Bloggen Mijn leven

Waarom word ik op deze zoektermen gevonden?

zoektermen

Soms weet ik niet wat erger is, dat iemand deze zoektermen intypt in Google, óf dat mijn blog dan tevoorschijn komt! Benieuwd naar de sneue, aparte en grappige zoektermen? Lees dan verder!

“Minder behoefte aan feesten en festivals als je ouder wordt”

ooh ja op mijn oma-blog ben je aan het juiste adres! Feesten en festivals? Wat zijn dat? We kruipen toch veel liever met een dekentje op de bank, met onze theetjes en huissokken en gaan dan lekker series kijken!

“Vriend wilt dat ik zijn series kijk”

Mijn vriend wil ook dat ik zijn series kijk, heb ik dat weleens op mijn blog verteld? Wat ik doe wanneer ik een serie niet leuk vind, is zeggen dat de acteurs slaapverwekkende stemmen hebben en vervolgens in slaap vallen. Dan heeft hij er ook gauw genoeg van.

“Ik schaam me voor mijn muzieksmaak”

Haha! Ik schaam me NIET voor mijn muzieksmaak. Ik luister de Jeugd van Tegenwoordig, Demis Roussos, R.Kelly, Sean Paul en Bob Dylan, en het kan me geen bal schelen.

“Ik eet tot dat ik misselijk ben aankomen lukt niet ondergewicht”

Dit vind ik naar. Zoals ik heb beschreven in dit blogje, heb ik hier ook last van gehad. Tot mijn 20e had ik ondergewicht en hier was ik helemaal niet blij mee. Nu ben ik gelukkig wel tevreden over mijn lichaam!

“Huilen tijdens rijles”

Rijles vond ik vaak echt een ramp, maar ik heb nooit gehuild! Wel heb ik eens vóór rijles gehuild, haha. Gelukkig had ik een hele lieve – doch strenge – instructeur die me erdoorheen sleepte! Het rij-examen viel me uiteindelijk erg mee trouwens!


Voor de rest word ik erg veel gevonden op squats, mac lipsticks en shoplogs – waar ik alle drie eigenlijk nog maar weinig over schrijf. Elke dag heb ik wel bezoekers die daar geïnteresseerd naar zijn!

Wat is jouw gekste zoekterm?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

34 Comments

 • Reply Femke

  Leuk om die zoektermen eens te zien. Hhahaha omablog! Ik ga binnenkort ook eens even bij mijn Google Analytics in de zoektermen duiken, ben benieuwd wat daar uit komt!

  11 januari 2016 at 07:02
 • Reply debby

  Och dit is zo ontzettend grappig! Toen ik mijn oude blog nog had was de gekste zoekterm seks in dierenpakken…. Hoe dan?

  11 januari 2016 at 08:03
 • Reply Charelle

  Haha geniaal dit Kim! Wel grappig dat je op de één of andere manier ooit wel eens iets over die zoektermen gezegd hebt. Kennelijk. :’] Ik moet ook die Search Console eens instellen in Analytics, ik vergeet dat steeds.

  11 januari 2016 at 08:28
 • Reply Sanne

  Grappig hoe dat mensen toch op je blog kunnen komen! Ik zal straks eens naar mijn zoektermen kijken.

  11 januari 2016 at 08:44
 • Reply Susan

  Ik vind het altijd apart. Soms typ ik zelf die zoektermen in en dan komt mijn blog juist totaal niet naar voren. Snap echt niet hoe dat werkt.. Ook heb ik heel vaak ‘onbekende zoektermen’. Vind ik altijd zo jammer hahah

  11 januari 2016 at 09:09
 • Reply BySilke

  Hahahaha, wat typen mensen ook in om iets op te zoeken. Eigenlijk echt leuk dat je dat te weten kan komen hé! :D Al zegt hij bij mij vaak ‘onbekende zoekterm’, zoals Susan ook zei, wel stom :)

  11 januari 2016 at 09:47
 • Reply Jeanine

  Haha echt geweldig he waar mensen allemaal op zoeken? Mijn bezoekers zijn vooral heel nieuwsgierig naar wat mannen willen. Hoe willen mannen genoemd worden? Wat vinden mannen leuk? Wat vinden mannen lekker, welk kapsel houden mannen van en ga zo maar door. Hilarisch gewoon. Google knows it all ;-)

  11 januari 2016 at 10:33
 • Reply Kim

  Haha, leuk! Bij mijn Google Analytics lukt het niet meer om de zoektermen te vinden helaas! Stom!

  11 januari 2016 at 10:51
 • Reply Nicole

  Haha wat grappig dat mensen door dat soort zoektermen op jouw blog terecht komen!

  11 januari 2016 at 11:18
 • Reply Jenn

  Zo grappig om te zien waar mensen op zoeken!

  11 januari 2016 at 11:29
 • Reply Marion

  Mijn god, waar googelen mensen al niet op tegenwoordig? Maar goed, het is wel begrijpelijk ergens ook. We denken tenslotte allemaal wel eens: Ik zou toch niet de enige zijn die dat heeft? En dan ga je googelen en kom je bij jou uit hahaha! ;-)

  11 januari 2016 at 11:45
 • Reply Bodi

  Hahaha wat grappig om te zien!

  11 januari 2016 at 12:14
 • Reply kimmetjekims

  Wat een leuk artikel, en die zoektermen.. Nu ben ik ook erg benieuwd geworden waar mensen mij op vinden. Oma-blog, hahah hoe bedenk je het!

  11 januari 2016 at 12:32
 • Reply Margo

  Haha, wat grappig, maar die laatste 2 zijn wel rot ja.. ergens wel fijn dat ze bij jou info tegen kunnen komen om zich misschien iets beter te voelen? Ik word zooo veel gezocht op acryl nagels bijwerken, heb ik ooit 1 keer over geschreven haha. Zo gek.

  11 januari 2016 at 14:10
 • Reply Marushi

  Haha ja eerste tekstje vind ik echt geweldig! oma blog! XD -x-

  11 januari 2016 at 14:37
 • Reply Sandra

  Hahaha, zo geniaal om in Google Analytics dit te lezen hé? Echt apart waar sommigen op Googlen, en dan vooral de combinatie van random woorden in één zoekopdracht waarvan je denkt: whuh? :’)
  Wel stom. Ik heb zo vaak ‘not provided’ staan…

  11 januari 2016 at 15:23
 • Reply Danielle

  haha ja apart is dat he.. ik word op veel seks termen gevonden?!? geen idee waarom.. haha!
  Verder word ik op veel “afvallen tips” en dergelijke zoektermen gevonden, dat is dan wel weer redelijk normaal voor mijn blog! :)

  11 januari 2016 at 15:58
 • Reply Wildcard

  Best grappig, maar voorlopig geen last van hier ;)

  11 januari 2016 at 16:49
 • Reply Sonja

  Hahaha ja ik kan me soms echt verbazen wat mensen toch allemaal googelen.. Ik kijk eigenlijk nooit naar mijn zoektermen maar nu word ik nieuwsgierig! ;)

  11 januari 2016 at 17:36
 • Reply Dina

  Leuk om daar af en toe eens naar te kijken. Ik heb laatst ook weer eens gekeken en zag dat ik behoorlijk vaak gevonden word met zoektermen over chagrijnig zijn’ (want dat ben ik natuurlijk altijd) of iets met haar-dingen.

  11 januari 2016 at 18:28
 • Reply Frédérique

  Hahaha, ik heb toch erg moeten lachen bij de zoektermen, sorry! Ik ben het echter niet eens met dat jouw blog hierbij ‘matched’. Hoe dan ook, wellicht hebben ze wel wat eraan gehad ook al was het een rare zoekterm ;)

  11 januari 2016 at 18:29
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Hihi, altijd leuk die zoektermen!
  Mijn foutste zoekterm is wel echt heel erg hoor. Ik vraag me ook af wie daar nou naar gezocht heeft. Het was iets van ‘seks met *naam zanger 3Js*’. Hahahaha! Hoe ze daarmee nu op mijn blog terecht komt is mij ook een raadsel.

  11 januari 2016 at 18:53
 • Reply Nina Simplynspecial

  Omablog, welnee joh ;) Ieder z’n ding toch. Zoektermen kijken blijft leuk hihi. Mijn gekste was : koeienbaby slaapzak. Dus..

  11 januari 2016 at 19:05
 • Reply Paul

  Ja, dit is een lolletje voor elke blogger, denk ik. Laatst werd ik gevonden op ‘stroopwafel tijdens menstruatie’. Ik begrijp ook niet waarom, maar het lijkt me een goed lapmiddel tegen de algehele malaise die menstruatie veroorzaakt. Zo! Nou vinden ze voortaan jouw blog op deze zoekterm.

  11 januari 2016 at 19:41
 • Reply Mandy

  Haha ik vind dit soort artikelen altijd grappig om te lezen! Al is die een na laatste zoekterm wel een beetje zorgwekkend :(

  11 januari 2016 at 20:10
 • Reply karlien

  HAhah heerlijk foute termen. Ik zie ook wel eens termen staan waardoor ik benieuwd word wat ze zochten en waarom ze dan mijn site openen :)

  11 januari 2016 at 21:12
 • Reply Dominique

  Haha wat grappig om te lezen!

  11 januari 2016 at 21:22
 • Reply Emmelou

  Hoe fout! Bij mijn blog valt ’t mee. Alle zoektermen zijn meestal wel gerelateerd aan eten of het glutenvrij bakken.

  11 januari 2016 at 23:32
 • Reply Madelon

  Hahaha geweldig dit! Ik dacht vroeger dat ik mijn blog super goed verborgen had voor allerlei familie en vrienden, totdat ik erachter kwam dat het intypen van mijn naam al genoeg was om bij mijn blog te komen haha. Verder kan ik helaas niet veel van de zoektermen in zien, iets met privacyregelingen en zo.

  12 januari 2016 at 11:20
 • Reply Rachel Kromdijk

  geweldig geschreven je hebt er een nieuwe volger bij! bij jou is het nog interessant haha bij mij word er 8/10 gezocht op puisten, dikke puisten, onderhuidse pukkels etc… liefs X

  12 januari 2016 at 14:10
 • Reply Nienke

  Hahaha, zo grappig om te lezen. Bij mij staan er nog geen rare dingen tussen eigenlijk, maar ik heb pas sinds kort inzicht in wat mensen als zoekterm gebruiken. Wel een aantal keer ‘hometour’ en dat soort dingen, blijkbaar willen mensen foto’s van mijn huis zien. :p

  12 januari 2016 at 16:17
 • Reply Carmen Mattijssen

  Hihi, zo grappig he! Geweldig geschreven (:

  14 januari 2016 at 20:58
 • Reply Esmée

  Haha, dat heb je op een leuke manier behandeld! Ik vind de gekke zoektermen op mijn blog wel meevallen eigenlijk. x

  15 januari 2016 at 12:16
 • Reply Floor Daasvand

  Toevallig heb ik daar gisteren weer een artikel over gemaakt haha! En schamen voor je muzieksmaak is zoooo 2015… Haha :p

  15 januari 2016 at 17:45
 • Leave a Reply