Win

Win een gebreide poef t.w.v. 95 euro!

Poef winnen

Jaaa het is weer tijd voor een winactie! En dit keer kun je een poef winnen – een praktisch, maar ook mooie toevoeging aan je huis. Meedoen is niet lastig, lees snel verder!

Ongeveer een jaar geleden kwam ik met het idee een poef aan mijn kamer toe te voegen. Maar dan niet een fancy poef, maar gewoon eentje waarop je kunt zitten én spullen in kunt opbergen. Jeetje, ik had niet verwacht dat ze zo prijzig zouden zijn. Uiteindelijk was ik bij de Hema geslaagd, maar ook die kostte nog wel wat.

Poef winnen van ikwilzitzakken

Van ikwilzitzakken mag ik een gebreide poef ter waarde van 95 euro weggeven! Ik moet zeggen dat deze prijs mij nog heel erg meevalt voor zo een leuk design. Hij staat niet alleen mooi in de kamer, maar is ook te gebruiken om op te zitten (hé verrassing!) óf als voetsteun. Verder is het natuurlijk ook een erg fotogeniek ding ;). Naast poeven verkopen ze ook zitzakken.

Dit is de poef die je kunt winnen en je mag zelf een kleur uitkiezen :) Daarnaast wil ik jullie een idee geven hoe je zo een poef mooi in een kamer plaatst, dus heb ik op Pinterest wat inspiratie opgedaan!

Pinterest inspiratie

pinterest poeven

bron / bron / bron

Door dit soort inspiratie kan ik écht niet wachten om uit huis te gaan! Maar goed, nog even door sparen.

Wat moet je doen om kans te maken?

Zoals altijd: heel simpel! Je hoeft mij alleen maar op Follow te volgen en dit artikel te saven!
Wil je extra kans maken? Volg dan ook hun Facebookpagina.

Je kunt meedoen tot en met 16 mei en daarna stuur ik de winnaar een berichtje. Reageer je niet binnen 3 dagen? Dan stuur ik iemand anders een mailtje.

De hoofdafbeelding is overigens niet mijn woonkamer. Was het maar waar, haha!  Afbeelding bron.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

48 Comments

 • Reply Nynke B

  Wat mooi zeg, ik heb zo’n poef al vaker gezien, maar de prijs hield me tot nu toe tegen. Ik waag dus een kansje…Ik volg je via bloglovin en heb het artikel gesaved.

  2 mei 2016 at 06:19
 • Reply Sanne

  Heb het altijd al gewild voor in mijn kamer, maar de prijs hield me tegen. Ik doe dus graag mee (: Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het gesaved. Ik heb ook de pagina van het bedrijf geliked!

  2 mei 2016 at 06:55
 • Reply Lonneke

  Gaaf zeg! Ik doe zeker mee! Ik volgde je al op Bloglovin en hebt je bericht gesaved, ik volg ikwilzitzakken.nl ook nu via Facebook.

  2 mei 2016 at 06:57
 • Reply Elles

  Wat een leuke poef, ik doe mee! Ik heb eigenlijk helemaal geen ruimte in mijn kamer, maar daar verzin ik later wel wat op, Haha!
  Liefs,
  Elles

  2 mei 2016 at 07:10
 • Reply Daphne

  Wat een mooi ding! En o, man, we zouden allemaal wel willen dat dát onze woonkamer was haha! Ik doe in ieder geval mee, volg je via bloglovin en volg de Facebook-pagina ook (:

  2 mei 2016 at 07:55
 • Reply Lesley

  Wat een super leuke winactie heb je weer Kim. Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel een hartje gegeven. Zo een poef staat al een tijdje op mijn verlanglijstje maar helaas vind vriendlief het niks haha. Ik wil hem wel heel graag hebben en denk dat het super tof staat in onze woonkamer. Wat een prachtige plaatjes heb je er trouwens bij gezet. Lekker lichte huizen <3

  2 mei 2016 at 09:35
 • Reply Shifra

  Leuk!! Ik ben heel erg fan van poefs. Een geld lijkt me leuk ? ik doe mee!

  2 mei 2016 at 09:46
 • Reply Marion

  Jaaa ik doe mee! Leuke dingen zijn het :)

  2 mei 2016 at 09:51
 • Reply Mylou

  Ahh, die zou ik zo graag in mijn kamer plaatsen! Nu ik nog een extra jaar in mijn studio blijf wonen probeer ik het een stukje gezelliger te maken. Dit zou er goed bij passen :). Ik heb overigens ook de Facebook pagina geliked! Ik ga duimen :)

  2 mei 2016 at 10:05
 • Reply ricardo

  Ik wil wel graag mee doen maar ik vind het bedrijf zelf niet zo heel leuk… dus ik like ze niet op Facebook voor de extra kans. Ik heb ze eens gemaild en ze hebben gewoon niet gereageerd.
  Dat vond ik nogal naar, je kunt toch netjes antwoorden?

  Anyway, aangezien ik de poef wel erg leuk vind maar voor die prijs niet zelf zou kopen, doe ik toch graag mee. Ik volgde je al op bloglovin en save het stuk :)

  2 mei 2016 at 10:09
 • Reply ikwilzitzakken.nl

  Hoi Ricardo,
  We hebben je ook even een DM op twitter gestuurd. Excuses dat we niet hebben gereageerd, onze mailbox stroomt soms over, het is zeker niets persoonlijks! We zullen je mail bekijken en reageren.
  Relaxte groet,
  Team ikwilzitzakken.nl

  2 mei 2016 at 11:52
 • Reply Nina Simplynspecial

  Wat leuk, ik doe mee! Like de pagina ook op Facebook. Zo’n poef zie ik iedere keer weer en steeds denk ik “ohhh die wil ik” haha.

  2 mei 2016 at 12:29
 • Reply Renske

  Ik doe mee, ik doe mee, ik doe meeee! Haha, klink ik nu héél wanhopig? ;-) Ik vind het zo’n toffe poef! Die donkergrijze zou echt perfect bij onze bank staan! Ook die gele vind ik stiekem wel heel tof! Fingers crossed. :-)

  2 mei 2016 at 12:31
  • Reply Renske

   Oh, en ik heb trouwens de extra kans op Facebook gedaan, haha.

   2 mei 2016 at 12:31
 • Reply Darina

  Super mooie poef! Ik heb meegedaan! Zou mooi staan in mijn gerenoveerde woonkamer!

  2 mei 2016 at 13:38
 • Reply Dalinka

  Jaaa deze vind ik zo mooi! Ik zag hem al vaker voorbij komen, echt een leuk ding. Ik doe dus graag mee! Ik volgde je al op bloglovin, ik heb het artikel gesaved en ik heb de Facebookpagina geliked. Nu duimen!:-D

  2 mei 2016 at 14:02
 • Reply Lisa

  Wat een superleuke poef. Ik doe mee. Ik volg je op Bloglovin en ik heb gesaved.

  2 mei 2016 at 14:07
 • Reply Eva

  Oeh leuk!! Ik doe heel graag mee. Ik zag van de week nog zo’n toffe poef in een woonwinkel dus hij staat sowieso op mijn lijstje voor het nieuwe huis! XX

  2 mei 2016 at 14:26
 • Reply Tamara TS

  Superleuk zijn ze! Zo’n gebreide poef geeft meteen een gezellig warm gevoel aan je kamer, dus ik doe heel graag mee. Ik volg en heb gesaved en heb de FB pagina geliked. (Tamara Mara Großmaul)

  2 mei 2016 at 14:56
 • Reply Naomi pater

  Wat gaaf dat je een poef van 95 euro weggeeft! Ik heb er helaas geen ruimte voor, maar je maakt er vast iemand heel erg blij mee! :)

  2 mei 2016 at 16:33
 • Reply Danique

  Wahhh super leuk!! Ik ga verhuizen (helaas niet naar een eigen huis maar toch) en dit lijkt me nou echt een super leuke toevoeging in mijn nieuwe kamer, of …. een cadeautje voor mijn ouders! Ik heb je gevolgd, het bericht opgeslagen én de facebookpagina leuk gevonden :)

  2 mei 2016 at 17:29
 • Reply Anna

  Oooh, wat mooi! Ik ga binnenkort verhuizen naar een groter huisje, dus dit zou helemaal van pas komen. Super tof vind ik ze, die poefs. Zie ze al heel vaak voorbij komen op Pinterest en het ziet er zo schattig/gezellig uit :). Ik doe zeker mee! Heb de stappen gevolgd!

  2 mei 2016 at 18:40
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Wat een prachtige poef! Dit zou een hele mooie toevoeging zijn aan mijn kamer. I love de inspiratie! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked en gesaved. Daarnaast heb ik de facebookpagina van ikwilzitzakken ook geliked! xx

  2 mei 2016 at 18:41
 • Reply Anita te Gussinklo

  Superleuk die poefen en ook erg practisch.
  Ik doe graag mee en volg/like je op Bloglovin.
  En ook de Facebooksite ikwilzitzakken.

  2 mei 2016 at 19:14
 • Reply Sas

  Oh wauw, wauw WAUW! Ik zou deze graag willen, met oog op onze nieuwe toekomstige woning. Hij zou nu al meer dan welkom zijn maar denk in een nieuwe woning dat hij echt tot zijn recht komt. Precies onze smaak. Ik doe dus graag mee :-) *duim duim duim* Erg mooie inspiratie foto’s ook!

  2 mei 2016 at 19:41
 • Reply Anniek

  Mooi!

  2 mei 2016 at 20:58
 • Reply Lore

  Zo een mooie zitzak! Wauw!
  Spijt dat je zelf niet eentje kan winnen? ^^

  2 mei 2016 at 21:04
  • Reply kim

   Hahaha! Ik mocht kiezen wat voor samenwerking het zou worden, maar in mijn kamer past het helaas niet, dus vond ik het leuker om één weg te geven :)

   2 mei 2016 at 21:06
   • Reply Lore

    Oh, dat is tof van je!

    3 mei 2016 at 19:57
 • Reply Melike

  Wat een leuke winactie! Mijn huis is zo vol dat ik echt niet mee kan doen. We moeten echt verhuizen haha. Super mooie poef, succes voor iedereen die mee doet!

  2 mei 2016 at 22:13
 • Reply tember

  Wow dit is dus eigenlijk net wat ik nodig heb voor mijn nieuwe huisje! We hebben van alles op het oog maar missen nog een beetje warmte en sfeer! Dit is perfect. Alle stappen gedaan en hopelijk winnen :)

  3 mei 2016 at 12:24
 • Reply Jolijn

  Suuuuperleuk! Ik doe graag mee (:
  Ik like de facebookpagina ook.
  XX Jolijn

  3 mei 2016 at 15:39
 • Reply Djuli

  Oooh wat een mooie! We zijn bijna klaar met onze verbouwing. Alleen nog wat schilderen en dan is het tijd voor het leukste gedeelte: inrichten! Deze poef zou een heel mooi plekje krijgen in ons huis :)

  3 mei 2016 at 18:13
 • Reply Jana

  Wat een fijne winactie! Een chillpoef om op te hangen, al boekenlezend, dat lijkt me wel wat :). Ik doe graag mee hoor!

  3 mei 2016 at 19:49
 • Reply mai

  jaaaaa dit past zo leuk in mn kamer!

  3 mei 2016 at 21:23
 • Reply Lieke

  Wauw mooi ik doe super graag mee!

  Ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8 en ik doe mee via Facebook (lieke van veen)

  3 mei 2016 at 22:21
 • Reply Sanne | Pencils & Parties

  Heel erg gaaf zeg! Het is dat ik er echt geen plek voor heb, anders had ik zeker meegedaan.

  Liefs, Sanne

  4 mei 2016 at 11:27
 • Reply Sandra

  Ooh waaauw Kim, wat een gave winactie! Ik vind deze poef echt geweldig, haha. Vind het echt heel leuk voor in mijn kamer, en daarna (jep, als er inderdaad genoeg gespaard is…) in het huis van mijn vriend en mij! Ik doe mee. :D
  Ik volgde je natuurlijk al, heb de post gesaved en de Facebookpagina geliked. :)

  4 mei 2016 at 18:48
 • Reply Carly

  Gaaf! Ik ben net verhuisd en het klinkt hier gewoon nog hol. Ik weet zeker dat die poef het gelijk gezelliger zou maken hier. Ik doe mee :)

  4 mei 2016 at 20:08
 • Reply Livia

  Ik volg je op bloglovin en heb hun geliked op Facebook. Lijkt me super gaaf om te winnen omdat mijn vriend en ik over een maand samen gaan wonen, dus dit leuk in de woonkamer zou staan :D

  4 mei 2016 at 21:12
 • Reply Stephanie

  Ik ben al vet lang verliefd op die poef! wat gaaf dat je die mag weggeven ?
  Hij zou echt super staan in mijn nieuwe woonkamer, als ik ben verhuisd naar mijn eigen stekkie.

  Ik volg je nu op bloglovin en heb de fb pagina geliked!

  4 mei 2016 at 22:35
 • Reply Juna

  Ah superleuke winactie! Ik heb net mijn eerste echte baan gekregen en moet nu een appartementje gaan zoeken en inrichten & daar zou deze poef echt fantastisch in staan! Echt een leuk item om het meteen een stuk gezelliger te maken! Ik volg je nu op bloglovin’ en heb de fb-pagina geliket :-)

  5 mei 2016 at 09:30
 • Reply Anne-Sterre

  Supertof, toch maar even een kansje wagen!

  5 mei 2016 at 21:17
 • Reply Sabrina

  Onwijs mooi zeg! Ik doe graag mee en heb alles gedaan!

  5 mei 2016 at 22:46
 • Reply Nicole

  Oeh ik vind de poef echt geweldig. Wat een mooierd is het zeg. Ik doe mee!

  6 mei 2016 at 10:59
 • Reply Tineke

  Ik doe zeker mee! Zo`n poef staat al tijden op mijn wishlist, ik vind hem erg leuk. Ik heb de facebookpagina ook geliked!
  Liefs

  6 mei 2016 at 11:05
 • Reply Anna

  Prachtig!

  7 mei 2016 at 13:27
 • Reply Anita H.

  Top. Ik doe mee.

  9 mei 2016 at 23:26
 • Leave a Reply