Win

WIN | Verwenpakket met o.a. Lush en Burt’s Bees

WINPAKKET

Niet alleen is mijn tentamenweek voorbij (dikke YAY), ook bestaat mijn blog volgende week al één jaar! Ik vond het daarom tijd om weer eens een verwenpakketje samen te stellen :) Zoals jullie van mij gewend zijn, zijn het producten waar ik zelf erg blij van word – en jullie hopelijk ook! Kijk je mee?


 De producten die je kunt winnen

winpakket 2

De producten van Treacle Moon ruiken zooooo lekker! Ik heb ze nog nooit gebruikt, (want ik heb nogal een lading doucheproducten), maar wanneer die op zijn, ben ik van plan ook wat voor mezelf aan te schaffen :) De handcrème is van de Tuinen, niet verkeerd in de winter lijkt me zo.

 

WINPAKKET 3

Dit MUA palette is echt prachtig! Al een paar maanden lang gebruik ik bijna elke dag dit palette en heb er al veel complimenten over gekregen. De kleuren zijn gemakkelijk te combineren – ook voor de lezers die wat minder vaak oogschaduw gebruiken! Lipproducten koop ik meestal van Burt’s Bees, deze lipbalm heeft een vleugje mint.

WINPAKKET 4Weten jullie nog mijn blogje over Light a Candle, Feed a Child? Dit zijn die kaarsjes van Bridgewater Candle Company. Bij deze kleine kaarsjes wordt er geen bedrag aan het goede doel gedoneerd, maar wanneer de kaarsjes bevallen, kun je er altijd zelf nog voor kiezen een Candle Jar te kopen :) Deze kleine kaarsjes ruiken in ieder geval héérlijk en ze gaan erg lang mee!

WINPAKKET 6

Twee fijne notitieboekjes! De linker is heel handig, want er zijn nog allemaal vakjes waar je papieren in kunt opbergen. Extra fijn voor tijdens het studeren. En, eh, welke blogger gebruikt nou geen notitieboekjes?

WINAPAKKET 5

Last, but not least! De valentijns lipscrub van Lush. Laatst bestelde ik voor mezelf een lipscrub – mijn eerste product van Lush ooit – en bestelde er ook meteen één voor jullie. Ik vind hem echt heer-lijk. Niet alleen het scrubben is fijn, het is dus ook errug lekker om op te eten. En ja – dat mag!


Hoe kun je meedoen?

Meedoen is erg eenvoudig!

 • Volg me op Follow
 • En save dit bericht (geef het een hartje).

Klaar is kees! Deze winactie loopt tot en met 14 februari en geldt voor mensen in zowel Nederland als België. Laat je even een reactie achter (met een geldig emailadres) als je meedoet?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

93 Comments

 • Reply Emma

  Super leuke producten! Ik doe mee :)

  29 januari 2016 at 08:20
 • Reply Lonneke

  Wauw wat een mooie winactie! Ik waag een gokje. Ik volgde je al op BL en heb het bericht geliked. En nu…. heel hard duimen :-D

  29 januari 2016 at 08:29
 • Reply Desiree

  Ah wat fijn dat je tentamenweek voorbij is! En alvast gefeliciteerd met je eenjarig bestaan. Wat gaat de tijd toch snel hè! (Cliché I know) Ik doe graag een poging en heb alle stappen onder nomen. Duimen! Liefs

  29 januari 2016 at 08:34
 • Reply Sandra

  Whaaa Kim, wat een tof pakket!! Ik moet mee doen hoor. Ben zo benieuwd ook naar die douchegels, want je hoort inderdaad veel dat ze zo lekker zijn. De lipscrub is heerlijk, deze heb ik 2 weken geleden geprobeerd in de Lush haha. Ohoo en de rest… Ik doe mee! Even je bericht liken nu. :)

  29 januari 2016 at 08:35
  • Reply Sandra

   Vergeet ik helemaal nog te zeggen: super fijn dat je tentamenweek voorbij is! Is alles goed gegaan?

   29 januari 2016 at 08:36
   • Reply kim

    Leuk dat je meedoet! :) Het ging goed! Zooooo opgelucht, ik dacht eerst dat ik niks van het tentamen zou bakken, maar ik kon het gisteren meteen nakijken en ik heb hem gehaald. En de deadline van eergisteren waarschijnlijk ook!

    29 januari 2016 at 10:43
 • Reply Femke

  Wat een leuk pakket heb je samengesteld! I’m in :-)!

  29 januari 2016 at 08:43
 • Reply Nina Simplynspecial

  Heerlijk pakket! Ik wil nog steeds graag een MUA palette dus wie weet heb ik nu geluk ;)

  29 januari 2016 at 09:13
 • Reply Astrid

  Wat leuk dat je tentamens voorbij zijn. Oooh, wat een mooie lieve spulletjes, ik doe mee!

  PS: Proficiat met de verjaardag van je blog!

  29 januari 2016 at 09:24
 • Reply Nynke B

  Leuk zeg, ik doe mee hoor.

  29 januari 2016 at 09:27
 • Reply sofie

  Superleuk pakketje, ik doe graag mee :)

  29 januari 2016 at 09:39
 • Reply Sas

  Wat een super leuk pakketje!<3
  Ik doe dus graag mee en heb alle stappen gedaan.

  29 januari 2016 at 09:47
 • Reply Anna

  Oeeeh, wat fijn! Ik volgde je natuurlijk al een hele tijd, en nu heb ik het ook een hartje gegeven op Bloglovin’. Wat een fijne spulletjes zeg, wow <3. Heerlijk, zulke verzorgingsproducten. Redder in nood tegen mijn extreem droge huid in de winter.

  29 januari 2016 at 10:33
 • Reply Dalinka

  Wat lekker dat je tentamenweek voorbij is. Hopelijk ging het goed? Ik kan me het gevoel nog heel goed herinneren als de tentamens eindelijk voorbij waren en je even niks hoefde te doen. Heerlijk haha. En alvast gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog!
  Ik doe zeker mee met de winactie. Mooi pakket! Ik heb het artikel een hartje gegeven.

  29 januari 2016 at 11:44
  • Reply kim

   Jaa ik heb (waarschijnlijk) beide vakken gehaald :) Zo een opluchting! Leuk dat je meedoet :D

   30 januari 2016 at 13:51
 • Reply Wildcard

  Mooi :)
  Proficiat met het 1 jarig bestaan van je blogje :)
  Hoe gingen je tentamens?

  29 januari 2016 at 12:18
  • Reply kim

   Dankje! Goed! Mijn tentamen heb ik gehaald en verder had ik nog een deadline waar ik waarschijnlijk ook een voldoende voor heb gehaald :)

   30 januari 2016 at 13:51
   • Reply Wildcard

    Super, ben blij voor jou :)
    Alweer een stuk in je leven dat je kan afsluiten :)

    30 januari 2016 at 15:13
 • Reply Karlien

  Toffe actie, ik volg je al en nu like ik je ook nog :)

  29 januari 2016 at 12:36
 • Reply Salina

  Wat een leuk pakket! Ik doe zeker mee en volg je nu op Bloglovin’.
  Vraagje: ik zie dat je nog wel via WordPress te volgen bent maar dat je een .nl domein hebt, hoe heb je dat gedaan haha? Ik wil mijn blog op een gegeven moment ook overzetten naar een .nl, maar zie bij sommige bloggers dat op WordPress dan hun .wordpress linkje blijft staan ipv .nl
  Als je tips hiervoor hebt hoor ik het graag haha!

  29 januari 2016 at 12:47
  • Reply kim

   Ah, toevallig kreeg ik van de week dezelfde vraag per mail, maar ik heb echt geen idee! Zelf doe ik niks meer met mijn WordPress reader en lees ik veel via Bloglovin’. Toen ik overstapte op een .nl deed ik dat eerst via WordPress zelf (kostte volgens mij 25 euro?) en in mei was ik ook overgegaan op een eigen hosting. Dat vond ik toch wat fijner, omdat je dan ook plugins kunt downloaden en meer thema keuze hebt :)
   Ik kan het je trouwens echt aanraden om je website naar .nl te veranderen. Sindsdien groeit mijn blog een stuk sneller!

   30 januari 2016 at 13:54
   • Reply Salina

    Haha oke, bedankt!! =D

    30 januari 2016 at 14:37
 • Reply Charlotte

  Wat een leuke winactie! Fijn dat je tentamens voorbij zijn :) ik doe graag mee en volg je met bloglovin en heb het gesaved :)

  29 januari 2016 at 12:59
 • Reply BySilke

  Oooh wowie Kim, jij weet leuke pakketjes samen te stellen zeg! Wat een mooie dingetjes allemaal, die lipscrub lijkt me echt de max. En die notitieboekjes zijn ook heel schattig! Ik geloof dat het wel duidelijk is dat ik meedoe hihi, sowieso maak je hier iemand heel blij mee! Liefs :)

  29 januari 2016 at 13:04
 • Reply NESRIN

  Je hebt een super mooi pakket hier Kim. Ik zou dolgraag mee willen doen, echt, maar ik doe het niet. Ik heb teveel spullen en wil dit eerst opmaken ;-)

  29 januari 2016 at 13:13
 • Reply Nikki

  Wauw !! Wat een super toffe dingen :)
  Ik doe graag mee, Bloglovin heb ik je snel gevolgd en je post gesaved in mijn ‘hartje’ ,
  haha, Wat fijn dat je jou tentamens hebt afgerond ! Heb je er een goed gevoel over ??
  xoxo Nikki

  29 januari 2016 at 13:25
  • Reply kim

   Leuk dat je meedoet Nikki! Jaaa ik kon het tentamen in de avond al nakijken en ik heb hem gehaald :) Verder moest ik ook een essay inleveren en daar heb ik denk ik ook wel een voldoende voor, dus ben voor eventjes weer opgelucht, haha!

   30 januari 2016 at 13:55
 • Reply Kim | lifeisanadventure

  Leuke winactie! Ik doe graag mee :)

  29 januari 2016 at 13:52
 • Reply jeapiebel

  Tentamenweek voorbij dat is al reden genoeg om te vieren. Bovendien ook nog 1 jaar blog. Van harte gefeliciteerd. Echt super leuk. Het is ook niks niet al dat bloggen, dat weten wij allemaal. Ik doe mee, er zijn wel leuke en verleidelijke spullen hier. Bloglovin. Je hebt hem.

  29 januari 2016 at 13:55
 • Reply Catherine

  Wat een gave producten! De lipscrub van Lush was ik zelf echt al heel erg benieuwd naar en de Valentijnsdag versie vind ik echt super leuk. De producten van Treacle Moon wil ik heel graag uitproberen! Die zijn nog nieuw voor me. Ik ben dol op MUA dus dat oogschaduwpalette vind ik echt een pareltje! Geweldig pakket heb je samen gesteld! Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb het bericht bewaard!

  29 januari 2016 at 14:30
 • Reply Marushi

  Super gaaf pakket! Ik doe zeker mee! -x-

  29 januari 2016 at 14:33
 • Reply lotus lilly

  Nee, ik ben niet nieuw op je blog, Volg je al een poos onder mijn eigen naam :-) Maar nu reageer ik dus als blogger :-) ik wil natuurlijk graag meedoen, dit verwenpakket is awesome!

  29 januari 2016 at 15:03
 • Reply Mariska

  Super mooie actie, ik doe graag mee! En hoe fijn dat je tentamenweek voorbij is, yess!

  29 januari 2016 at 15:07
 • Reply Galina

  Voel me zo een freeloader, omdat ik je blog pas net ontdekt hebt, maar toch doe ik graag mee, want het zijn stuk voor stuk prachtige producten. Alvast van harte gefeliciteerd met je 1-jarige jubileum :)

  29 januari 2016 at 15:14
 • Reply Ysanne

  Oeeh wat een leuke winactie! Die scrub voor je lippen van Lush ben ik heel benieuwd naar, heb er al veel over gehoord. Mooi pakket heb je samengesteld en ik doe graaag mee :)

  29 januari 2016 at 15:24
 • Reply Eveline

  Wow! Van harte met het 1 jarig jubileum van je blog én het einde van je tentamenweek! ? Zal ongetwijfeld goed zijn gegaan! Ik doe ook graag mee aan deze fantastische actie, wat een heerlijke producten!

  29 januari 2016 at 15:27
 • Reply Karen

  Wauw! Wat een leuke winactie, ik doe graag mee om kans hierop te maken! Proficiat met het 1 jarig bestaan van je blog! :)

  29 januari 2016 at 15:58
 • Reply Evy

  Mijn tentamenweek is ook eindelijk voorbij! Ik doe ook zeker mee aan de winactie. Ik heb nog geen enkel product van Lush en ik zie het merk altijd voorbij komen bij andere bloggers. Ik ben dan zo jaloers! Het lijkt me heerlijk. De notitieboekjes kan ik ook erg goed gebruiken. Ik ga op kamers, dus ik kan alle hulp gebruiken hihi!
  Liefs

  29 januari 2016 at 16:26
 • Reply Frédérique

  Dit is echt een verwenpakket inderdaad! Die raspberry ruikt altijd zó lekker!

  29 januari 2016 at 18:33
 • Reply heidi

  Wat heerlijke producten zijn het

  29 januari 2016 at 19:11
  • Reply heidi

   Ik doe heel graag mee

   29 januari 2016 at 19:13
 • Reply Inge

  Oh wauw, wat heb je weer een pareltje van een winactie samengesteld! Ik was al op zoek naar een lipscrub, dus dit pakket komt als geroepen! Ik doe dus graag mee! :)

  29 januari 2016 at 19:27
 • Reply Sanne

  Ah dit is echt erg leuk! Ik doe graag mee, Kim! (:

  29 januari 2016 at 19:37
 • Reply Bettie

  Wat een super leuk pakketje!! Ik volgende je al op blogloving, dus hoefde alleen je bericht te saven/liken.

  Wel lekker dat je tentamenweek weer voorbij is. Bij mij gelukkig ook!!!

  29 januari 2016 at 19:56
 • Reply Karolien

  Hiep Hiep Hoera!! Gefeliciteerd!
  Wat een leuk pakket geef je weg. Het pallette vind ik echt prachtig! Pure verwennerij om dit pakket te winnen, ik doe graag mee!

  29 januari 2016 at 19:57
 • Reply Laura

  Wat een leuk pakket! Ik doe graag mee. :)

  29 januari 2016 at 19:59
 • Reply Tamara TS

  Wat een goeie winactie! Ik doe heel graag mee! :)

  29 januari 2016 at 20:02
 • Reply Romy T

  Super leuke winactie!? Ik doe zeker mee!

  29 januari 2016 at 20:27
 • Reply Iris

  Wauw je hebt echt een mooi pakket samengesteld! Ik sla maar over want de lippenbalsem is nog niet op, de handcreme ook niet en het mua pallet heb ik (geloof ik) ook al, dus dan gun ik hem iemand anders haha. xx

  29 januari 2016 at 21:42
 • Reply Eva

  Ach ik waag ook maar een kansje! Hartstikke leuk pakket :-)
  En wat fijn dat de tentamens voorbij zijn. Ik hoop dat alles ok is gegaan? Ik kan mij gevoel nog wel herinneren. Opgelucht en moe :-). Nu lekker bijkomen! Liefs!

  29 januari 2016 at 22:07
  • Reply kim

   Yaaay leuk dat je meedoet Eva! Het tentamen heb ik gehaaaald :) – het was een meerkeuze tentamen en de antwoorden stonden in de avond al online. Verder moest ik een essay inleveren en daar heb ik ook een goed gevoel over!

   30 januari 2016 at 13:57
 • Reply Kimmetjekims

  Wauw, wat leuk dat je dit weggeeft! Veel producten die ik nog graag eens zou willen proberen. Ik doe graag mee, heb alle stapjes gedaan. Liefs!

  29 januari 2016 at 22:56
 • Reply Els

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze gave winactie :-).

  30 januari 2016 at 09:48
 • Reply Marlijn

  Jeetje wat een heerlijk verwenpakket! Ik doe mee :) liefs

  30 januari 2016 at 10:45
 • Reply Bodi Féline

  Aahh wat een gave winactie! Ik doe graag mee!

  30 januari 2016 at 10:58
 • Reply Yara

  Ah heel erg leuke winactie ik doe zeker mee! Ennuhh fingers crossed natuurlijk :)

  groetjes Yara

  30 januari 2016 at 11:00
 • Reply Rosanne

  Van harte gefeliciteerd?
  En wat een gafe winactie! Ik doe graag mee :)

  30 januari 2016 at 11:34
 • Reply sandra

  Wat een heerlijk pakket, ik doe dan ook heel graag mee.
  Ik volg je op bloglovin + gesaved (sandra9454)

  30 januari 2016 at 13:18
 • Reply Lynn

  oh wat een leuke producten meid!
  Ik doe graag mee dus heb je bericht gesaved! Volgen deed ik al ;)
  Liefs, Lynn

  30 januari 2016 at 20:05
 • Reply Anna

  Oh zo leuk! Ik doe mee!

  30 januari 2016 at 20:35
 • Reply Irma

  Dikke dikke YAY voor de tentamenweek die voorbij is én je éénjarige bestaan. Gefeliciteerd! (En toffe winactie, leuk samengesteld!)

  30 januari 2016 at 20:39
 • Reply Evelien

  Hi kim, super leuk ik doe mee. Ik kwam je blog net tegen en ben gelijk verder gaan lezen. Ik doe ook graag mee aan de winactie omdat het niet goed gaat met mijn beste vriendin. Het gaat heel slecht met haar moeder. Ik zou haar dus graag een cadeautje willen geven,
  Leuke blog trouwens
  Eefje

  30 januari 2016 at 23:20
 • Reply Nicole

  Echt een leuke winactie zeg. Ik doe heel erg graag mee!

  31 januari 2016 at 08:11
 • Reply Kimberly

  Leuke winactie! Ik doe graag mee x

  31 januari 2016 at 13:11
 • Reply Rebecca

  Wat een super pakketje! Dubbel leuk omdat het ter ere is van je 1 jarig bestaan en ik doe dan ook graag mee. Vreemd genoeg heb ik nog helemaal niks van deze producten maar ben erg benieuwd naar treaclemoon en die kaarsjes <3

  31 januari 2016 at 14:36
 • Reply Eline

  OOH, mooie merken! Ik doe graag mee! <3

  31 januari 2016 at 16:50
 • Reply Mijs

  Wat een gave winactie! Ik doe mee voor mijn lieve vriendinnetje Vivian. Ik heb een moeilijke tijd gehad en zij stond daar altijd om mij een weer te laten lachen of me de knuffel te geven die ik nodig heb. Na alle zorgen om mij is het nu haar tijd verwend te worden! ❤️

  31 januari 2016 at 17:00
 • Reply Jolijn

  Wat een leuk pakket! Ik doe graag mee (:
  Liefs, Jolijn

  31 januari 2016 at 18:50
 • Reply Lies

  Goed bezig!!! Ik vind de producten van Treacle Moon ook echt zo`n feestje <3! (ik volgde je natuurlijk allang op bloglovin ;-) )

  31 januari 2016 at 21:44
 • Reply Lieke

  Allereerst: gefeliciteerd met je blog!

  Wat een leuk pakketje is dit!
  Ik doe dan ook graag mee met de winactie.

  31 januari 2016 at 23:50
 • Reply sabrina

  Wat een heerlijke goodies! Super om dit weg te geven voor je tentamens en je kome nde blogjaardag! Ik doe graag mee :)

  1 februari 2016 at 00:38
 • Reply Henrieke

  Leuke winactie! Ik ga er ook een gokje op wagen :)

  1 februari 2016 at 00:44
 • Reply Renske

  Goed teken, Kim: ik moet een eind scrollen voordat ik een reactie kan geven, haha. Je hebt weer een enorm leuk verwenpakket samengesteld. Superlief dat je jouw 1-jarige blogverjaardag op deze manier met ons wilt vieren. Dys bij deze: alvast gefeliciteerd met jouw eerste blogverjaardag! :-) Tussen al die andere ‘meedoeners’ ga ik ook een kansje wagen op dit toffe pakket, hihi.

  1 februari 2016 at 06:36
 • Reply Danielle

  Supertof pakket. Gefeliciteerd ook met je blog ❤️

  2 februari 2016 at 08:41
 • Reply Floor Daasvand

  Wat een heerlijk pakket! Ik doe mee!

  3 februari 2016 at 08:17
 • Reply Fenny

  Heerlijk pakketje! ik doe gráág mee!

  Ps:

  Van harte gefeliciteerd! :) <3

  3 februari 2016 at 09:35
 • Reply Elianne

  Ik doe mee, super leuk ! Ben echt benieuwd naar de kaarsen.

  3 februari 2016 at 20:04
 • Reply Angela

  Done :D Echt een lekker pakket, ben zelf nog niet bekend met deze producten maar ben wel erg benieuwd geraakt naar ze. Vooral die kaarsen <3

  4 februari 2016 at 15:52
 • Reply Louise - Louvette

  Yaaay voor het einde van je tentamenweek en deze give away :) geniet maar van je welverdiende rust na al dat harde leren, fijn dat je je eerste lush product hier bij zet, klinkt zo speciaal ahha. xx

  4 februari 2016 at 18:57
 • Reply Eline

  Leuk!! :)

  4 februari 2016 at 19:36
 • Reply Merve

  Yaaayyy ik doe natuurlijk mee, mij tentamen week is ook net voorbij vermoeiend was het maar nu mag ik mezelf toch wel verwennen en lekker verzorgen met dit pakket
  Email: merve_kaya@hotmail.nl

  4 februari 2016 at 20:04
 • Reply Nathalie

  Hoi Kim,

  Eerst en vooral: happy blogaversairy! Hopelijk mogen er nog vele jaren vol interessante posts, leuke reviews en amazing giveaways volgen! ?

  Geweldig pakket heb je gemaakt! Als ex beautyblogger ken ik de meeste merken wel van naam maar ik heb nog niet het geluk gehad om deze producten te mogen uittesten, dus ik waag graag een kansje! Vooral de Treacle Moon producten staan hoog op mijn lijstje, mijn dochter noemt Ginger dus die groene is vast heerlijk! ? Ik heb van dit merk bovendien nog nòòit iets uitgetest (en dat als ex beautyblogger, Shame on me! ? Hahaha!), al heb ik er wel al heel veel over gehoord, dus ik ben benieuwd! ?

  Ik volg je via BL onder de naam natje9999 en I’m keeping my fingers crossed! ☺

  Liefs,
  Nathalie

  4 februari 2016 at 20:14
 • Reply Julia

  Hoi Kim!
  Congrats met het een jarige bestaan van je blog! Super leuk! Ik hoop dat er nog vele jaren zullen volgen.
  En wauw… wat een geweldige winactie! Ik vind de producten stuk voor stuk prachtig. Ik ben vooral gek op de producten van treacle moon, die ruiken zo heerlijk! I’m in.. Fingers crossed:)
  Love, Julia.

  6 februari 2016 at 10:11
 • Reply gea

  Wat goed je mijlpijl met je Blog! Super leuk! Ik doe ook zeker graag mee met deze geweldige winactie :) Ik volgde je al en ik heb het bericht gesaved. Liefs gea!

  6 februari 2016 at 19:58
 • Reply Eva Narcisz

  Wat een heerlijke verwenactie ! Ik loot graag mee. Een beter Valentijnscadeau kan ik niet wensen .Ik volg je op bloglovin. Ik ga duimen. Bedankt voor de kans.

  7 februari 2016 at 21:27
 • Reply Margo

  Ohh ik wil dit wel graag winnen! Maar ik zag dat er al 86 saves waren dus de kans dat ik win is vrijwel nihil ;) maar wie niet waagt he..! :D

  8 februari 2016 at 15:20
 • Reply Saar

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

  8 februari 2016 at 17:14
 • Reply bibi

  één woord: Woaw! wat een te gaaf pakket zeg! Ik maak hier graag kans op. Vooral die lip scrub springt er voor mij echt uit! Dit dan vooral omdat ik van mezelf al droge lippen heb, vooral met dit weer ;)

  Ik volg je ook op je kanalen :)

  Liefs Brigitte!

  8 februari 2016 at 20:51
 • Reply Chantalle

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik doe graag mee met deze winactie.

  Liefs, Chantalle.

  8 februari 2016 at 20:55
 • Reply Amy

  Oeoeoeoeoe, je blog heb ik net al gefollowd, nu nog even dit bericht saven!!!
  Yeaahhh ik doe mee!!
  Mooie site heb je trouwens

  9 februari 2016 at 16:42
 • Reply Thea

  Super wat een fijne en mooie producten, ik volg je en heb je artikel gesaved.

  9 februari 2016 at 21:28
 • Reply Manon

  Jeetje, dit is wel een beetje stom. Ik doe/deed mee, maar vergat dus een berichtje achter te laten met een geldig emailadres. Voor als er nog geen winnaar is gekozen, hierbij dan nog maar :).

  Wel super leuk dat je winacties doet! Fijne producten.

  14 februari 2016 at 22:37
 • Reply Flaubert's Carrot

  Woepwoep, een jarige blog! Proficiat!! Ziet er een heel leuk pakketje uit, leuk ook dat je een give-away organiseert ;).

  14 mei 2016 at 11:30
 • Leave a Reply