Win

WIN | Hangmat of hangstoel mét ophangsetje

hangmat win

De ene winactie is pas net voorbij en ik kom weer met een nieuwe aanzetten! En deze staat helemaal in het teken van het lekkere weer. Want óh wat heb ik de afgelopen dagen (af en toe) van het zonnetje kunnen genieten! Mijn hals en gezicht zijn zelfs niet meer spierwit, haha. Nu is het weer op dit moment nogal wisselvallig, maar de komende paar maanden kunnen we er nog genoeg van genieten! Wil jij kans maken op een hangmat of hangstoel? Lees dan verder!

Tropilex hangmatten en -stoelen

Mijn tuin is nogal klein. Er past net een schuurtje in, wat bloemen en planten, een schommelstoel (waar ik érg blij mee ben) en een tafel met stoelen. Voor Amsterdamse begrippen is dit nog luxe. Maar een hangstoel of hangmat wordt hem helaas niet. Gelukkig weet ik dat er genoeg tuinen – en balkons – zijn waar dit wel goed past! Daarom mag ik van Tropilex een hangmat of -stoel mét ophangsetje weggeven (ik vind het ook zo sneu als je daarna nog zelf een ophangsysteem zou moeten kopen). De hangstoel of -mat kun je gemakkelijk aan een balk, tak of plafond bevestigen. En daarna hoef je er alleen nog maar van te genieten!

Tropilex hangmatten zijn wat zwaarder dan andere bekende merken, doordat de stof iets dikker is geweven. Dit zorgt voor eens steviger hangmat. Verder zijn ze grotendeels van 65% polyester en 35% katoen gemaakt. Het voordeel hiervan is dat het milieuvriendelijker is dan een geheel katoenen hangmat. Om katoenplanten te laten groeien, worden er namelijk gebruik gemaakt van pesticiden. Door een gedeelte katoen te gebruiken, liggen de hangmatten net zo fijn als een 100% katoenen versie.

Wil jij kans maken?

Nu zou het natuurlijk leuk zijn als jij zo een setje wint. Je hoeft er niet veel voor te doen om hier kans op te maken:

 • Laat een berichtje achter onder dit bericht, mét een geldig e-mailadres
 • En volg mij op  Follow  en geef dit bericht een hartje!

Voila! En wie weet ben jij de winnaar :)

Je kunt meedoen tot en met 19 april.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

52 Comments

 • Reply Inge

  Oh wauw, dát is nog eens de lente vieren! Ik maak graag kans op zo’n fijne hangmat! :)

  5 april 2016 at 06:08
 • Reply Hennie

  Argh, wat een leuke actie! Onze tuin is met bloed, zweet en tranen weer opgeknapt na jarenlange verwaarlozing en zo’n mat of stoel zou echt een kers op de taart zijn.

  Ik doe dus graag mee! Ik volg je nu op Bloglovin.

  Succes iedereen!

  5 april 2016 at 06:18
 • Reply Nynke B

  Dat lijkt me echt heerlijk deze zomer, zo’n hangstoeltje.

  5 april 2016 at 06:22
 • Reply Marije

  Wat een toffe actie! Mijn ouders hebben een hangstoel, wij noemen het de hangzak ;), in de woonkamer hangen. Toen ik nog thuis woonde zat ik er graag in, maar inmiddels ben ik al een hele tijd uit huis dus stiekem zou ik het wel heel tof vinden om te winnen en zelf ook zo’n lekkere hangzak eh hangstoel te hebben om in te chillen! Hij krijgt dan een lekker plekje waar we hem lekker vaak gaan gebruiken. Ik ben ben trouwens bang dat manlief hem ook enorm vaak zou claimen. ;) Maar wat wil je ook, ze zitten heerlijk!

  5 april 2016 at 06:24
 • Reply Elles

  Hé, wat leuk! Wij hebben precies dezelfde hangstoel. Het is echt een lifesaver in de zomer echt heerlijk om in te zitten!
  Liefs,
  Elles

  5 april 2016 at 06:56
 • Reply Susan

  Oh wauw dat lijkt me echt heel gaaf om te winnen! Heerlijk om in de zomer in te ontspannen

  5 april 2016 at 07:05
 • Reply Eva

  Oh cool zeg!! Zoiets zou ik wel graag in mijn nieuwe huis willen! Ik doe mee :-)

  5 april 2016 at 07:33
 • Reply Sandra

  Super leuk Kim! Hier móét ik aan meedoen toch? Hihi. Ik wil wel zo’n chill ding in de tuin hoor, lijkt mij heerlijk! :)

  5 april 2016 at 08:40
 • Reply BySilke

  Ooh, wat een leuke hangmatten zien het eruit! Dit is wel een actie waar ik niet aan kan weerstaan hihi. Ik zie me al helemaal liggen, haha. Liefs!

  5 april 2016 at 09:36
 • Reply sabrina

  Tof, ik doe graag mee. Lijkt me heerlijk om te relaxen!

  5 april 2016 at 11:42
 • Reply Marion

  aah lijkt me super leuk voor ons toekomstige huisje wat in de maak is, hihi :). Heerlijk zo’n bohemian hangmat!! Ik doe graag mee. marion_zutphen@hotmail.com
  Fingers crossed!

  5 april 2016 at 12:38
 • Reply Leonie

  Die zou ik graag willen winnen! Onze tuin is nu bijna klaar en omdat er deze zomer geen vakantie meer op de planning staat lijkt het me heerlijk om vanuit zo’n hangmat in de nieuwe tuin te genieten van alle zomerse dagen die nog gaan komen (en dat zijn er veel hoop ik!)

  5 april 2016 at 14:11
 • Reply Monica

  Wat een toffe winactie. Ik doe graag mee! X

  5 april 2016 at 14:48
 • Reply Linda

  Leuke winactie! Ik doe mee :) Ik volg je, en ik heb het bericht een hartje gegeven ;) Ik kan wel een lekkere hangstoel gebruiken op mijn balkon :) Zo kom ik die bloedhete zomers wel door ;)

  5 april 2016 at 14:56
 • Reply Marion

  Oh ik doe heel graag mee! Ben even zo klaar met alles. Zou het liefste de hele zomer in die hangmat hangen en er pas in oktober weer een keer uitkomen!
  P.s. Ik volgde je al op Bloglovin’.

  5 april 2016 at 16:21
 • Reply Sanne

  Wat een leuke actie!! Ik doe mee, een hangmat lijkt me echt super!

  5 april 2016 at 17:29
 • Reply Tamara TS

  Die zijn zo leuk! Daar zou ik komende lente en zomer heel happy van worden, dus ik doe graag mee!

  5 april 2016 at 18:08
 • Reply VeerlePlume

  Oeeh tof! Natuurlijk waag ik ook een kansje. Ik volgde je al op Bloglovin onder Veerle Maris (of VeerlePlume)!

  5 april 2016 at 19:04
 • Reply heidi

  War leuk is dat.

  5 april 2016 at 19:11
 • Reply Anniek

  Ideaal voor de zomer!

  5 april 2016 at 19:27
 • Reply Romy

  Wat leuk! Ik doe graag mee.

  5 april 2016 at 20:15
 • Reply Fleur

  ik doe graag mee! lijkt me heerlijk om deze zomer in door te brengen

  5 april 2016 at 21:34
 • Reply Olivia

  Ik love it Ik love it I love it….ik zag m net op snapchat voorbij komen dus ik dacht meteen even reageren! Sorry dat ik je nog niet volgde op bloglovin maar eigenlijk doe ik daar niet veel mee… maar ik follow you en ik heb ‘m gesaved! Ikkkk heb net een huisje gekregen.. althans… ik ben nummer 1 en heb ja gezegd dussss als de papieren rompslomp goed is ga ik verhuizen… en daar zou ik natuurlijk dolgraag een hangtoilet willen neerzetten! Ik vind ze zo gaaf!!! Liefs XoXo Olivia/Evelien

  5 april 2016 at 21:37
 • Reply Nadia

  Heerlijk relaxen in een hangmat met een cocktail in de hand. Maar waar is de zon? Geduld! ? Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin (actie gesaved/geliked) en Instagram.

  5 april 2016 at 22:00
 • Reply Dalinka

  Wat fijn dat je er bij jou wel een ophangsysteem bij krijgt! Dan moet ik wel meedoen natuurlijk. Lijkt me tof om in de zomer in een hangmat te chillen met een boek en een koel glas ijsthee. Dat zie ik wel voor me haha.

  5 april 2016 at 23:00
 • Reply Jolijn

  Ik krijg helemaal zomerkriebels van deze winactie! Ik doe graag mee (:
  xx Jolijn

  6 april 2016 at 08:13
 • Reply Niki

  Oh heel heel graag zou ik een hangmat winnen! We wonen nu 3,5 jaar op een appartement zonder balkon en verhuizen binnenkort naar een huis met een tuin. Hoe fijn zou het zijn om eindelijk weer te relaxen in een tuin in een hangmat!!! Daar zou ik dan heel wat zomerdagen slijten haha! Ik doe heel graag mee!

  6 april 2016 at 08:36
 • Reply Anne-Sterre

  Toch maar even meedoen! Wij verhuizen binnenkort naar een huis met tuin, en dit zou echt een perfect cadeautje zijn! Lekker schommelen in de zomer, wegdromen in de zon, ik zie het al voor me.

  6 april 2016 at 09:17
 • Reply Marie-Christine

  Wauw ik mag niet in de zon deze zomer ivm medicatieonderzoek. Deze hangmat in de schaduw. Dat maakt mijn zomer weer goed!!

  6 april 2016 at 09:55
 • Reply Saskia van de L.

  ohh, die hangstoelen zijn helemaal hip deze zomer en supertof dat je er ook een ophangset bij geeft.. En ik heb er nog wel een mooi zonnig plekje over in mijn tuin. Dat gaat hem helemaal worden.. Lekker luieren met een goed boek, en tegelijkertijd wat vitamine D opdoen.. ik ben voor!

  6 april 2016 at 10:07
 • Reply Els

  Dit past perfect in onze tuin! En ook als we wel besluiten te verhuizen zal vast een mooi plekje kunnen vinden. Ik doe dus graag mee!

  6 april 2016 at 11:43
 • Reply Marjolein

  Fantastisch om in te relaxen! Goed boek erbij… Laat de zomer maar beginnen:)

  6 april 2016 at 12:14
 • Reply Northflix

  Oooh, wat chill lijkt me dat!
  Zon, cocktail, tijdschrift en een hangmat. Yay!
  Ik volgde je al en het artikel heeft een <3 gekregen.

  6 april 2016 at 17:54
 • Reply Melike

  Wow wat een leuke winactie. Ik droom echt van zo’n hangmat. Ik heb helaas geen enkele plek waar ik hem zou kunnen hangen dus ik kan niet mee doen. Maar ik denk dat iemand er echt super blij mee zal zijn!

  6 april 2016 at 20:42
 • Reply Kimly

  I´m in! Een heerlijke hangmat die op je ´hangt´ te wachten als je weer thuis komt, hmmm YES PLEASE! ^^

  7 april 2016 at 12:13
 • Reply Tessa | Tessaoverdewereld

  Leuke winactie!
  Met deze hangmat zou ik jou echt eeuwig dankbaar zijn. Ik woon nu voor een half jaar in Curaçao en al mijn geld is nu echt op, een hangmat zou echt heerlijk zijn voor bij mij thuis. Mijn vriend komt binnenkort naar mij toe en zou de hangmat mee kunnen nemen.
  Mijn avontuur in Curaçao zou zo veel beter zijn als ik iets had wat heel is om buiten te kunnen zitten in plaats van een kapotte stoel.

  7 april 2016 at 19:31
 • Reply Agneta

  Het klinkt misschien gek, maar ik ben blij dat zoveel bloggers deze winactie mogen doen! Want ik doe met iedereen mee omdat ik hem zo graag wil winnen voor de dochter van mijn vriend :) Die zou helemaal fleurig worden van een hangstoel op haar kamer! Volgde je al, en een hartje :)

  Liefs Agneta

  8 april 2016 at 13:53
  • Reply kim

   Klinkt niet gek! Ik dacht eerst ook: hmm zal ik er wel aan meedoen, maar het is inderdaad een erg leuke winactie. Zo maakt iedereen wat meer kans, haha :)

   8 april 2016 at 14:34
 • Reply Anita H.

  Jazeker wil ik kans maken.

  8 april 2016 at 17:35
 • Reply Grete Karina

  Wat zijn die hangstoelen leuk en hip, ook ik loot graag mee!
  Laat de zomer maar komen, dat wordt genieten voor de gelukkige winnaar.
  Natuurlijk volg ik je op Bloglovin en heb ik het bericht gesaved.
  Nu maar duimen….
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

  8 april 2016 at 21:18
 • Reply Renske

  Oehhh, met het nieuwe zonneterras dat mijn ouders gaan maken, kan een hangmat natuurlijk niet missen! (En daarna neem ik hem lekker mee naar mijn eigen huis, haha.) Ik doe dan ook graag mee! :-) Fingers crossed!

  10 april 2016 at 08:37
 • Reply Romy

  Wat leuk! Ik maak graag kans.

  10 april 2016 at 09:07
 • Reply Daphne

  Het toffe van dit soort winacties is altijd dat ik blogs die ik niet ken, opeens tóch in mijn Bloglovin’-lijstje zie staan! Ik ben je gaan volgen! (: En ik doe ook mee met de winactie – die hangstoel lijkt me heerlijk!

  10 april 2016 at 09:52
 • Reply Djuli

  Wat een gave winactie! Ik wil heel graag meedoen!

  10 april 2016 at 09:56
 • Reply Rowan - sillysis.nl

  Ik zit al een paar weken te kwijlen bij al die leuke, vrolijke hangmatten en stoelen! Ik doe dus heel graag mee!

  10 april 2016 at 10:41
 • Reply Anita te Gussinklo

  Wat een toffe hangmatten/stoelen.
  Ultiem relaxen zo.
  ik doe graag mee en volg je via Bloglovin.

  10 april 2016 at 16:35
 • Reply Nynke B

  Ik zie me al helemaal hangen deze zomer. Heerlijk!

  10 april 2016 at 17:08
 • Reply Lisa

  Wat een leuke hangmatten en stoelen zeg, zo’n stoel zou echt perfect zijn voor ons balkon. Ik doe graag me met de actie, ik volg je al op Bloglovin en ik heb het bericht geliked.

  11 april 2016 at 09:18
 • Reply chucky1012

  Geweldig!
  Fijn om te kunnen relaxen in de tuin wanneer de zon flink schijnt!
  Ik doe graag mee ;-)
  Heb alles gedaan wat nodig is.

  Bl: chucky1012

  11 april 2016 at 17:28
 • Reply S.Hubregtse

  Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Maar deze prijs brengt me toch in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

  15 april 2016 at 11:39
 • Reply Rianne w

  Leuk blog heb je! En dan kom ik ook nog deze gave actie tegen.Een hangstoel zou echt geweldig zijn. Ben er al voor aan het sparen maar dat gaat niet snel. Zou leuke verrassing zijn!

  17 april 2016 at 20:48
 • Reply Iris

  Ik wou juist keigraag een hangmat hebben. Leuk om buiten in het zonnetje te lezen nu het beter weer wordt. :D

  20 april 2016 at 10:20
 • Leave a Reply