nog altijd een boek boven mijn e-reader ^^

  17 januari 2016 at 20:34
 • Leave a Reply