Mijn leven

Zomerse dilemma’s

DSC_1642 (2)

Jongens. Het is alweer JULI, met andere woorden: vakantieeeee! En ja, erg zomers ziet het er momenteel niet uit, maar dat maakt het niet minder leuk om over deze zomerse dilemma’s na te denken. Een TAG bedacht door lief blogvriendinnetje Renske! Sommige dilemma’s vond ik lekker makkelijk en bij andere dilemma’s koos ik het liefst geen van de opties!


Zomerse dilemma’s

Op blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding

Ha! Dit is meteen een makkelijke! Doe mij maar de branding. Eigenlijk loop ik nooit met mijn blote voeten door het gras. Mijn tuin is zo goed als helemaal betegeld en ik ga erbuiten niet op blote voeten lopen. Deze kluns staat dan zo in iets vies of pijnlijks.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip

Hmm.. Op dit moment maak ik liever stedentrips, máár ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dan niet erg cultureel bezig ben. Ik loop wel door de stad rond natuurlijk, maar het is niet dat ik alle musea en monumenten af ga. Doe mij maar een zwembad of strand wanneer het écht warm is.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Barbecueën! Pastasalades zijn niet aan mij besteed. Pasta behoort warm te zijn, vind ik, haha. Barbecueën vind ik echt heerlijk. Brood met kruidenboter, spiesjes en verschillende sausjes, yummy! Toevallig heb ik morgen een familiebarbecue in Duitsland. Hopelijk gaat het niet regenen!

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht

Oké, ik beken. In mijn leven heb ik slechts drie keer de sportschool betreden. Dat is gewoon niets voor mij. In de buitenlucht sporten lijkt mij wel fijn! Laatst zag ik een paar mensen een soort van bootcamp doen en dat zag er best chill uit. Maar goed, het was toen ook wel lekker weer. Wanneer het regent blijf ik lekker binnen hoor!

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Meh, alleen op vakantie? Nee laat dan iedereen maar denken dat ik de zon tevoorschijn tover. De zon schijnt best vaak toch? Naar mijn mening in ieder geval vaak genoeg!

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Renske, je maakt het me makkelijk! :D Scandinavië, for sure. Een vriendin maakte ooit de opmerking dat ze met mij wil backpacken omdat dat haar heel grappig lijkt. Met andere woorden: het is echt niets voor mij. Ik vind het super leuk om andermans verhalen te horen, maar het is gewoon niet aan mij besteed.

zomerse dilemma's

Kreta, 2010

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Nooit meer mijn teennagels lakken. Al vind ik dit wel een lastige keuze, moet ik zeggen. Ik hoooud van teenslippers. Al draag ik de laatste tijd ook vaak sleehakken. Mijn tenen vind ik best mooi, dus zonder nagellak zien ze er ook wel oké uit. Toch heb ik het liefst slippers mét gelakte teennagels.

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

HAHA. Oké ik moet eerlijk zeggen dat ik al redelijk vaak moet vragen: is dit jurkje te kort? En als je het moet vragen, is het waarschijnlijk zo. Dus ik ga voor het nét te korte rokje. Bovendien is kort een relatief begrip. Als ik mij omring met conservatieve mensen kan ik er echt wel normaal bijlopen, haha! Benen ontharen vind ik een ontspan-momentje.

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Waar ik woon, kun je eigenlijk beide opties niet uitvoeren, haha. De sterren zijn hier in de stad nauwelijks te zien en voor échte weilanden moet je Amsterdam uit. Ik denk dat ik dan toch voor de sterrenhemel ga. Dat lijkt mij wel heel mooi! Dan doe ik dat een keertje wanneer er een hittegolf is. Dan ga ik lekker bij mijn familie in Duitsland in de tuin liggen. Vorig jaar heb ik daar in een tentje in de tuin geslapen. Zonder tentje moet het ook kunnen! OH wacht, ik lees nu íedere nacht. Jeetje… Dan moet ik ook nog eens verhuizen, hahaha. Doe dan toch maar de sterrenhemel. Tim is handig, die bedenkt daar wel wat op. Een overkapping en buitenkachels, bijvoorbeeld.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Laat mijn favoriete ijsjessmaak maar verdwijnen! Mijn lievelingssmaak is banaan, maar ik moet zeggen dat ik dat maar weinig eet per jaar. Ik kies vaak toch weer een ander smaakje uit om uit te proberen. Op dit moment wil ik graag de MC Flurry Karamel een keertje uitproberen!

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

No, ik houd echt van muziek en mijn vriend vindt dat ik al snel genoeg huil (wanneer ik verdrietig ben, blij ben, moet lachen, door de wind, etc. etc. :-P). , dus ga ik voor het Kinderen voor Kinderen nummer. Jeugdsentiment!


Ha, Renske, vooral bij de laatste vragen was je lekker op dreef zeg! De vier bloggers die ik tag, zijn: Dalinka, Ricardo, Sanne en Nina. Voel je vrij deze zomerse dilemma’s TAG over te nemen :) Vermeld je dan wel even de maakster Renske?

En vertel, waar kies jij voor? Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

17 Comments

 • Reply Jamey

  hahaha wat leuk al die dillema’s. Ik zou gaan voor een trip door azie!

  1 juli 2016 at 07:37
 • Reply Rowan

  Super leuke tag! Heeft Renske echt leuk bedacht! Ik vind het een lastige keuze, Scandinavië en Azië staan allebei hoog op mijn bucket list… Ik kan dus bijna niet kiezen, maar het moet?! Dan ga ik voor Azië! Mag ik dan volgend jaar naar Scandinavië?! ;-)

  1 juli 2016 at 07:41
  • Reply kim

   Dat mag! Haha :-) En dan lees ik er graag blogjes over ;-)

   4 juli 2016 at 10:30
 • Reply sammie

  Leuk om je antwoorden te lezen, ik vond het soms ook best lastig om te kiezen! Vooral de laatste :)

  1 juli 2016 at 07:53
 • Reply Darina

  Een hele leuke tag en antwoorden! Ik zou voor Scandinavië kiezen :)

  1 juli 2016 at 08:03
 • Reply Roos | Soitsrose

  Dilemma’s zijn zo leuk

  1 juli 2016 at 08:25
 • Reply kimmetjekims

  Haha, echt dilemma’s ja! Allemaal zo leuk, en dan moet je kiezen.. Of gewoon allebei! Ik kan vooral heel blij worden van een avondje BBQ met vrienden/familie of een heerlijke zonvakantie :)

  1 juli 2016 at 08:45
  • Reply kim

   Jaa barbecueën is zo heerlijk! Zaterdag heb ik met familie in Duitsland gebarbecued, maar toen begon het te hagelen haha!

   4 juli 2016 at 10:31
 • Reply Mariska

  Haha wat een dilemma’s! Ik zou wel sowieso voor het tropische eiland gaan, daar is tenminste wel zomer, in tegenstelling tot hier :P

  1 juli 2016 at 08:53
 • Reply Amélie Cammeaert

  Tof artikel zeg! Heel tof om je antwoorden te lezen! :)

  1 juli 2016 at 12:15
 • Reply Chantalle

  Wat een leuke TAG! Je antwoorden zijn zo leuk.

  1 juli 2016 at 14:08
 • Reply Sher

  Haha wat een leuke tag! Heel vermakelijk om jouw antwoorden te lezen. Ik ben stiekem een beetje anti-zomer, maar ik kan me wel in veel van jouw antwoorden vinden! Ik moet er echt niet aan denken om mijn benen niet meer te scheren.

  1 juli 2016 at 14:31
 • Reply ricardo

  Zo, ik ben sneller hiervoor getagd dan dat ik had verwacht! Het is een leuke TAG dus ik ga ‘m zeker overnemen.
  Uhm alleen ik draag geen rokjes en ik lak mn teennagels ook niet… dus de dilemma’s die daar bij horen zijn al wel heel makkelijk!

  1 juli 2016 at 21:05
  • Reply kim

   Hahah gelukkig blijven er nog 9 dilemma’s over die waarschijnlijk wat lastiger zijn!

   4 juli 2016 at 10:32
 • Reply amanda

  Ik hou van zwemmen.

  2 juli 2016 at 08:43
 • Reply Melike

  wow haha dat zijn nogal wat dilemma’s. Ik moest echt lachen om dat te korte rokje haha. Ik zit al helemaal te bedenken hoe dat zou zijn dat zoiets echt zou moeten.

  3 juli 2016 at 22:34
 • Reply Dalinka

  Ik heb het stukje waar je vertelt dat benen scheren een ontspan moment is even 3 keer moeten lezen. Ik vind dat echt het meest verschrikkelijke dat er is hahaha.
  Ik vind deze tag heel leuk, dus ik ben blij dat je me getagd hebt! Ik ga hem zo snel mogelijk invullen:-D

  7 juli 2016 at 18:43
 • Leave a Reply