Favorieten Mijn leven Muziek

Voor al m’n kerstballers

DSC_0305 (2)

Sneller dan verwacht komt er een vervolgblogje! Een paar dagen geleden liet ik jullie nog vijf van mijn favoriete kerstnummers horen, en tot mijn grote verdriet ben ik de belangrijkste vergeten. Lees en luister je mee?


Het is dat een paar van de christmas babes (aka vriendinnen) mij erop attendeerden dat de Jeugd van Tegenwoordig ook een kerstnummer heeft. Een kerstnummer dat ik gewoon al jaren niet had beluisterd. Het was zelfs zo ernstig dat Tim (waar ik nu 4,5 jaar een relatie mee heb) dat hele nummer niet kende. En dat terwijl ik dit nummer – toen ik nog op de middelbare school zat – geweldig vond. Nu nog steeds trouwens, ik kan zelfs bijna de hele tekst meezingen.

Maar, zo gek is dat hè, hoe snel de tijd gaat en hoe snel je dingen ook weer vergeet. Soms probeer ik mij dingen van vroeger voor de geest te halen en dan lukt dat gewoon niet meer. Heel normaal natuurlijk, want er moet ook plaats gemaakt worden voor nieuwe herinneringen, maar ik vind het soms wel lastig en gek.

Laatst dacht ik aan de middelbare school terug en sommige namen van leraren ben ik gewoon straal vergeten. Leraren waar je een paar jaar lang les van hebt gehad, en die ik ‘pas’ zes jaar lang niet heb gezien.

Maar goed, daar gaat dit blogje niet over. Het is tijd voor de jeugd van tegenwoordig!

Oké nog één kreet: HET NUMMER IS AL 10 JAAR OUD.

Ik word oud.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

22 Comments

 • Reply Esmée

  Haha leuk!

  7 december 2015 at 07:32
 • Reply Femke

  Wauw, ik was dit nummer al vergeten haha.. Blijft leuk :-)!

  7 december 2015 at 07:35
 • Reply Sanne

  Erg leuk, haha, maar oops, ik kende dit nummer niet!

  7 december 2015 at 08:41
 • Reply Margo

  Jaaa dit nummer is leuk!! I love de jeugd!!

  7 december 2015 at 09:12
  • Reply kim

   Ik ook! Volgens mij heb ik ze (toen ik nog op de middelbare school zat ) meer dan 10 keer live gezien :’)

   7 december 2015 at 17:17
 • Reply Anna

  Haha jaaa, deze was ik ook helemaal vergeten. Wat heerlijk! Zo fout, maar toch zo goed. Leuk om deze nog aan je lijstje toe te voegen :).

  7 december 2015 at 09:49
  • Reply kim

   Jaa het verbaasde me dat ik het op Spotify kon vinden haha!

   7 december 2015 at 17:17
 • Reply Saar

  Heerlijk fout!

  7 december 2015 at 12:38
 • Reply NESRIN

  Nou ik was dit nummer helemaal vergeten! Hahaha geweldig.

  7 december 2015 at 14:02
 • Reply Inge

  Hahaha ik ken het nummer ook nog! Leuk trouwens om hem weer eens te horen! :)

  7 december 2015 at 19:20
 • Reply Dalinka

  Haha geweldig! Ik was het nummer alweer helemaal vergeten joh! Maar hij is al 10 jaar oud?:-o Wauw tijd gaat snel.

  7 december 2015 at 20:49
 • Reply Rianne

  Haha oh dit is zo fout! Zo oud ook al weer! :o

  7 december 2015 at 21:09
 • Reply Jolet

  Ik kende dat lied niet eens, haha!

  7 december 2015 at 21:12
 • Reply Sandra

  Alweer 10 jaar oud? Jeetje, dat gaat snel! Ik herkende hem wel gelijk haha.

  7 december 2015 at 22:48
 • Reply Renske

  Hahaha! Ik dacht bij het lezen van de titel dat het een artikel over kerstballen zou zijn. :’) Iets over jouw favoriete kerstballen of zo, haha. Ik ken het nummer dus ook niet! Maar waarschijnlijk zou ik het 10 jaar geleden een leuk nummer hebben gevonden. :p

  8 december 2015 at 08:13
 • Reply Hilde

  Hahaha wat ’n geweldig fout nummer! Ik kende ‘m nog niet *shame on me* maarja misschien ben ik dit nummer wel gewoon vergeten want ik begin ook oud te worden haha :p

  8 december 2015 at 14:23
 • Reply Iris

  Hahaha toen ik de naam van dit artikel zag dacht ik echt ‘huh dit klinkt zó niet als Kim’. Toevallig keek ik vanmorgen even naar mtv en kwam het liedje voorbij!

  8 december 2015 at 15:36
 • Reply Anne-Sterre

  Het komt me wel wat bekend voor, maar ik wist echt niet dat dit van hen was?!

  8 december 2015 at 19:37
 • Reply Mariska

  Ik was deze helemaal vergeten, haha. Die andere oude liedjes als watskeburt enzo blijven ook leuk :P

  9 december 2015 at 18:08
 • Reply Irene

  Wat grappig dat precies deze band een kerstnummer heeft!

  14 december 2015 at 13:02
 • Reply Paul

  Jaaaa, deze was ik ook helemaal vergeten. En nu is de kerst alweer voorbij….. Jammer. Maar je staat niet alleen in je fandom van de Jeugd van Tegenwoordig. Ik luister ook naar hun muziek, en ga zelfs naar concerten.

  11 januari 2016 at 19:44
 • Reply Waarom word ik op deze zoektermen gevonden? - Kimdonz

  […] Ik schaam me NIET voor mijn muzieksmaak. Ik luister de Jeugd van Tegenwoordig, Demis Roussos, R.Kelly, Sean Paul en Bob Dylan, en het kan me geen bal […]

  31 mei 2016 at 14:23
 • Leave a Reply